Kototerapia, czyli kuracja antystresowa cz. III;-)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie lut 19, 2012 0:37 Re: Kototerapia, czyli kuracja antystresowa cz. III;-)

aha, w marcu czarnidelka i odcienie, bialaski beda mialy swoja edycje. Moze szanowna Miss Stycznia zechce znow kandydowac? ;)

Buziaczki w slodki pysio Episiowy :*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:* ps. domagam sie fotek slicznotki, daaaaaaaawno nie bylo nic nowego.

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Nie lut 19, 2012 1:11 Re: Kototerapia, czyli kuracja antystresowa cz. III;-)

:lol: Miss stycznia chyba zadowoli się już zdobytym tytułem. :lol:
Zresztą trzeba dać szansę innym kotkom i innym beneficjentom.
Pewnie się jeszcze skusimy na udział w którejś edycji konkursu i damy upust własnej próżności. :wink:
Episia chyba się do udziału w konkursie po cichu przygotowywała, bo troszkę schudła. :lol:
Za to po konkursie apetyt jej się wzmógł bardzo. :ryk:
Obrazek

selene00

Od: Nie gru 13, 2009 13:55

Post » Nie lut 19, 2012 1:34 Re: Kototerapia, czyli kuracja antystresowa cz. III;-)

ok, w takim razie poprosze, by Episia byla patronka marcowej edycji i to do niej bedzie nalezalo slowo wstepne :) :ok:

Kociara82

Post » Nie lut 19, 2012 11:41 Re: Kototerapia, czyli kuracja antystresowa cz. III;-)

:lol: Jeśli nie będzie godniejszych :wink: , to czemu nie. :mrgreen:
Obrazek

selene00

Post » Nie lut 19, 2012 11:47 Re: Kototerapia, czyli kuracja antystresowa cz. III;-)

W marcu to ja bym na Astusia stawiała :mrgreen:
Piękny jest nieziemsko, błyszczy się własnym blaskiem i w ogóle mega przystojniak z niego :1luvu: :ok:
Karmel['] Taurus['] Miki [']Andzia [']
http://kotylion.pl/
https://www.facebook.com/kotylion.viva

Duszek686

Od: Sob kwi 25, 2009 22:42

Post » Nie lut 19, 2012 11:49 Re: Kototerapia, czyli kuracja antystresowa cz. III;-)

Fakt! :mrgreen: Szkoda tylko, że na większości zdjęć ma minę jak ostatni zachlany zamber. :ryk:
Obrazek

selene00

Post » Pon lut 20, 2012 22:09 Re: Kototerapia, czyli kuracja antystresowa cz. III;-)

Czesc wszystkim

Witamy się wreszcie po chwilowej nieobecnosci i pozdrawiamy wszystkich serdecznie :1luvu:
Obrazek
ObrazekObrazekObrazek Obrazek

ninakiler

Od: Pt paź 14, 2011 14:49

Post » Pon lut 20, 2012 22:17 Re: Kototerapia, czyli kuracja antystresowa cz. III;-)

o cho :wink:

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Śro lut 22, 2012 0:56 Re: Kototerapia, czyli kuracja antystresowa cz. III;-)

jesli znajdzie sie chetny na prowadzenie marcowego i ew.kolejnych konkursow... z mojej strony pass

Kociara82

Post » Śro lut 22, 2012 7:52 Re: Kototerapia, czyli kuracja antystresowa cz. III;-)

Kociara82 pisze:jesli znajdzie sie chetny na prowadzenie marcowego i ew.kolejnych konkursow... z mojej strony pass

nie możesz tego zrobić :!: :!: tak dobrze Ci idzie, zbierasz takie kwoty :1luvu: :mrgreen: to naprawdę nieoceniona pomoc, robisz to przecież dla kotków, którym jest potrzebna :ok: pal licho z tymi co marudzą :evil:

dinzoo

Od: Śro lip 07, 2010 15:12

Post » Śro lut 22, 2012 14:32 Re: Kototerapia, czyli kuracja antystresowa cz. III;-)

Kociara82 pisze:jesli znajdzie sie chetny na prowadzenie marcowego i ew.kolejnych konkursow... z mojej strony pass

