PIĘKNA I TRZY BESTIE...moje słońce zgasło.....

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie lis 20, 2011 21:44 Re: PIĘKNA I TRZY BESTIE...moje słońce zgasło.....

kocurzyca41 pisze:Wiesz Puniu u nas jest też mało miejsca żeby dwa pudła stały.A jak kiedyś Duża postawiła takie dwa mniejsze to Dzidzia skakała z jednego do drugiego i tak nie mogłam sobie spokojnie poleżeć.I Duża się wnerwiła.Milka.

O, to biedna Ty jesteś, Milusiu. :(
My też mały domeczek mamy, ale jeszcze mamy taki ogródek, to możemy sie tam wybiegać, chociaż teraz już coraz zimniej.
No i sobie chodzimy po ogródku, czasem wyglądamy na uliczkę, ale tak tylko przez bramę, bo inaczej Duża się martwi...
Zresztą tam nic ciekawego nie ma...
Tylko Plamek jakieś interesy wiecznie ma na mieście, to wyłazi, ale podobno musi.
Nie możemy za nim chodzić, bo zaraz się złości, ważny taki. :evil:
Puś współczujący.
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Nie lis 20, 2011 21:52 Re: PIĘKNA I TRZY BESTIE...moje słońce zgasło.....

No widzisz Puniu.Biedna jestem,bo nie mam ogródka,ani balkonu.Jedynie wyglądam sobie przez okno.Ale słuchaj ...Ty powiedz Plamciwi,żeby się nie wygłupiał i nie wałęsał sam.To się może kiepsko skończyć.Plamcio jest ulubieńcem naszej Dużej .Opowiadała nam jak był chory.I kazała wtedy pazurki trzymać,żeby wyzdrowiał.My nie wychodzimy nigdzie,bo się boimy.Milka boikot.
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocurzyca41

Od: Pon gru 07, 2009 22:34

Post » Nie lis 20, 2011 22:00 Re: PIĘKNA I TRZY BESTIE...moje słońce zgasło.....

Hej chłopaki, a ja nie lubię kartonu, co innego fotel, albo kołderka. Ja mam duuży ogródek, dzis tak szalałem z Rudą, , że nawet nie wiem, czy ja teraz piszę do Was , czy mi sie to śni
Gucio padnięty

izka53

Od: Śro wrz 29, 2010 13:54

Post » Nie lis 20, 2011 22:02 Re: PIĘKNA I TRZY BESTIE...moje słońce zgasło.....

kocurzyca41 pisze:No widzisz Puniu.Biedna jestem,bo nie mam ogródka,ani balkonu.Jedynie wyglądam sobie przez okno.Ale słuchaj ...Ty powiedz Plamciwi,żeby się nie wygłupiał i nie wałęsał sam.To się może kiepsko skończyć.Plamcio jest ulubieńcem naszej Dużej .Opowiadała nam jak był chory.I kazała wtedy pazurki trzymać,żeby wyzdrowiał.My nie wychodzimy nigdzie,bo się boimy.Milka boikot.

No, ja też pamietam, jak był chory. :(
Tylko sobie leżał i nawet nic się nie odzywał, i my też byliśmy grzeczni, bo Duża wtedy albo płakała, albo się na nas złościła.
I kiedyś go wywiozła, i już z nią nie wrócił, tylko sama wróciła...i wtedy to dopiero płakała. :(
Ale potem to znowu przyjechał, i już nawet taki był zdrowszy, bo nam zaraz powiedział, żebyśmy spadali i dali mu spokój.
Później miał takie śmieszne na łapkach, co mu Duża zawijała, a on się złościł i zdejmował, to Duża znowu zawijała...a jak sie kiedyś z niego śmialiśmy trochę, to nas chciał zaraz bić. :evil:
Teraz to juz zdrowy jest, ale on sobie zawsze sam wychodzi. :evil:
No widzisz, Milusiu, on to już taki jest...ale ja mu jutro powiem, co mi kazałaś, to sie będzie wstydził, że taki goopi.
I pewnie mu będzie miło, że taka ciocia sie o niego martwi. :D
Punio grzeczny.
Ostatnio edytowano Nie lis 20, 2011 22:05 przez vip, łącznie edytowano 1 raz
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Post » Nie lis 20, 2011 22:04 Re: PIĘKNA I TRZY BESTIE...moje słońce zgasło.....

