Jeszcze rzężę , ale tym się nie przejmujemy - kiedyś przejdzie.
****"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier
A taka mała kluseczka u nas nocowała z niedzieli na poniedziałek. Tycjanek ma 3 miesiące i pojechał do swoich Dużych w Warszawie.
****"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier
No tak, było napisać, że foty Cuda są, to bym wcześniej przyszła! Jak napisałaś, że TY byłaś, to mi się tak średnio chciało
"We don't apologize And that's just the way it is But we can harmonize Even if we sound like shit Don't try to criticize You bitches better plead the fifth" \\m// MRRRRAAUUUUUU!HELL BLOODY YEAH! "Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff."
Tycjanek cudny. Dawno takiego malucha nie tuliłam.
"We don't apologize And that's just the way it is But we can harmonize Even if we sound like shit Don't try to criticize You bitches better plead the fifth" \\m// MRRRRAAUUUUUU!HELL BLOODY YEAH! "Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff."
Skarby mają się bardzo dobrze. Dzisiaj Burbonik świętuje 3lecie u nas. Jak ten czas szybko minął. Pamiętam jak Duża von Focha przywiozła Burbisia, tylko na chwilkę miał być. Agata bardzo Ci za delikatesika dziękuję. Bubi jest niepowtarzalny.
A to ukradłam shira3
shira3 pisze::mrgreen: Znalezione w sieci