Fasolki wątek część 3. Zapraszam do nowego wątku

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob wrz 17, 2011 4:55 Re: Fasolki wątek część 3. Zaszczepiłam Małą Mi i Małego Mru

bagheera pisze:Fasolko...
Twoja Duża spać poszła???? 8O
My dopiero się rozkręcamy... :twisted:
Buchnąłem Dużej przywieszkę do telefonu
Udaje tygrysa, więc niech wie!
A jak mi się znudzi polowanie na tygrysa, to udziabię burą w zadek i będę ją ścigał po całym mieszkaniu :twisted:
Duduś Nocny Galopator

Liiitooościiiii - Duża

My bardzo wcześnie wstajemy, Dudusiu. Ale czasem, jak duża śpi, też galopujemy. Najczęściej wtedy, kiedy balkon jest otwarty w nocy, a teraz jest zamknięty, duża sprawdzała teraz termometr i jest osiem stopni :(
Acha, ta paranoiczka duża znowu wpadła w panikę i szukała - tym razem Pralci. Pralcia spokojnie leżała sobie za książkami, a teraz wyszła i wkroiła Frani, żeby ją spędzić z biurka.
Fasolka

Przyszedł dziś zjeść duży czarno-biały kocur, a nie przychodził od kilku dni. On jest bardzo łagodny :(
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Sob wrz 17, 2011 6:20 Re: Fasolki wątek część 3. Zaszczepiłam Małą Mi i Małego Mru

Dawno nie pisałem przez moja dużą bo podobno zajęta.Znów przyniosla do domu takie małe stwory,karmi je butelką i coś tam jeszcze im robi.Mam jej dośc i sikam na rogówkę ,protestuję za dużo gówniarzy w tym domu.
Niuniek niezadowolony 8O
[/url]ObrazekObrazekObrazek

horacy 7

Od: Śro cze 02, 2010 16:01

Post » Sob wrz 17, 2011 8:04 Re: Fasolki wątek część 3. Zaszczepiłam Małą Mi i Małego Mru

horacy 7 pisze:Dawno nie pisałem przez moja dużą bo podobno zajęta.Znów przyniosla do domu takie małe stwory,karmi je butelką i coś tam jeszcze im robi.Mam jej dośc i sikam na rogówkę ,protestuję za dużo gówniarzy w tym domu.
Niuniek niezadowolony 8O

Niuniku, u mnie jest 6 takich małych, siedzą w oddzielnym pokoju, ale wczoraj je Duża wypuściła żeby sobie pobiegały po całym mieszkaniu. Na szczęście Pusia z Maćkiem na nie nasyczeli, więc większośc bała się potem biegać swobodnie (tylko dwa się nie bały, Snickers i Saba). A Duża jak zobaczyła że maluchy się boją, to zamknęła NAS, dorosłe koty, w swoim pokoju i siedzielismy tu całą noc w trójkę razem z Dużą, a maluchy biegały po reszcie mieszkania! Słyszał kto o takiej niesprawiedliwości?!!!!!
Sabcia oburzona i niewyspana
Nasz wątek:
viewtopic.php?f=46&t=220448
Wątek kotów Joli Dworcowej:
viewtopic.php?f=1&t=191624
Kącik Muzyczny
viewtopic.php?f=8&t=190784
Zjawiska niewytłumaczalne, opowieści o duchach i nie tylko
viewtopic.php?f=8&t=194190

jolabuk5

Od: Nie paź 16, 2005 14:56

Post » Sob wrz 17, 2011 8:10 Re: Fasolki wątek część 3. Zaszczepiłam Małą Mi i Małego Mru

U nas duża nie wypuściłaby małych, bo się boi, że małe wejdą do szafy. Wiecie, tej szafy, w której - jak się schowam - duża nie może mnie znaleźć. Kiedyś dawno temu myślała, że kociak uciekł do szafy (kociak dziecko Kotusi, to naprawdę było dawno) i mało nie dostała zawału.
Fasolka
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Sob wrz 17, 2011 14:32 Re: Fasolki wątek część 3. Zaszczepiłam Małą Mi i Małego Mru

Fasolciu, dostałaś śniadanko i obiadek?
Inka

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Sob wrz 17, 2011 15:25 Re: Fasolki wątek część 3. Zaszczepiłam Małą Mi i Małego Mru

Śniadania już nie pamiętam, tak dawno było. A obiad jest, na szczęście.
Fasolka
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Sob wrz 17, 2011 15:31 Re: Fasolki wątek część 3. Zaszczepiłam Małą Mi i Małego Mru

Duża obfociła dziś Małą Mi i Małego Mru.

