DOKOCIŁAM SIĘ - GLUCIO CHCE POKOCHAĆ MISIĘ, A ONA?

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lut 06, 2012 9:09 Re: DOKOCIŁAM SIĘ - GLUCIO CHCE POKOCHAĆ MISIĘ, A ONA?

Jaka Justynka już duża 8O matko, jak ten czas leci..

Obrazek
Pycha kroczy przed upadkiem. A za upadkiem kroczy śmieszność... :mrgreen:

WarKotka

Od: Pt lip 31, 2009 20:39

Post » Pon lut 06, 2012 9:31 Re: DOKOCIŁAM SIĘ - GLUCIO CHCE POKOCHAĆ MISIĘ, A ONA?

Tak dopiero co Iza pokazywała pierwsze zdjęcie po urodzeniu Justysi 8O
Obrazek

alab108

Od: Wto lis 09, 2010 22:35

Post » Pon lut 06, 2012 9:34 Re: DOKOCIŁAM SIĘ - GLUCIO CHCE POKOCHAĆ MISIĘ, A ONA?

Obrazek
Obrazek ,

vailet

Od: Śro sty 05, 2011 22:28

Post » Pon lut 06, 2012 10:52 Re: DOKOCIŁAM SIĘ - GLUCIO CHCE POKOCHAĆ MISIĘ, A ONA?

Obrazek
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Od: Wto lip 05, 2011 19:33

Post » Pon lut 06, 2012 13:07 Re: DOKOCIŁAM SIĘ - GLUCIO CHCE POKOCHAĆ MISIĘ, A ONA?

Cześć Izuś i kotusie! :1luvu:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Pon lut 06, 2012 13:11 Re: DOKOCIŁAM SIĘ - GLUCIO CHCE POKOCHAĆ MISIĘ, A ONA?

izka53 pisze:A na koniec - specjalnie dla Bozenki - pozdrowienia dla Lafinki przesyła Ścierka mojego syna

Obrazek

Uploaded with ImageShack.us

J

wow!!! cudna jest! Ale.... Ścierka??? :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: Kto miał takiego pomysła? :mrgreen: :lol: Buziamy ! :1luvu: Lafinka pozdrawia też Ściereczkę! :D :lol:

I Twoje kotusie też buziamy, słodziaczki! :1luvu: Wszystkie foteczki cudne, Justysia piękniusia! :1luvu:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Wto lut 07, 2012 0:03 Re: DOKOCIŁAM SIĘ - GLUCIO CHCE POKOCHAĆ MISIĘ, A ONA?

Obrazek

Witanko wieczorne :1luvu: :1luvu: :1luvu:

kalair pisze:Ale.... Ścierka??? :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: Kto miał takiego pomysła? :mrgreen: :lol:

Wytłumaczyłam pochodzenie tego wdzięcznego :ryk: imienia, ale czy syn, czy synowa na nie wpadli to nie wiem, maja podobne poczucie humoru :mrgreen:
Czyz nie jest podobna do Lafinki :?: :1luvu: Mam jej fotek więcej :D

kiche_wilczyca pisze:Jaka Justynka już duża 8O matko, jak ten czas leci..

A leci, leci.... :mrgreen:
Justysia ma juz ponad dwa miesiące, śmieje się głosno, zaczyna gadać, no słodka jest :1luvu: :1luvu: :1luvu:
I przez całą, głośną przecież , imprezę , ani razu nie zapłakała 8O

vailet pisze:Ten sam miot i kolor,a kotka miała przedłużone,kręcone 8O futerko.

Moze po jakimś przodku , albo anomalia genetyczna. Z takich anomalii czasem powstają nowe rasy, tak było np w przypadku rasy curly, są to koty o śmiesznie wywinietych uszach.
Ostatnio edytowano Wto lut 07, 2012 9:10 przez izka53, łącznie edytowano 1 raz

izka53

Od: Śro wrz 29, 2010 13:54

Post » Wto lut 07, 2012 0:10 Re: DOKOCIŁAM SIĘ - GLUCIO CHCE POKOCHAĆ MISIĘ, A ONA?

izka53 pisze:Obrazek

Witanko wieczorne :1luvu: :1luvu: :1luvu:

kalair pisze:Ale.... Ścierka??? :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: Kto miał takiego pomysła? :mrgreen: :lol:

Wytłumaczyłam pochodzenie tego wdzięcznego :ryk: imienia, ale czy syn, czy synowa na nie wpadli to nie wiem, maja podobne poczucie humoru :mrgreen:

kiche_wilczyca pisze:Jaka Justynka już duża 8O matko, jak ten czas leci..

A leci, leci.... :mrgreen:
Justysia ma juz ponad trzy miesiące, śmieje się głosno, zaczyna gadać, no słodka jest :1luvu: :1luvu: :1luvu:
I przez całą, głośną przecież , imprezę , ani razu nie zapłakała 8O

vailet pisze:Ten sam miot i kolor,a kotka miała przedłużone,kręcone 8O futerko.

