Bombilla i Xelmo - rosyjsko norweska przyjaźń :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw mar 24, 2011 9:20 Re: Bombilla i Xelmo - rosyjsko norweska przyjaźń :)

MPiczki się witają :)

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Czw mar 24, 2011 11:10 Re: Bombilla i Xelmo - rosyjsko norweska przyjaźń :)

A ja bym chciała byś dodała zdjęcia Boskiego Xelmo :)
Tak ładnie proszem :)

Antonetta

Od: Pt sty 14, 2011 22:44

Post » Czw mar 24, 2011 19:23 Re: Bombilla i Xelmo - rosyjsko norweska przyjaźń :)

Antonetta pisze:A ja bym chciała byś dodała zdjęcia Boskiego Xelmo :)
Tak ładnie proszem :)

dodam, dodam. Jak chwilę znajdę. :)
Obrazek Obrazek

sliver_87

Od: Nie wrz 05, 2010 12:19

Post » Czw mar 24, 2011 19:40 Re: Bombilla i Xelmo - rosyjsko norweska przyjaźń :)

Walcze z praca licencjacką. Po całym dniu trochę zmęczona.
Ale kotki mi dzielnie pomagaja. Oba odkąd usiadłam do komputeraz siedzą ze mną na stole... Jeden z jednej strony, drugi z drugiej. Śpią i chrapią malutki, ale wazne, że dotrzymują mi towarzystwa podczas samotnego wieczoru :) :1luvu: Słodkie są :1luvu: :1luvu:
Obrazek Obrazek

sliver_87

Post » Pt mar 25, 2011 8:33 Re: Bombilla i Xelmo - rosyjsko norweska przyjaźń :)

Moje na biurku łażą w tę i z powrotem. I zaglądają co robię, co jem, siadają na gazecie. Że już nie wspomnę o kocie siedzącym na krześle za moimi plecami. Podsumowując- chciałabym, by moje koty LEŻAŁY na biurku.

sunshine

Od: Wto paź 05, 2010 8:13

Post » Pt mar 25, 2011 8:38 Re: Bombilla i Xelmo - rosyjsko norweska przyjaźń :)

Witamy śliczne! :D
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Pt mar 25, 2011 10:48 Re: Bombilla i Xelmo - rosyjsko norweska przyjaźń :)

sunshine pisze:Moje na biurku łażą w tę i z powrotem. I zaglądają co robię, co jem, siadają na gazecie. Że już nie wspomnę o kocie siedzącym na krześle za moimi plecami. Podsumowując- chciałabym, by moje koty LEŻAŁY na biurku.

wydaje mi się, że to wieczór zrobił, bo zwykle to też chodza i wszystko sprawdzają.
Rankami są ostatnio bardzo grzeczne, oby tak dalej... :)
Obrazek Obrazek

sliver_87

Post » Pt mar 25, 2011 10:52 Re: Bombilla i Xelmo - rosyjsko norweska przyjaźń :)

Nasze wczoraj wieczorem były tak grzeczne, że aż HSB się zaniepokoił. Potem nadrobiły. Rano HSB je zabawiał a ja sprzątałam kuwety. Może kiedyś złoto znajdę...

sunshine

Post » Pt mar 25, 2011 10:52 Re: Bombilla i Xelmo - rosyjsko norweska przyjaźń :)

Cześć Słonka! :)

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Pt mar 25, 2011 21:35 Re: Bombilla i Xelmo - rosyjsko norweska przyjaźń :)

Spokojnie siedziałam na kanapie, koty uprawiały szaleńczą gonitwe na śmierć i życie, a to mnie się oberwało.
Bombilla po mnie przeleciała tak szybko i z taką mocą i oczywiście WYCIĄGNIĘTYMI PAZURAMI, że zostawiła mi na ramieniu 4 sznity, tak głebokie i tak bolące, żę chyba się **** z bólu........................................................a jak szczypie!!!
Ona nic sobie z ego nie zrobiła, tylko popatrzyła mówiąc oczętami słodkimi "stałaś na drodze, to masz. trudno."
Boliii :(
Obrazek Obrazek

sliver_87

Post » Pt mar 25, 2011 22:07 Re: Bombilla i Xelmo - rosyjsko norweska przyjaźń :)

Ja mam 15cm bliznę jak od noża na ręce od Guzikowego startu z moich kolan. Kto ma koty ten ma sznity :kotek:
Obrazek
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa. J. Tuwim

babajaga

Od: Wto mar 18, 2008 15:30

Post » Sob mar 26, 2011 10:42 Re: Bombilla i Xelmo - rosyjsko norweska przyjaźń :)

Bombilla w nocy wymiotowała. Dwa razy. Raz zwymiotowała kawałek mięsa, adrugi raz zwymiotowała zielskiem- znaczy listkami z różyczek, które kupiłam..
Obrazek Obrazek

sliver_87

Post » Nie mar 27, 2011 20:44 Re: Bombilla i Xelmo - rosyjsko norweska przyjaźń :)

Ach, przyjemnie, choć pracowite popołudnie. Bardzo słoneczne...
Bombilla wylegiwała się w promieniach słońca, przyszedł do niej Xelmo. Leżeli RAZEM. Nie obok siebie, ale razem!!
Potem Xelmo zaczął wylizywać Bombillę. Bardzo powoli, dokładnie, a ona poddawała się temu nieśpiecznie od czasu do czasu go podgryzając delikatnie. Słodkie to było.
Jak tak na nich patrzyłam to w pewnym momencie przerwali i popatrzyli na mnie z wyrzutem, dlaczego im taką intymną chwilę przerywam.
:1luvu:
Takie chwile nie zdarzają sie często, ale świadczą o tym, że one jednak się nie nienawidzą.
Kolejnym potwierdzeniem była akcja kuwetkowa.
Otwieram przed chwilą kuwetę by wyczyścić. Przybiega Xelmo z prędkością światła, sika... Zaczyna grzebać siuśki. Bombilla obserwuje po czym, RAZEM z Xelmem zaczyna zakopywac te siki.. On poszedł a ona dalej zakopywała jego siusiaki.
Obrazek Obrazek

sliver_87

Post » Pon mar 28, 2011 7:25 Re: Bombilla i Xelmo - rosyjsko norweska przyjaźń :)

Cześć. :P :P
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Pon mar 28, 2011 7:26 Re: Bombilla i Xelmo - rosyjsko norweska przyjaźń :)

Fajne masz te kociaki. Opowiadaj o nich jak najczęściej.
HSB też od dzisiaj chodzi ze sznytami. Na udku Erwinek mu zaznaczył.

sunshine

[poprzednia][następna]