Klakier, Bajka i... Dyzio w poszukiwaniu ds

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Śro cze 20, 2012 12:49 Re: Klakier, Bajka i... Dyzio w dt zaprasza na swój wątek :)

Bazyliszkowa pisze:No i wywiozła nas. Dyzia i mnie. I nas tam skłuli. Oczywiście dla naszego dobra :twisted: Znaczy zaszczepieni jesteśmy.
Klakier

Prawdziwi mężczyźni :lol: :lol:
To dla waszego dobra ....
A płaczu co niemiara.... :roll:
Obrazek...Obrazek...Obrazek...

kristinbb

Od: Nie cze 03, 2007 20:32

Post » Śro cze 20, 2012 12:57 Re: Klakier, Bajka i... Dyzio w dt zaprasza na swój wątek :)

Bardzo się bałem. Duzi wsadzili mnie do takiej dziwnej klatki, potem gdzieś nieśli, a potem jechałem samochodem. Bałem się, że mnie chcą gdzieś porzucić i znów będę się tułał. Miauczałem, jak chyba jeszcze nigdy i wołałem, że nie chcę być wyrzucony. I próbowałem się za wszelką cenę wydobyć z tej klatki, ale mi się nie udało.
A kłujak wcale tak bardzo nie bolał, gorsze rzeczy mnie w życiu spotykały. No i cały czas był przy mnie Klakier, w drugiej takiej klatce - fajny z niego wujek. A potem wróciliśmy do domu. I teraz już jestem spokojny, ale bardzo mi się chce spać.
Dyzio

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Śro cze 20, 2012 13:00 Re: Klakier, Bajka i... Dyzio w dt zaprasza na swój wątek :)

Dyzio, musisz to odespać, tak jest. Dzielny kotek. :ok:
Dobrze, że wujek Klakier był z Tobą.
Obrazek Obrazek

anita5

Od: Sob cze 18, 2005 16:48

Post » Śro cze 20, 2012 14:40 Re: Klakier, Bajka i... Dyzio w dt zaprasza na swój wątek :)

Klakierku, widzisz jakim jesteś wsparciem dla Dyziaczka :mrgreen: i przykładem :ok:

dinzoo

Od: Śro lip 07, 2010 15:12

Post » Czw cze 21, 2012 6:40 Re: Klakier, Bajka i... Dyzio w dt zaprasza na swój wątek :)

Dyzio jak się dzisiaj czujesz po wczorajszym kłuciu ?? :?: :1luvu:
Klakier jako starszy i dzielniejszy wujek mam nadzieję,że też ma się dobrze :1luvu:

kristinbb

Post » Czw cze 21, 2012 7:16 Re: Klakier, Bajka i... Dyzio w dt zaprasza na swój wątek :)

Oba koty dobrze zniosły szczepienie.
Wczorajsza senność mogła być równie dobrze skutkiem szczepienia, co nadchodzącej burzy.
Grzmiało i błyskało u nas w nocy strasznie. A teraz dalej jest duszno...

Bazyliszkowa

Post » Czw cze 21, 2012 7:42 Re: Klakier, Bajka i... Dyzio w dt zaprasza na swój wątek :)

Pozdrawiamy z deszczowego Podlasia :1luvu:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Czw cze 21, 2012 10:01 Re: Klakier, Bajka i... Dyzio w dt zaprasza na swój wątek :)

Cześć, Dorcia i futrzaczki :D .
U nas nie pada, duszno, choć wietrzyk jakis wieje.
Kociaste pospane, dlatego mam pewne podejrzenia co do pogody :? .
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Czw cze 21, 2012 21:25 Re: Klakier, Bajka i... Dyzio w dt zaprasza na swój wątek :)

Obrazek :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Dyziu,jesteś bardzo dzielnym mężczyzną :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Pt cze 22, 2012 7:46 Re: Klakier, Bajka i... Dyzio w dt zaprasza na swój wątek :)

Dzień dobry poranne ... :1luvu:
Nadal zimno i pada...
Gdzie jest lato ?? 8O

kristinbb

Post » Pt cze 22, 2012 8:40 Re: Klakier, Bajka i... Dyzio w dt zaprasza na swój wątek :)

Klakier, duże takie są: zimno - narzekają, ciepło - narzekają.
Na co tu narzekać, im nikt nie smaruje dziur. Jak mi :(
Fasolka
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Pt cze 22, 2012 10:19 Re: Klakier, Bajka i... Dyzio w dt zaprasza na swój wątek :)

Mieliśmy wczoraj fajną i nietypową wizytę. Przyszedł do nas pan, żeby się przetestować :wink: Bardzo chciałby mieć kota, poczynił już wiele przygotowań w tym kierunku, ma sporą wiedzę o kotach (choć nigdy żadnego nie miał) - słowem, metriał na kochający, świadomy domek. Niestety jest jedno ale. Pan zrobił sobie testy i wyszło mu uczulenie na... Kto zgadnie? Taaak... Oczywiście na koty. Zaprosiłam go, żeby zobaczyć jak zareaguje na moją trójkę. Pan wprawdzie nie zaczął się dusić, nie dostał żadnych plam, ne łzawiły mu oczy, ale kiedy Dyzio leciutko go drapnął, natychmiast na skórze pojawił się swędzący odczyn. Pan rozważa, czy podjąć ryzyko zakocenia. A ja nie mam pojęcia, co mu doradzić. :(

Bazyliszkowa

Post » Pt cze 22, 2012 10:55 Re: Klakier, Bajka i... Dyzio w dt zaprasza na swój wątek :)

Jedyne co możesz Panu doradzić to żeby się poważnie zastanowił i podjął świadomą decyzję taką raz na amen, bo jeśli weźmie kota to przy byle zadrapaniu (a wszystkie wiemy, że takie się zdarzają) nie może oddać kota...Ty tu niestety nic nie pomożesz w decyzji, z tego co piszesz Pan jest rozsądny i myślę, że zdecyduje właściwie :ok:

dinzoo

Od: Śro lip 07, 2010 15:12

Post » Pt cze 22, 2012 20:35 Re: Klakier, Bajka i... Dyzio w dt zaprasza na swój wątek :)

Chyba trudno radzić panu odczulanie (co, jak wiadomo, jest możliwe). Musiałby Dyzia kochać na amen. A ryzyko jest :(
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

[poprzednia][następna]