Jak sypia gruby kot-TygRyszard, Czarne Zuo i Gustowny Pies

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lut 04, 2013 13:19 Re: Jak sypia gruby kot-TygRyszard, Czarne Zuo i Gustowny Pi

MalgWroclaw pisze:Wiesz, TygRysiu, duża mówi, że jestem taka niemądra, jak Ryjek.
Ale Ryjek chciał się zaprzyjaźnić z kotkiem, pamiętasz?
Fasolka

Pamietam, ale Ryjek miał fajnie tak jak Ty bo miał przyjaciół którzy o niego dbali i go akceptowali :)
TygRyś
I myself think that to have a cat is more important than to have a Bible.— R. H. Blyth
A ja jestem tu- viewtopic.php?f=1&t=126453 Obrazek
Obrazek

urwiniu

Od: Nie lut 20, 2011 16:37

Post » Czw lut 07, 2013 22:44 Re: Jak sypia gruby kot-TygRyszard, Czarne Zuo i Gustowny Pi

Dałem mu po ryju, a co. Przecież nie będzie mi zżerał serka,oj nie. Zwiał :twisted: Taki niby goopi ale wie, że ze mną sie nie zadziera.Ja tu rządzę :twisted:
Teodor
I myself think that to have a cat is more important than to have a Bible.— R. H. Blyth
Obrazek

urwiniu

Post » Pt lut 08, 2013 8:45 Re: Jak sypia gruby kot-TygRyszard, Czarne Zuo i Gustowny Pi

Gdzie mój najlepszy przyjaciel TygRyś? :(
Fasolka zrozpaczona
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Pt lut 08, 2013 14:27 Re: Jak sypia gruby kot-TygRyszard, Czarne Zuo i Gustowny Pi

MalgWroclaw pisze:Gdzie mój najlepszy przyjaciel TygRyś? :(
Fasolka zrozpaczona

:?: :?: :?:
Inka

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Pt lut 15, 2013 21:29 Re: Jak sypia gruby kot-TygRyszard, Czarne Zuo i Gustowny Pi

Joł koty :) Jestem cały czas tylko głównie na dworze bo nowy kot sie pojawił i ja mu muszę pokazywać codziennie kto tu rządzi,no.
Dużą mamy juz od tygodnia tylko dla siebie i tak jeszcze tydzień :mrgreen: Jakies zatoki jej daja w kosc, no nie wiem o co chodzi, póki co tylko Gustowny dostał kość,no.

TygRyś

Zdycham, autentycznie a chorować jak normalny człowiek sie nie da bo z psem i tak trzeba wyjśc :(
Teodor nie mógł sie doczekac kolacji, więc wskoczył na klatke i łapka sobie z puszeczki jedzonko wygarnia :P
Duża
Obrazek

urwiniu

Post » Sob lut 16, 2013 0:22 Re: Jak sypia gruby kot-TygRyszard, Czarne Zuo i Gustowny Pi

TygRyniu. Jaki nowy???
U nas nie da się mieszkać porządnej kotce, miauczę Ci. Przynajmniej masz Dużą dla siebie, chociaż chora, to pożytku nie ma.
Fasolka
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Nie lut 17, 2013 11:26 Re: Jak sypia gruby kot-TygRyszard, Czarne Zuo i Gustowny Pi

Przepraszam, Gustowny, ale... ekhm, wiesz, dziś Dzień Kota, więc najlepszego
Obrazek
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Nie lut 17, 2013 16:30 Re: Jak sypia gruby kot-TygRyszard, Czarne Zuo i Gustowny Pi

Dzięki dzięki i wszystkim Wam również życzę super Dnia KOta :)
p.s Gustowny sie nie obraża ciociu bo to poczciwy pies :) Duża mówi, że usilnie stara się zaprzyjaźnić z Czarnym Zuem ostatnio. Ot nieuleczalny optymista,no.

TygRyś
Obrazek

urwiniu

Post » Pon lut 18, 2013 20:15 Re: Jak sypia gruby kot-TygRyszard, Czarne Zuo i Gustowny Pi

Wiesz, TygRysiu, może Gusto jest optymistą, jak ja :oops:
Duża mnie wygłaskała po nosku.
Fasolka

urwiniu pisze:Dzięki dzięki i wszystkim Wam również życzę super Dnia KOta :)
p.s Gustowny sie nie obraża ciociu bo to poczciwy pies :) Duża mówi, że usilnie stara się zaprzyjaźnić z Czarnym Zuem ostatnio. Ot nieuleczalny optymista,no.

TygRyś
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Nie lut 24, 2013 15:08 Re: Jak sypia gruby kot-TygRyszard, Czarne Zuo i Gustowny Pi

Zapraszam na nowy wierszyk
Inka skromna

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Sob mar 02, 2013 12:30 Re: Jak sypia gruby kot-TygRyszard, Czarne Zuo i Gustowny Pi

Miau. TygRysku, duża powiedziała, że dziękujemy Ci bardzo, a ja mam pokazać, jak piję. To pokazuję.
Obrazek Obrazek Obrazek

Frania
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

[poprzednia][następna]