Nie choruj i nie stresuj Dużej, my tarzymamy

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
juana pisze:MaryLux pisze:Witaj, RysiuJak się dziś czujesz?
Dzisiaj troszkę lepiej. Ale na qpaniu jeszcze nie byłem, a nocy zostawiłem jeszcze jednego pawiaDuża mi w oczy zagląda i czeka aż pójdę do kuwety. Po co ogląda moje qpale?
Niech obejrzy swoje jeśli tak jej się podobają
,o. I daje mi takie coś ze strzykawy- całkiem może być. Rano nie chciałem, to mnie złapała, przytrzymała i do pyszczka na siłę wsadziła
. No to strzeliłem jej focha
![]()
Rysiek![]()
urwiniu pisze:juana pisze:MaryLux pisze:Witaj, RysiuJak się dziś czujesz?
Dzisiaj troszkę lepiej. Ale na qpaniu jeszcze nie byłem, a nocy zostawiłem jeszcze jednego pawiaDuża mi w oczy zagląda i czeka aż pójdę do kuwety. Po co ogląda moje qpale?
Niech obejrzy swoje jeśli tak jej się podobają
,o. I daje mi takie coś ze strzykawy- całkiem może być. Rano nie chciałem, to mnie złapała, przytrzymała i do pyszczka na siłę wsadziła
. No to strzeliłem jej focha
![]()
Rysiek![]()
yyyyy strzel jej z liścia, fochy maja słabe działanie,no. Ale pawi nie rób, ja tylko raz w życiu pawia puściłem muchą taka dużą. A moich kup Duża juz nie oglada bo znów robie na dworzeBlondyna qpy oglada bo mówiła, że zbiera
No ale ja się pytam po co ona qpy zbiera? Ja się boję może ona z tego coś przyrządzi? A Ty zdrowiej, no bo do Polski musisz jechać u nas durnych skorpionów nie ma, no, za to są sikorki, mniam, mniam
TygRych Oprych
kalair pisze:Czesc Rysiaczku, jak sie masz?
juana pisze:kalair pisze:Czesc Rysiaczku, jak sie masz?
Cześć![]()
Jeszcze nie wiem. Qpala nie postawiłem żadnego dzisiaj. Ale bawię się- rano pomagałem Dużej pakować pudełka w szary papierA wy ?
Duża mówi, że jesli kiedyś będzie mogła mieć drugiego kota to tylko kretkę... Ja nie jestem pewien, czy chcę towarzystwo
![]()
Ryszard![]()
kalair pisze:juana pisze:kalair pisze:Czesc Rysiaczku, jak sie masz?
Cześć![]()
Jeszcze nie wiem. Qpala nie postawiłem żadnego dzisiaj. Ale bawię się- rano pomagałem Dużej pakować pudełka w szary papierA wy ?
Duża mówi, że jesli kiedyś będzie mogła mieć drugiego kota to tylko kretkę... Ja nie jestem pewien, czy chcę towarzystwo
![]()
Ryszard![]()
Kretki sa fajne Rysiu!![]()
Jak nie zrobil qpalka, to dobrze! Znaczy rozwolnienie chyba poszlo!![]()
![]()
![]()
Rysiaczku, fajnie miec towarzystwo. Jest kogo pogonic i z kim sie pobic!![]()
Kretki
kalair pisze:No wlasnie Rysiu, z Duza, chociaz fajne sa, nie pobawisz sie, one malo szybkie, i w ogole.. I krzycza, jak za mocno wbijesz pazurki..Phy..delikatne takie..![]()
![]()
A nawet mozna z kolega wspolnie z kuwety korzystac, jak widac u nas na zalaczonym obrazku.,![]()
juana pisze:kalair pisze:No wlasnie Rysiu, z Duza, chociaz fajne sa, nie pobawisz sie, one malo szybkie, i w ogole.. I krzycza, jak za mocno wbijesz pazurki..Phy..delikatne takie..![]()
![]()
A nawet mozna z kolega wspolnie z kuwety korzystac, jak widac u nas na zalaczonym obrazku.,![]()
Taaaak? A gdzie macie ten obrazek![]()
Rysiek mocno zaintrygowany![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Kankan i 28 gości