Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MalgWroclaw pisze:Duża mówi, że rozmawiała z dużą Żabota. I zaraz leci pisać na jej wątku![]()
Dorota pisze:MalgWroclaw pisze:Mruniu Kochany, podzielę się z Tobą wszystkim. Tylko masz być zdrowy. I już.
Fasolka zdecydowana
![]()
![]()
A na sterydach ma sie duuuzy apetyt.
Mru paker
Dorota pisze:MalgWroclaw pisze:Na razie próbowałam zjeść dużej kanapkę, bo dopiero wróciła z pracy (a jest prawie 23.30). Nie dała mi, nie wiem, czemu![]()
Duża mówi, że wróciła do domu szybciej, bo ją przywiozła pani, która od nas wzięła Nikitę. Nikita jest czarna i też pochodzi z mojego podwórka. Duża ma jeszcze jej zdjęcie, jak była malutka, ale też Nikita jeszcze nie ma nawet roku, smarkula. Ma do zabawy starszego Miecia, podobno się lubią. Miecio też jest czarny.
Czarna Fasolka
Czemu Duza kanapki nie zjadla?
Ja mam w domu dwa czarnuchy![]()
Dzis moja Duza bedzie pracowala do 20.
Czarno widze.
Mru
MaryLux pisze:[Mru, to powiedz Dużej, żeby do mojej zafeletonała po 19 z pracy, jeśli będzie mogła
Inka
Dorota pisze:MaryLux pisze:[Mru, to powiedz Dużej, żeby do mojej zafeletonała po 19 z pracy, jeśli będzie mogła
Inka
Postaram sie.
Duza od Mru
magaaaa pisze:Nie zaglądałam tu chyba, a tę Dużą od Mru to ja znam.
Moja Duża razem z Dużą Mru mnie gdzieś woziły do lekarza, która to pani Dr powiedziała że jestem w świetnej formie i Duża ma się ode mnie odczepić.
Nie poskutkowało![]()
Czepia się notorycznie, przytula mnie i nosi, i ciągle szuka mojej kupy. No to ja jej tę kupę zostawiam w różnych miejscach, zeby miała zabawę.
Mru, a Ty?
Tak poza tym nie jest źle, ale Duża coś bąka o jakiejś stalizacji czy coś.
I mówi, ze ją serce boli jak o tym myśli.
Mru, co to może być?
Pozdrawiam Was
Gryzia
magaaaa pisze:Pod banerkiem w podpisie Dużej
Przyjdziesz, ciociu?
magaaaa pisze:Nie marudź, ciotka!
magaaaa pisze:Nie zaglądałam tu chyba, a tę Dużą od Mru to ja znam.
Moja Duża razem z Dużą Mru mnie gdzieś woziły do lekarza, która to pani Dr powiedziała że jestem w świetnej formie i Duża ma się ode mnie odczepić.
Nie poskutkowało![]()
Czepia się notorycznie, przytula mnie i nosi, i ciągle szuka mojej kupy. No to ja jej tę kupę zostawiam w różnych miejscach, zeby miała zabawę.
Mru, a Ty?
Tak poza tym nie jest źle, ale Duża coś bąka o jakiejś stalizacji czy coś.
I mówi, ze ją serce boli jak o tym myśli.
Mru, co to może być?
Pozdrawiam Was
Gryzia
Użytkownicy przeglądający ten dział: Sigrid i 14 gości