izka53 pisze:Hej chłopaki, a ja nie lubię kartonu, co innego fotel, albo kołderka. Ja mam duuży ogródek, dzis tak szalałem z Rudą, , że nawet nie wiem, czy ja teraz piszę do Was , czy mi sie to śni
Gucio padnięty

Cześć Guciu. :D
To Ruda już Cię lubi?
Bo moja Duża mi mówiła, że ta Ruda to się nie chce z Tobą za bardzo bawić.
Punio w zastępstwie Dużej.

vip

Post » Nie lis 20, 2011 22:07 Re: PIĘKNA I TRZY BESTIE...moje słońce zgasło.....

Ależ kotecki ślicnie gadają :P
Obrazek

alab108

Od: Wto lis 09, 2010 22:35

Post » Nie lis 20, 2011 22:11 Re: PIĘKNA I TRZY BESTIE...moje słońce zgasło.....

Astka się postanowiła ze mną wykąpać..
Suszę ją dalej.
najszczesliwsza

Post » Nie lis 20, 2011 22:11 Re: PIĘKNA I TRZY BESTIE...moje słońce zgasło.....

A ja to nie wiem sam, bo czasem tak fajnie się na mnie czai i chce mnie napaśc i mnie goni, albo ucieka przede mną, a czasem , jak chce się do niej troszkę w domu przytulic, to tak mnie wyzywa, no czasem az wstyd powtórzyc, no mówię ci małolat to nawet nie powinien chyba tego słuchac. Ale moze dlatego, ze ona taki fajny ogon ma , a ja lubię na niego zapolowac, nawet jak śpi, albo skaczę na nia jak śpi - bo ona to duzo śpi, no jak tak mozna, bawic sie trzeba, dzieciństwo tak szybko mija - to moja Duza tak mówi.
Gucio rozbrykany

izka53

Post » Nie lis 20, 2011 22:12 Re: PIĘKNA I TRZY BESTIE...moje słońce zgasło.....

alab108 pisze:Ależ kotecki ślicnie gadają :P

Ciociu Alu, to tylko ja gadam, bo tak: Alek śpi, Plamek śpi, a Zośki nie ma. :evil:
Duża mówi, żebym choć raz ja ją zastąpił, bo to podobno takie....takie kocie fo...fo- rum, a tylko ona pisze i z ciociami różnymi rozmawia...a z kotkami to juz nikt.
To ja dzisiaj sobie tak troche porozmawiam. :D
Punio gadatliwy.

vip

Post » Nie lis 20, 2011 22:14 Re: PIĘKNA I TRZY BESTIE...moje słońce zgasło.....

najszczesliwsza pisze:Astka się postanowiła ze mną wykąpać..
Suszę ją dalej.

Duża moja mówi, że jakis kabel zapodziała...
Ona wszystko gubi, ta moja Duża...a potem na nas zgania. :evil:
Puś.

vip

Post » Nie lis 20, 2011 22:20 Re: PIĘKNA I TRZY BESTIE...moje słońce zgasło.....

izka53 pisze:A ja to nie wiem sam, bo czasem tak fajnie się na mnie czai i chce mnie napaśc i mnie goni, albo ucieka przede mną, a czasem , jak chce się do niej troszkę w domu przytulic, to tak mnie wyzywa, no czasem az wstyd powtórzyc, no mówię ci małolat to nawet nie powinien chyba tego słuchac. Ale moze dlatego, ze ona taki fajny ogon ma , a ja lubię na niego zapolowac, nawet jak śpi, albo skaczę na nia jak śpi - bo ona to duzo śpi, no jak tak mozna, bawic sie trzeba, dzieciństwo tak szybko mija - to moja Duza tak mówi.
Gucio rozbrykany

Guciu, kto za babami nadąży? :?
Ja to już duzy jestem, to mnie nikt nie wyzywa, czasem to tylko Plamek, jak na jego poduszce mi sie przyśnie.
Ale taka mała Zosia jest u nas, to sie z nią czasem ganiam, ale ona za szybka jest, mądrala bo mała.
Ja ją lubię, bo fajna jest i ładna bardzo. :oops:
A Ty się Guciu nic nie martw, zobaczysz, jak szybko urośniesz, będziesz jeszcze od Rudej większy.
Tylko nie możesz jej bić, no bo to baba w końcu.
Punio dżentelmen.

vip

Post » Nie lis 20, 2011 22:24 Re: PIĘKNA I TRZY BESTIE...moje słońce zgasło.....

