Ryszard, Ryś, Rysiek

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt wrz 16, 2011 10:13 Re: Ryszard, Ryś, Rysiek

Witaj Rysiu :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Nie choruj i nie stresuj Dużej, my tarzymamy :ok: za szybki powrót do zdrówka
Tu jesteśmy http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=152188
Człowiek szczęśliwy to nie ten, który wszystko ma, ale ten, który cieszy się wszystkim, co ma.
Gabi 14.07.2016 (*), Duffy 06.04.2009 - 02.11.2020 (*)

bozena640

Od: Nie sty 11, 2009 17:23

Post » Pt wrz 16, 2011 10:16 Re: Ryszard, Ryś, Rysiek

juana pisze:
MaryLux pisze:Witaj, Rysiu :) Jak się dziś czujesz?

Dzisiaj troszkę lepiej. Ale na qpaniu jeszcze nie byłem, a nocy zostawiłem jeszcze jednego pawia :oops: Duża mi w oczy zagląda i czeka aż pójdę do kuwety. Po co ogląda moje qpale? :roll: Niech obejrzy swoje jeśli tak jej się podobają :| ,o. I daje mi takie coś ze strzykawy- całkiem może być. Rano nie chciałem, to mnie złapała, przytrzymała i do pyszczka na siłę wsadziła :evil: . No to strzeliłem jej focha :twisted:
Rysiek :kotek:

yyyyy strzel jej z liścia, fochy maja słabe działanie,no. Ale pawi nie rób, ja tylko raz w życiu pawia puściłem muchą taka dużą. A moich kup Duża juz nie oglada bo znów robie na dworze :twisted: Blondyna qpy oglada bo mówiła, że zbiera 8O No ale ja się pytam po co ona qpy zbiera? Ja się boję może ona z tego coś przyrządzi? A Ty zdrowiej, no bo do Polski musisz jechać u nas durnych skorpionów nie ma, no, za to są sikorki, mniam, mniam

TygRych Oprych
I myself think that to have a cat is more important than to have a Bible.— R. H. Blyth
A ja jestem tu- viewtopic.php?f=1&t=126453 Obrazek
Obrazek

urwiniu

Od: Nie lut 20, 2011 16:37

Post » Pt wrz 16, 2011 10:17 Re: Ryszard, Ryś, Rysiek

Napisałam wierszydełko
Inka

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Pt wrz 16, 2011 10:32 Re: Ryszard, Ryś, Rysiek

Witamy :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Biegaj sobie za TM kochana Misieńko [*]/26.05.2005r.-11.11.2010r./
===================================
Teraz w Twoim domku mieszka Miłka:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Prawda, że pięknota

Dom bez kota jest jak samolot bez pilota

ula-misia

Od: Pon lis 01, 2010 14:34

Post » Pt wrz 16, 2011 10:44 Re: Ryszard, Ryś, Rysiek

urwiniu pisze:
juana pisze:
MaryLux pisze:Witaj, Rysiu :) Jak się dziś czujesz?

Dzisiaj troszkę lepiej. Ale na qpaniu jeszcze nie byłem, a nocy zostawiłem jeszcze jednego pawia :oops: Duża mi w oczy zagląda i czeka aż pójdę do kuwety. Po co ogląda moje qpale? :roll: Niech obejrzy swoje jeśli tak jej się podobają :| ,o. I daje mi takie coś ze strzykawy- całkiem może być. Rano nie chciałem, to mnie złapała, przytrzymała i do pyszczka na siłę wsadziła :evil: . No to strzeliłem jej focha :twisted:
Rysiek :kotek:

yyyyy strzel jej z liścia, fochy maja słabe działanie,no. Ale pawi nie rób, ja tylko raz w życiu pawia puściłem muchą taka dużą. A moich kup Duża juz nie oglada bo znów robie na dworze :twisted: Blondyna qpy oglada bo mówiła, że zbiera 8O No ale ja się pytam po co ona qpy zbiera? Ja się boję może ona z tego coś przyrządzi? A Ty zdrowiej, no bo do Polski musisz jechać u nas durnych skorpionów nie ma, no, za to są sikorki, mniam, mniam

TygRych Oprych

No moja nie zbiera ale ogląda jakby była w galerii obrazów :roll: Na ptaszki to ty możesz polować bo jesteś wychodzący a ja nie :evil: I tak ci zazdraszczam :ok:
Moja Duża prosi, żebys przekazał swojej- jeśli może, to jak otrzymacie przesyłkę to żeby wstawić jakieś fotki albo napisać (najlepiej jedno i drugie :oops: ) jak się podobają zabawki ...
Rysiek :1luvu:

juana

Od: Śro cze 15, 2011 7:19

Post » Pt wrz 16, 2011 12:09 Re: Ryszard, Ryś, Rysiek

Czesc Rysiaczku, jak sie masz? :D
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Pt wrz 16, 2011 15:34 Re: Ryszard, Ryś, Rysiek

kalair pisze:Czesc Rysiaczku, jak sie masz? :D

Cześć :1luvu:
Jeszcze nie wiem. Qpala nie postawiłem żadnego dzisiaj. Ale bawię się- rano pomagałem Dużej pakować pudełka w szary papier :mrgreen: A wy ? :1luvu: Duża mówi, że jesli kiedyś będzie mogła mieć drugiego kota to tylko kretkę... Ja nie jestem pewien, czy chcę towarzystwo :?
Ryszard :kotek:

juana

Post » Pt wrz 16, 2011 15:37 Re: Ryszard, Ryś, Rysiek

juana pisze:

