ps a gral go Kaliszanin w filmie

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Hańka pisze:Nie wiem, kto grał, ale zrobił to świetnie. Nienawidziłam Tomaszka serdecznie
casica pisze:Hańka pisze:Nie wiem, kto grał, ale zrobił to świetnie. Nienawidziłam Tomaszka serdecznie
Poza Barbarą N., chyba wszyscy nienawidzili Tomaszka
A ja mogę i z miętą, i truskawkamiMariaD pisze:casica pisze:O czymś nie wiem?
Przecież Ty już byłaś skuszona i jak każdemu gościowi przysługuje Ci nawet wybór potrawy sztuk 1, słownie: jeden
Wiesz, moje plany wystawowe zależą od pewnej futrzanej panienki i jej stosunku do chęci posiadania dzieci.![]()
Ale jako widz wybiorę się tak czy inaczej.Dziękuję za zaproszenie.
Ja nie umiem wybierać potraw. Zjem wszystko byleby bez mięty i truskawek.
Ja nie mam co wystawiać, mogę przyjechać jedynie towarzyskocasica pisze:O proszę, w takim razie ayran nie będzie przymusowy
edit: Justyna zawsze można usunąć, np. wyprawić do mamusi gdzie będzie się czuł prawdziwie bezpieczny![]()
![]()
Jesli zjedziecie na wystwę
casica pisze:edit:
Avian - tiramisu, jednak jeśli przyjedzie gdy będzie ciepło, nie zrobię z obawy przed jakąś zjadliwą salmonellą, natomiast zaproponuję w zamian creme au caramel, który jest (moim zdaniem) znacznie ciekawszy w smaku; no dobra, albo Avian wybierze sobie coś innego.
Avian pisze:casica pisze:edit:
Avian - tiramisu, jednak jeśli przyjedzie gdy będzie ciepło, nie zrobię z obawy przed jakąś zjadliwą salmonellą, natomiast zaproponuję w zamian creme au caramel, który jest (moim zdaniem) znacznie ciekawszy w smaku; no dobra, albo Avian wybierze sobie coś innego.
Avian na wystawę w Zgierzu przyjedzie, a co![]()
A zamiast tiramisu, hmmm ... coś równie słodkiego, bez rodzynek, kokosa czy tez innych owoców utopionych w cieście (chociaż i tak tiramisu niewiele zastąpimoze coś kawowego innego? )
Aż mi się słodkiego zachciało, idę na pączka
Użytkownicy przeglądający ten dział: Tygrysiątko i 54 gości