Rozumiem Twoje rozgoryczenie, ale poproszę Cie tylko o jedno - policz, ile pieniędzy zebrały w sumie wszystkie Twoje bazarkowe konkursy. Kasa ta pomogła zwierzaczkom, które nie potrafią poprosić o wsparcie. Na tym forum zwrot "dla dobra kotów" powtarza się w tylu różnych kontekstach, że stał się banałem i mam opory przed przytoczeniem tego właśnie argumentu. Może więc inne; Twój bazarek to:
- świetna zabawa,
- okazja do obejrzenia najpiękniejszych zdjęć najpiękniejszych kotów,
- miejsce do wymiany miłych postów (co jest coraz rzadziej spotykane na forum),
- pretekst do zebrania pieniędzy na potrzebujące futerka.

vega013

Od: Czw lut 22, 2007 20:00

Post » Śro lut 22, 2012 16:37 Re: Kototerapia, czyli kuracja antystresowa cz. III;-)

vega013 pisze:

Rozumiem Twoje rozgoryczenie, ale poproszę Cie tylko o jedno - policz, ile pieniędzy zebrały w sumie wszystkie Twoje bazarkowe konkursy. Kasa ta pomogła zwierzaczkom, które nie potrafią poprosić o wsparcie. Na tym forum zwrot "dla dobra kotów" powtarza się w tylu różnych kontekstach, że stał się banałem i mam opory przed przytoczeniem tego właśnie argumentu. Może więc inne; Twój bazarek to:
- świetna zabawa,
- okazja do obejrzenia najpiękniejszych zdjęć najpiękniejszych kotów,
- miejsce do wymiany miłych postów (co jest coraz rzadziej spotykane na forum),
- pretekst do zebrania pieniędzy na potrzebujące futerka.

Nie powiem bym nie rozumiała, że masz dość :roll: , ale to co pisze vega013, to racja.
Obrazek

selene00

Post » Czw lut 23, 2012 19:01 Re: Kototerapia, czyli kuracja antystresowa cz. III;-)

nie widze przeszkod, by konkurs dalej trwal, natomiast musi sie znalezc chetny do jego prowadzenia. Mnie mozna lapac mailowo, na gg, na skypie w razie jakiegos problemu, porady, wymiany zdan w tej kwestii. To juz naprawde nie chodzi o sam fakt, ze jest to troche ciezka praca przy tworzeniu tego konkursu, zwlaszcza teraz, gdy moj komp doprowadza mnie do bialej goraczki :evil: moje "kolo ratunkowe" nie ma czasu do mnie wpasc i pomoc mi w tym, sama nie potrafie, no i na domiar zlego wsiakla mi gdzies plyta z windowsem 8O przeszukalam wszystko i nie ma! Musiala wsiaknac podczas poprzedniej reinstalki systemu, bo od tamtego czasu nie byla uzywana.
Poza tym troszke mniej mnie teraz bedzie na miau, dlatego ze wrocily mi pewne dolegliwosci zdrowotne z ktorymi sie borykalam pare lat temu i musze sie teraz nad tym skupic bardzo. A mialam z 5 lat spokoju....

Kociara82

Post » Pt lut 24, 2012 10:57 Re: Kototerapia, czyli kuracja antystresowa cz. III;-)

Wpadam tak trochę ni z gruszki, ni z pietruszki :oops: Też ostatnio rzadko bywam na forum i stąd takie nietaktowne wdarcie z całusami, uściskami i z :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: w środku dyskusji. Proszę o wyrozumiałość.

Iwonko Kochana, jesteś narażona na przydługą rozmowę telefoniczną w ten weekend :mrgreen:
Wreszcie się dowiem co u Was!!!
Ściskam przegorąco!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Pt lut 24, 2012 20:30 Re: Kototerapia, czyli kuracja antystresowa cz. III;-)

Za całuski dziękuję bardzoooo :1luvu:
Na rozmowę będę czekać z utęsknieniem. :1luvu:
Bardzo proszę rozmawiaj ze mną wyłącznie o kotusiach i Kice, bo każdy inny temat jak trącisz to zaśmierdzi. :roll:
Obrazek

selene00

[poprzednia][następna]