Jeszcze nie wiem. Qpala nie postawiłem żadnego dzisiaj. Ale bawię się- rano pomagałem Dużej pakować pudełka w szary papier :mrgreen: A wy ? :1luvu: Duża mówi, że jesli kiedyś będzie mogła mieć drugiego kota to tylko kretkę... Ja nie jestem pewien, czy chcę towarzystwo :?

Kretki sa fajne Rysiu! :lol:
Jak nie zrobil qpalka, to dobrze! Znaczy rozwolnienie chyba poszlo! :ok: :ok: :ok:

Rysiaczku, fajnie miec towarzystwo. Jest kogo pogonic i z kim sie pobic! :D
Kretki
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Pt wrz 16, 2011 15:45 Re: Ryszard, Ryś, Rysiek

kalair pisze:
juana pisze:

Kretki sa fajne Rysiu! :lol:
Jak nie zrobil qpalka, to dobrze! Znaczy rozwolnienie chyba poszlo! :ok: :ok: :ok:

Rysiaczku, fajnie miec towarzystwo. Jest kogo pogonic i z kim sie pobic! :D
Kretki

Mam nadzieję, że poszło :D Sam podchodzi do miski z suchym i je :D - mięsko kuraka daję ale surowe bo gotowanego nie chciał :| Na razie dostał tylko troszkę.
Tu Rysiek
Mówicie, że fajnie? To ja się zastanowię :mrgreen: , bo pogoniłbym coś szybszego, bo Duża to wogóle uciekać nie umie :roll: Taka ślamazarna jest :| Jak jej skaczę na nogi z tyłu jak chodzi to wcale jakoś szybciej się nie porusza :|

juana

Post » Pt wrz 16, 2011 15:49 Re: Ryszard, Ryś, Rysiek

No wlasnie Rysiu, z Duza, chociaz fajne sa, nie pobawisz sie, one malo szybkie, i w ogole.. I krzycza, jak za mocno wbijesz pazurki..Phy..delikatne takie.. :roll: :mrgreen:
A nawet mozna z kolega wspolnie z kuwety korzystac, jak widac u nas na zalaczonym obrazku., :ryk:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Pt wrz 16, 2011 15:55 Re: Ryszard, Ryś, Rysiek

kalair pisze:No wlasnie Rysiu, z Duza, chociaz fajne sa, nie pobawisz sie, one malo szybkie, i w ogole.. I krzycza, jak za mocno wbijesz pazurki..Phy..delikatne takie.. :roll: :mrgreen:
A nawet mozna z kolega wspolnie z kuwety korzystac, jak widac u nas na zalaczonym obrazku., :ryk:

Taaaak? A gdzie macie ten obrazek 8O
Rysiek mocno zaintrygowany 8O

juana

Post » Pt wrz 16, 2011 16:03 Re: Ryszard, Ryś, Rysiek

juana pisze:
kalair pisze:No wlasnie Rysiu, z Duza, chociaz fajne sa, nie pobawisz sie, one malo szybkie, i w ogole.. I krzycza, jak za mocno wbijesz pazurki..Phy..delikatne takie.. :roll: :mrgreen:

Taaaak? A gdzie macie ten obrazek 8O
Rysiek mocno zaintrygowany 8O

W watku.. :oops: :oops: Duza nie pytala, a wstawila. :oops:
Kretki nieco Zawstydzone
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Pt wrz 16, 2011 17:40 Re: Ryszard, Ryś, Rysiek

Juana, a jak długo po szczepieniu Rysiu zaczął niedomagać? Może to reakcja na zastrzyk :roll:
Obrazek
Obrazek

kamari

Od: Pt lip 04, 2008 6:20

Post » Pt wrz 16, 2011 17:48 Re: Ryszard, Ryś, Rysiek

Zastrzyk miał w zeszły poniedziałek- 5-09. A wymioty i rozwolnienie zaczęły się 4 dni temu- czyli tydzień po zastrzyku.

juana

Post » Pt wrz 16, 2011 17:51 Re: Ryszard, Ryś, Rysiek

juana pisze:mrrrrrrrrrrraaaaaaaaauuuuuuuuuuuu Ineczko i QQ
Ryś

Obrazek

:love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

[poprzednia][następna]