Moze po jakimś przodku , albo anomalia genetyczna. Z takich anomalii czasem powstają nowe rasy, tak było np w przypadku rasy curly, są to koty o śmiesznie wywinietych uszach.

Iza sporo wiem o rasach :) Mam Animal planet :ok: :mrgreen: Tam wszystko co u nas nie ma było pokazywane.A te "owieczki"?Z brytyjskich pochodzą :) Jak owce :ryk: :ryk:Zresztą dużo ras tak powstało.Zapomniałam są takie półdługowłose i rodzą się zupełnie łyse 8O jak myszy.
Obrazek ,

vailet

Post » Wto lut 07, 2012 0:28 Re: DOKOCIŁAM SIĘ - GLUCIO CHCE POKOCHAĆ MISIĘ, A ONA?

vailet pisze:Iza sporo wiem o rasach :) Mam Animal planet :ok:

Tez mam Animal, ale nie oglądam.
o rasach wiele nie wiem , ale kiedys pasjonowałam sie genetyką i dziedziczeniem cech, natomiast o curly gdzies czytałam, nie wiem nawet gdzie , a potem na światówce rozmawiałam z hodowcą , który miał takie cudo. Mam nawet gdzies fotke tego kotka , ale gdzie 8O Ilość zdjęć w moim kompie mnie przerasta, nie mam czasu ich uporządkować :evil:

izka53

Post » Wto lut 07, 2012 0:41 Re: DOKOCIŁAM SIĘ - GLUCIO CHCE POKOCHAĆ MISIĘ, A ONA?

izka53 pisze:
vailet pisze:Iza sporo wiem o rasach :) Mam Animal planet :ok:

Tez mam Animal, ale nie oglądam.
o rasach wiele nie wiem , ale kiedys pasjonowałam sie genetyką i dziedziczeniem cech, natomiast o curly gdzies czytałam, nie wiem nawet gdzie , a potem na światówce rozmawiałam z hodowcą , który miał takie cudo. Mam nawet gdzies fotke tego kotka , ale gdzie 8O Ilość zdjęć w moim kompie mnie przerasta, nie mam czasu ich uporządkować :evil:

Ja w ogłoszeniach często widzę i stąd wiem jak wyglądają.Też byłam w zeszłym?czy 2 lata temu w Bydgoszczy na wystawie,ale tych kotów nie było.Same MCO,Syberyjskie,Neva,persy,brytyjskie,Sfinksy,Devony i bengale.Miałam foty,ale w klatkach to było kiepsko widać.Domowe też były :D śliczne.
Obrazek ,

vailet

Post » Wto lut 07, 2012 0:51 Re: DOKOCIŁAM SIĘ - GLUCIO CHCE POKOCHAĆ MISIĘ, A ONA?

Ogłoszeń nie oglądam , bo szlag mnie trafia.
Ja byłam w pażdzierniku na Światowej Wystawie kotów, ten hodowca był z Polski

No i mam fotkę , wprawdzie kiepskiej jakości , ale uszka widać
Obrazek

izka53

Post » Wto lut 07, 2012 1:37 Re: DOKOCIŁAM SIĘ - GLUCIO CHCE POKOCHAĆ MISIĘ, A ONA?

izka53 pisze:Ogłoszeń nie oglądam , bo szlag mnie trafia.
Ja byłam w pażdzierniku na Światowej Wystawie kotów, ten hodowca był z Polski

No i mam fotkę , wprawdzie kiepskiej jakości , ale uszka widać
Obrazek

Widać i widziałam te koty, a ceny z kosmosu.Ja miałam wyraźne foty,ale wszystkie w klatkach,ciasno na Astorii i szybko po obejrzeniu wyszliśmy bo ludzie się pchali z braku miejsca,a każdy foty robił.
Obrazek ,

vailet

Post » Wto lut 07, 2012 9:44 Re: DOKOCIŁAM SIĘ - GLUCIO CHCE POKOCHAĆ MISIĘ, A ONA?

Obrazek
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Od: Wto lip 05, 2011 19:33

Post » Wto lut 07, 2012 12:02 Re: DOKOCIŁAM SIĘ - GLUCIO CHCE POKOCHAĆ MISIĘ, A ONA?

Obrazek

ObrazekObrazek

Do zobaczenia wieczorkiem :ok:

izka53

Post » Wto lut 07, 2012 12:34 Re: DOKOCIŁAM SIĘ - GLUCIO CHCE POKOCHAĆ MISIĘ, A ONA?

izka53 pisze:

Zaprezentować sobie życzę! :mrgreen: :lol:
Możesz w Kretkach. :lol:

Doberek Kochane! :1luvu:
Obrazek
Obrazek

kalair

[poprzednia][następna]