jozefina1970 pisze:MaryLux pisze:Jest tyle możliwych rzeczy na świecie, a ja nie mam o czym marzyć...
O czymś miłym i smacznym Ineczko! Kocham Was!
Miłe to są przytulanki i kocyki. A smaczne... no, nie wiem, co jest smaczne
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jozefina1970 pisze:MaryLux pisze:Jest tyle możliwych rzeczy na świecie, a ja nie mam o czym marzyć...
MaryLux pisze:jozefina1970 pisze:MaryLux pisze:Jest tyle możliwych rzeczy na świecie, a ja nie mam o czym marzyć...
Lilka Mrau pisze:MaryLux pisze:jozefina1970 pisze:MaryLux pisze:Jest tyle możliwych rzeczy na świecie, a ja nie mam o czym marzyć...
Lybka jes smacna, i wątlubka, i jesce wiepszowinka , i serek jest smaczny tes.
Złoś
MaryLux pisze:Lilka Mrau pisze:MaryLux pisze:jozefina1970 pisze:MaryLux pisze:Jest tyle możliwych rzeczy na świecie, a ja nie mam o czym marzyć...
Złoś
Rybka jest mniamuśna, wątróbki nie cierpię (moja Chrzestna mówi, że ona jest niezdrowa), wieprzowinki nie próbowałam, serka nie pamiętam. Czy szynka to to samo co wieprzowinka?
Lilka Mrau pisze:Pseplasam siem pomylnąłem , Spiący jestem , chodziło o wołowine ocywiście, Pancia wie ze nie wolno kotkom dawać wiepsywinki- to śfinka jest .
Złoś
Lilka Mrau pisze:MaryLux pisze:Lilka Mrau pisze:MaryLux pisze:jozefina1970 pisze:O czymś miłym i smacznym Ineczko! Kocham Was!
Złoś
Rybka jest mniamuśna, wątróbki nie cierpię (moja Chrzestna mówi, że ona jest niezdrowa), wieprzowinki nie próbowałam, serka nie pamiętam. Czy szynka to to samo co wieprzowinka?
Pancia mowi ze to zalezy od tego z jakiego mieska jes ta synka , ale ja to wole parufki , a serek jest pysny , dostaje casem troske , pancia sie dzieli ze mna jak je , takie co sie nazywa twalozek , i jest baldzo doble ,ale ocywiscie nie dostaje duzo bo pancia mowi ze bede mial pozniej biegunke..a to podobno taka luzna kupa , taka zupa kupa xD
Złoś
Lilka Mrau pisze:Pseplasam siem pomylnąłem , Spiący jestem , chodziło o wołowine ocywiście, Pancia wie ze nie wolno kotkom dawać wiepsywinki- to śfinka jest .
Złoś
jozefina1970 pisze:Lilka Mrau pisze:Pseplasam siem pomylnąłem , Spiący jestem , chodziło o wołowine ocywiście, Pancia wie ze nie wolno kotkom dawać wiepsywinki- to śfinka jest .
Złoś![]()
To dobrze Złosiu![]()
Bo wiesz, ty mały kotek jesteś i różne dziwne rzeczy mogą ci smakować a twoja Duża musi cię pilnować
jozefina1970 pisze:Lilka Mrau pisze:Pseplasam siem pomylnąłem , Spiący jestem , chodziło o wołowine ocywiście, Pancia wie ze nie wolno kotkom dawać wiepsywinki- to śfinka jest .
Złoś![]()
To dobrze Złosiu![]()
Bo wiesz, ty mały kotek jesteś i różne dziwne rzeczy mogą ci smakować a twoja Duża musi cię pilnować
MaryLux pisze:Minęła pierwsza noc. Jeszcze do mnie nie dociera, co się stało. Nie potrafię płakać, choć mam gulę.
Z drugiej strony wiem, że zrobiłam wszystko, co było możliwe. Od grudnia 2003 kradłam dla niej każdy kolejny dzień.
MaryLux pisze:Bazyliszkowa pisze:..
Obie dzielnie walczyłyście...
I w końcu przegrałyśmy
MaryLux pisze:Bazyliszkowa pisze:Są takie bitwy, których nie da się wygrać
Wiem...
Kuku podobno i tak była rekordzistką. Koty z jej chorobą podobno odchodzą w ciągu 2-3 lat
MaryLux pisze:NITKA/KARINKA pisze:Współczuję![]()
QQ (Kuleczka) już śpi spokojnie.
Swoją miłością ukradłaś dla Niej od losu wiele dobrych lat.
A ona odwdzięczała się mruczeniem i cierpliwością, dzielnie znosiła wszystkie zabiegi, którym ją musiałam poddać
ula-misia pisze:MaryLux pisze:Ona po prostu była...
i jest...............
MaryLux pisze:Lilka Mrau pisze:Wiesz...Nie umiera ten kto trwa w pamięci żywych , wiec Ona pozostanie nieśmiertelna ...
Tak samo jak Psot i jego siostra Pigułka
Użytkownicy przeglądający ten dział: Franciszek1954, januszek i 20 gości