Mysiu, jakie Ty masz fajne zabaffki!
Moderator: Estraven
Danusia pisze:MaryLux pisze:Kto puszcza do mnie oczko?
kotek
MaryLux pisze:Duża się wnerwiła na mnie. Bo przyniosła w plecaku żwirek dla nas. To ja wlazłam na plecak i go obsikałam. Nakrzyczała na mnie i od świń zwyzywała. Uciekłam. Jak myślicie, zabije mnie już dzisiaj czy jeszcze daruje?
ula-misia pisze:MaryLux pisze:Duża się wnerwiła na mnie. Bo przyniosła w plecaku żwirek dla nas. To ja wlazłam na plecak i go obsikałam. Nakrzyczała na mnie i od świń zwyzywała. Uciekłam. Jak myślicie, zabije mnie już dzisiaj czy jeszcze daruje?
łoj, ale się narobiło![]()
Witajcie dziewuszki![]()
![]()
![]()
Kulinko, schowaj się najlepiej i dzisiaj nie pokazuj się dużej.Za jakiś czas jej minie złość i zapomni.
![]()
Nie bojaj się , obronimy ciebie jakby coś.
MaryLux pisze:ula-misia pisze:MaryLux pisze:Duża się wnerwiła na mnie. Bo przyniosła w plecaku żwirek dla nas. To ja wlazłam na plecak i go obsikałam. Nakrzyczała na mnie i od świń zwyzywała. Uciekłam. Jak myślicie, zabije mnie już dzisiaj czy jeszcze daruje?
Witajcie dziewuszki![]()
![]()
![]()
Kulinko, schowaj się najlepiej i dzisiaj nie pokazuj się dużej.Za jakiś czas jej minie złość i zapomni.
![]()
Doctorro mnie obronił![]()

ula-misia pisze:MaryLux pisze:ula-misia pisze:MaryLux pisze:Duża się wnerwiła na mnie. Bo przyniosła w plecaku żwirek dla nas. To ja wlazłam na plecak i go obsikałam. Nakrzyczała na mnie i od świń zwyzywała. Uciekłam. Jak myślicie, zabije mnie już dzisiaj czy jeszcze daruje?
Witajcie dziewuszki![]()
![]()
![]()
![]()
Doctorro mnie obronił![]()
hurra-dobry Doctorrrrrro![]()
![]()
MalgWroclaw pisze:Od świń![]()
Fasolka zbulwersowana
MaryLux pisze:Danusia pisze:MaryLux pisze:Kto puszcza do mnie oczko?
kotek
A jak on ma na imię?
Danusia pisze:MaryLux pisze:Danusia pisze:MaryLux pisze:Kto puszcza do mnie oczko?
kotek
A jak on ma na imię?
Filipek
ula-misia pisze:Kuleczko-Ty nie jesteś świniaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
MaryLux pisze:ula-misia pisze:Kuleczko-Ty nie jesteś świniaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
A co?
Duża

ula-misia pisze:MaryLux pisze:ula-misia pisze:Kuleczko-Ty nie jesteś świniaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
A co?
Duża
ona jest wspaniała moją cioteczką i siostrzyczką z rodu czarnofutrych i my sie bardzo kochamyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy![]()
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 9 gości