Kretki
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Alyaa pisze:Grrrrrrrrrrrr?
Ania Z pisze:phyyyyyyyyyyyyyyyy
anulka111 pisze:Duza cos mowi o remoncie-co to jest remont?
Dzisiaj duzo mnie glaskala-wreszcie jest wiecej w domu,ale ciezko sie dorwac do kompa
Gucio wygłaskany do syta
Wiesz, Mikuś, jak ktoś umie coś załatwić, to zawsze jest mile widziany. A jak jest grzeczny, jak ja, to się go nie lubiskaskaNH pisze:Czesc Mru
Wiesz, chyba mam nowego kumpla![]()
Tzn. nowy to on nie jest, Duża go sprowadziła już dawno do domu, dość długo nie wiedziałem, co mam o tym myśleć, ale okazał się całkiem fajny. Nie dość, że umie otworzyć lodówkę, to jeszcze nabiera się za każdym razem na jęk głodzonego kotka i zawsze coś mi dobrego podtyka. Duża oczywiście mruczy coś tam, ale on i tak robi swoje. I nawet sobie nieraz rozmawiamy... Tzn. ja mówię do niego, a on coś tam po swojemu mi odpowiada.
Mikuś delektujący się jeszcze smakiem baleronu.
MalgWroclaw pisze:anulka111 pisze:Duza cos mowi o remoncie-co to jest remont?
Dzisiaj duzo mnie glaskala-wreszcie jest wiecej w domu,ale ciezko sie dorwac do kompa
Gucio wygłaskany do syta
Remont, Guciu, jest okropny. U nas nie ma (na razie), ale jest dwa piętra niżej i nie możemy wytrzymać hałasu![]()
Fasolka
anulka111 pisze:MalgWroclaw pisze:anulka111 pisze:Duza cos mowi o remoncie-co to jest remont?
Gucio wygłaskany do syta
Remont, Guciu, jest okropny. U nas nie ma (na razie), ale jest dwa piętra niżej i nie możemy wytrzymać hałasu![]()
Fasolka
Hałasu boję się okropnieCo robić ?
Moze duza zapomni?Ona jest roztargniona![]()
Gucio kombinujacy jak zwykle
Chipi ma autyzmAvian pisze:Chipolit taki narowisty?
Avian pisze:Haker1 pisze:
Mru co porabiasz.
Haker
Liczy pazury
Dorota pisze:Chipi ma autyzmAvian pisze:Chipolit taki narowisty?![]()
Mru
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Google Adsense [Bot], januszek i 987 gości