kocurzyca41 pisze:vip pisze:Cześć, Bożenko z Kretusiami.
Reniu, dziś to się chyba Bożenka nie szwenda, dziś się chyba szwendają do Bożenki.
To przynajmniej Tusieczki maja towarzystwo....
No niestety nie.. Siedziały same jednak.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kocurzyca41 pisze:vip pisze:Cześć, Bożenko z Kretusiami.
Reniu, dziś to się chyba Bożenka nie szwenda, dziś się chyba szwendają do Bożenki.
To przynajmniej Tusieczki maja towarzystwo....
bubor pisze:A już myślałem że będzie mi dane napisać tradycyjne " poobudka poobudka wstać ............ " a tu nic z tego![]()
Niedzielno porannne " Bry " Kalair z pannami
kalair pisze:bubor pisze:A już myślałem że będzie mi dane napisać tradycyjne " poobudka poobudka wstać ............ " a tu nic z tego![]()
Ha ha!Spóźniłeś się Buborku!
Witanko niedzielne! Czy u Was też ładnie??
Dziewczynki się opalają?
bubor pisze:kalair pisze:bubor pisze:A już myślałem że będzie mi dane napisać tradycyjne " poobudka poobudka wstać ............ " a tu nic z tego![]()
Ha ha!Spóźniłeś się Buborku!
Witanko niedzielne! Czy u Was też ładnie??
Dziewczynki się opalają?
Tak tak , za oknami słoneczko pięknie świeci i zapowiada się gorący dzień a panny ..............![]()
kalair pisze:To nie pozostaje Ci nic innego, jak dołączyć do reszty..
bubor pisze:kalair pisze:To nie pozostaje Ci nic innego, jak dołączyć do reszty..
Eee , nie zmieszczę się na parapecie bądź w koszyczku
kalair pisze:bubor pisze:kalair pisze:To nie pozostaje Ci nic innego, jak dołączyć do reszty..
No nie mów, że na podłodze też nie..
bubor pisze:kalair pisze:bubor pisze:kalair pisze:To nie pozostaje Ci nic innego, jak dołączyć do reszty..
No nie mów, że na podłodze też nie..
Podłoga to inna para kaloszy
Sihaja pisze:Cześć i czołem będę zajadać się rosołemJak tam? Ja zaraz lecę na wystawę kotecków
Użytkownicy przeglądający ten dział: MB&Ofelia, zuza i 132 gości