Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Karolek(ona) pisze:W Rossmanie są od dzis w promocji puszki, saszetki dla kotów i psów i te tacki też , oprócz tego whiskas i pedigrie tez ale w kauflandzie te saszetki whiskasa lepiej sie oplacają
Karolek(ona) pisze:napisałam do ogólnej widomości, bo nietórzy z was karmia ttm koty własne albo bezdome
a te saszetki winstona sa troche lepsze niz whiskas
Gosiara pisze:Micia nie może jeść tanich karm tak mi powiedziała vetkaBo znowu może się wszystko nawrócić w tej chwili je tylko suche Bosch Sanabell Sensitiv i czasem tuńczyk w wodzie
kalair pisze:Bry dziewczynki.
vailet pisze:Gosiara pisze:Micia nie może jeść tanich karm tak mi powiedziała vetkaBo znowu może się wszystko nawrócić w tej chwili je tylko suche Bosch Sanabell Sensitiv i czasem tuńczyk w wodzie
Tuńczyk dla ludzi w wodzie jest solony i mój wet zakazał zero soli,szynek.Aisha jadłai dużo...bo nie wiedziałam
Mam wyrzuty źle ją karmiłam,szynkę też dawałam
po tuńczyku z puszki kupska cuchnęły rybą
Gosiara pisze:vailet pisze:Gosiara pisze:Micia nie może jeść tanich karm tak mi powiedziała vetkaBo znowu może się wszystko nawrócić w tej chwili je tylko suche Bosch Sanabell Sensitiv i czasem tuńczyk w wodzie
Tuńczyk dla ludzi w wodzie jest solony i mój wet zakazał zero soli,szynek.Aisha jadłai dużo...bo nie wiedziałam
Mam wyrzuty źle ją karmiłam,szynkę też dawałam
po tuńczyku z puszki kupska cuchnęły rybą
Dlatego ja ten tuńczyk płuczę zanim Jej damZero wędlin,parówek itd.tam są enzymy trujące dla kotów....
Dzięki za info o rossmanowej promocji ja w stajni karmię psiaki tymi puszkami i moje bezdomniaki kociska w piwnicy w nocy jak moje koty są zamknięte w domu
Nie miej wyrzutów sumienia że zle karmiłaś nie wiedziałaś po prostu nie jeden kot pije litry mleka krowiego żre resztki ze stołu i długo zdrowo żyje a Ty możesz dmuchać chuchać i kot będzie chorował...
Karolek(ona) pisze:Dobranoc
kalair pisze:Doberek dziewczęta, miłego weekendziku!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 21 gości