kalair pisze:Wyobrażasz sobie teraz je rozdzielić?
Coś Ty ! One rzadko śpią osobno. Zawsze razem. Szczególnie Amy ciągle za Mili chodzi i jej szuka Zreszta ja już sobie ich osobno nie wyobrażam. To już by był nie ten sam dom. Cieszę się że Amy jest tez takim delikatnym kociakiem jak Mili. Normalnie nic dodać nic ująć KOCHAM JE bardzo
Cudne fotki Małolata urosła i te jej kolorki jakby wyraźniejsze się zrobiły! poza tym sie kształci mała pannica! Pozazdrościć takiego mądrego i pieknego koteczka Milunia oczywiście nie da sobie w kaszę dmuchać, ale wiadomo nie wolno zbytnio rozpieszczać i Milka o tym wie. pozdrawiamy
Idę pobudzić kociaste żeby polatały trochę to w nocy będą spać. Choć dzisiaj odkąd z pracy wróciłam to ciągle śpią.Ale przyznaje że je zaniedbuję bo nie bawię się z nimi. One we dwie szaleją ale tez powinnam im trochę czasu poświęcić. Ale mam lenia Dobranoc i do jutra wszystkim
Dzień dobry Monia z koteczkami Tak patrzę na zdjęcia Twoich kocinek i przypomina mi się, jakie miałaś obawy przed wzięciem drugiej koteczki A tu taka miłość Super