Małe Mru po prawej
Obrazek

... i znów po prawej Małe Mru
Obrazek

... i znów... Małe Mru po prawej

Obrazek

Fasolka
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Sob wrz 17, 2011 15:49 Re: Fasolki wątek część 3. Zaszczepiłam Małą Mi i Małego Mru

Mała MI ma przecudowne oczy :1luvu: :1luvu: :1luvu: A małe Mru to wierna kopia TygRychowej miny :D
I myself think that to have a cat is more important than to have a Bible.— R. H. Blyth
A ja jestem tu- viewtopic.php?f=1&t=126453 Obrazek
Obrazek

urwiniu

Od: Nie lut 20, 2011 16:37

Post » Sob wrz 17, 2011 15:54 Re: Fasolki wątek część 3. Zaszczepiłam Małą Mi i Małego Mru

TygRysiu? Jesteś?
Fasolka :P
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Sob wrz 17, 2011 17:10 Re: Fasolki wątek część 3. Zaszczepiłam Małą Mi i Małego Mru

Jasnygwint, bure... :roll:
o, Duża będzie zakochana :roll:
już ją dziś przyprawiłem o stres bo rzygnąłem czymś czerwonym na okrasę czarnych kłaków i teraz zachodzi w głowę, czego się najadłem, a lubię rzepy i rzepopodobne lizać :mrgreen:
Jakąś podejrzaną tubkę skombinowała
Wiecie co to, może?
Duduś
Obrazek Obrazek

bagheera

Od: Pt mar 11, 2011 20:22

Post » Sob wrz 17, 2011 17:39 Re: Fasolki wątek część 3. Zaszczepiłam Małą Mi i Małego Mru

bagheera pisze:Jasnygwint, bure... :roll:
o, Duża będzie zakochana :roll:
już ją dziś przyprawiłem o stres bo rzygnąłem czymś czerwonym na okrasę czarnych kłaków i teraz zachodzi w głowę, czego się najadłem, a lubię rzepy i rzepopodobne lizać :mrgreen:
Jakąś podejrzaną tubkę skombinowała
Wiecie co to, może?
Duduś

:strach: :strach: :strach: coś Ty zjadł, Dudusiu :?:
Fasolka :(
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Sob wrz 17, 2011 17:44 Re: Fasolki wątek część 3. Zaszczepiłam Małą Mi i Małego Mru

Małe Mru pojechał do nowego domu. Zabrali go mili ludzie, których kot 13-letni umarł na nerki. Ten mały panikarz Mru, choć serduszko mocno mu biło z emocji, siedział grzecznie na rękach dziewczyny.
Szczęśliwego życia, Małe Mru :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Obrazek

Obrazek
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Sob wrz 17, 2011 17:45 Re: Fasolki wątek część 3. Zaszczepiłam Małą Mi i Małego Mru

No i duża siedzi i ryczy.
Fasolka
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Sob wrz 17, 2011 18:10 Re: Fasolki wątek część 3. Zaszczepiłam Małą Mi i Małego Mru

MalgWroclaw pisze:No i duża siedzi i ryczy.
Fasolka

Fasolko, a dlaczego Twoja Duża płacze? :roll: Przecież Małe Mru ma teraz swój własny Dom, i będzie bezpieczne, kochane i szczęśliwe. A to wszystko dzięki Twojej Dużej :1luvu:

Bunio pytający
po_prostu_kaska

Post » Sob wrz 17, 2011 19:11 Re: Fasolki wątek część 3. Zaszczepiłam Małą Mi i Małego Mru

po_prostu_kaska pisze:Fasolko, a dlaczego Twoja Duża płacze? :roll: Przecież Małe Mru ma teraz swój własny Dom, i będzie bezpieczne, kochane i szczęśliwe. A to wszystko dzięki Twojej Dużej :1luvu:
Bunio pytający

Bo jest głupia, Buniu. Bo zawsze ryczy, jak jakiś kot się od nas wyprowadza. I bez końca myśli, czy na pewno dobrze zrobiła, zbieraczka jedna :roll:
Fasolka

Wyszłam teraz się przejść choć trochę. Sąsiadka od zaginionej lata po podwórku i łapie czarne koty na podbierak.
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

[poprzednia][następna]