Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Maupa pisze:Villentretenmerth pisze:Plaskacze są fajne. Jak zobaczyłem takiego pierwszy raz, to myślałem, że to nie kot tylko mocno wkurzony, złośliwy kontroler biletów niewielkiego wzrostu. A potem się zaprzyjaźniliśmy. Pomimo tego, że Jego opiekun powiedział: "Niech się Pan nie przejmuje zapachem w mieszkaniu, ale kocur gdzieś walnął kupę i jeszcze jej nie znaleźliśmy".
![]()
plaskacze są okropne. jak byłam młodsza, myślałam, że robi im się to specjalnie, tak jak przycina się uszy i ogony psom: rodzą się normalne, a potem z rozpędu plaska się nimi o ścianę. ewentualnie zakłada specjalną uprząż spłaszczającą. ;x
felin pisze:Maupa pisze:Villentretenmerth pisze:Plaskacze są fajne. Jak zobaczyłem takiego pierwszy raz, to myślałem, że to nie kot tylko mocno wkurzony, złośliwy kontroler biletów niewielkiego wzrostu. A potem się zaprzyjaźniliśmy. Pomimo tego, że Jego opiekun powiedział: "Niech się Pan nie przejmuje zapachem w mieszkaniu, ale kocur gdzieś walnął kupę i jeszcze jej nie znaleźliśmy".
![]()
plaskacze są okropne. jak byłam młodsza, myślałam, że robi im się to specjalnie, tak jak przycina się uszy i ogony psom: rodzą się normalne, a potem z rozpędu plaska się nimi o ścianę. ewentualnie zakłada specjalną uprząż spłaszczającą. ;x
Bląd - toto się hoduje pod szafą i szczuje na ścianę
Villentretenmerth pisze: I przyjacielski się zrobił niebywale. Już we trójkę śpią na jednym łóżku. Przytuleni. Na moim cholera. Wyprowadzę się. Ale tylko do innego pokoju...
Villentretenmerth pisze:
I wtedy w różu pyszczka widać komplet broni. Bez ubytków. I chyba jeszcze z jakieś dwadzieścia procent zapasowej. Nie chciałbym być Jego wrogiem.
Pięknota z Niego.
Avian pisze:To juz miesiąc !![]()
Chłopaki już pewnie nie pamiętają jak to było w duecie
Villentretenmerth pisze:Prawda. Maru optycznie może ustępuje, ale w dotyku to ubity jak szynka w puszce. Okazowy ten kocur. I przyjacielski się zrobił niebywale. Już we trójkę śpią na jednym łóżku. Przytuleni. Na moim cholera. Wyprowadzę się. Ale tylko do innego pokoju...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Majestic-12 [Bot] i 26 gości