Puniu, moja Duza mówi, że ja tez dużo gadam , jak na małego kota i się cieszy, bo ona to lubi z kotami gadać, a Misia jest bardzo małomówna, ona tylko mnie wyzywac umie, czasem jak chce wyjść , to poprosi cichutko. A Duza mówi, że miałem takiego jakiegoś wujka, Kocura, co jest za TM, i on zawsze z nią rozmawiał. Puniu, czy ja się tego tez nauczę ? Duza mówi, ze i tak mnie będzie kochać, ale ja bym chciał sobie z nia pogadać, bo z Misią się nie da, no ja nie mogę powtarzać tego , co ona do mnie mówi, bo to brzydkie jest
Gucio zawstydzony

izka53

Post » Nie lis 20, 2011 22:31 Re: PIĘKNA I TRZY BESTIE...moje słońce zgasło.....

Najszczęśliwsza, dzieciom piasek nie szkodzi przy zabawie, to sądzisz, że zaszkodzi kotom przy - za przeproszeniem sraniu?
Nie wygłupiaj się, używaj normalnie.

Megana

Od: Śro gru 31, 2008 1:14

Post » Nie lis 20, 2011 22:33 Re: PIĘKNA I TRZY BESTIE...moje słońce zgasło.....

izka53 pisze:Puniu, moja Duza mówi, że ja tez dużo gadam , jak na małego kota i się cieszy, bo ona to lubi z kotami gadać, a Misia jest bardzo małomówna, ona tylko mnie wyzywac umie, czasem jak chce wyjść , to poprosi cichutko. A Duza mówi, że miałem takiego jakiegoś wujka, Kocura, co jest za TM, i on zawsze z nią rozmawiał. Puniu, czy ja się tego tez nauczę ? Duza mówi, ze i tak mnie będzie kochać, ale ja bym chciał sobie z nia pogadać, bo z Misią się nie da, no ja nie mogę powtarzać tego , co ona do mnie mówi, bo to brzydkie jest
Gucio zawstydzony

To chyba tam, gdzie nasz Wiktor poszedł...nasza Duża mówi, że on też już za TM jakieś poszedł, no i normalnie go nie ma. :(
Ja bym nigdzie od mojej Dużej iść nie chciał, a za to TM to wcale, bo ja nie wiem, co to jest i napewno nie jest tam lepiej, niż u mojej Dużej.
Guciu, ja też duzo gadam z moją Dużą, ona też do mnie mówi, i ja wszystko rozumiem.
Pewno, że się nauczysz, wszystkiego sie nauczysz, ale od rudej Misi to sie lepiej nie ucz, jak ona brzydkie wyrazy mówi.
Do nas jak ten bury Alek przyszedł, to też na nas syczał, chciał bić i gadał brzydko, nawet Dużą chciał bić, no wyobrażasz sobie?
Ale nasza Duża tylko go głaskała i miziała, choc on burczał i wyzywał, no to w końcu przestał, i teraz to juz całkiem fajny z niego kolega.
Guciu, nasza Duża mówi, że Ty masz tez bardzo fajną Dużą i napewno zawsze Cię będzie kochać. :D
Punio wiedzący.

vip

Post » Nie lis 20, 2011 22:44 Re: PIĘKNA I TRZY BESTIE...moje słońce zgasło.....

Ja wiem, że moja Duża fajna jest , bo wcale sie nie złości, jak ona śpi, a ja po niej biegam, ale wlazłem jej w kuchni w takie fajne zielone, prawie takie jak w ogródku, to na mnie nakrzyczała. Potem mnie ukochała, ale ja ją ugryzłem w nos, no co , to zielsko i to zielsko. A w ogródku to sama się ze mną bawi. No nic z tego nie rozumiem.
Gucio niepewny

izka53

[poprzednia][następna]