Witamy-willkommen-welcome u Emila i Lilly-samo zycie :o)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt paź 15, 2010 20:33 Re: Witamy-willkommen-welcome u Emila i Lilly- weeeeeekeeeend!

Jak sie uda zaslonic okna, zeby kurzu nie bylo widac, to tak.
Teraz nawet nie mam sily, zeby wateczki obleciec i ide spac.
Dobranoc!

SecretFire

Od: Sob sie 30, 2008 15:29

Post » Pt paź 15, 2010 20:36 Re: Witamy-willkommen-welcome u Emila i Lilly- weeeeeekeeeend!

To zmęczenie to się chyba przez sieć rozprzestrzenia - to samo czuję . Koniec tygodnia daje o sobie znać.
Dobrej nocki :kotek: :kotek:

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Pt paź 15, 2010 20:39 Re: Witamy-willkommen-welcome u Emila i Lilly- weeeeeekeeeend!

Miłego leniuchowania :wink:
Obrazek
Obrazek Obrazek

Kłamstwo jest jedyną ucieczką słabych. Stendhal
Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=960

Anna61

Od: Nie lis 25, 2007 20:27

Post » Sob paź 16, 2010 11:52 Re: Witamy-willkommen-welcome u Emila i Lilly- weeeeeekeeeend!

Witajcie Kochani! :)
Co słychać? Jak się leniuchuje?

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Sob paź 16, 2010 12:23 Re: Witamy-willkommen-welcome u Emila i Lilly- weeeeeekeeeend!

Ale Secret leniuchuje, może śpi? a może jednak zabrała się za kurze ?

jasdor

Post » Sob paź 16, 2010 13:35 Re: Witamy-willkommen-welcome u Emila i Lilly- weeeeeekeeeend!

No właśnie, coś Dorotki nie widać.

Erin

Post » Sob paź 16, 2010 14:20 Re: Witamy-willkommen-welcome u Emila i Lilly- weeeeeekeeeend!

Ile to leniuchować można 8O 8O 8O

jasdor

Post » Sob paź 16, 2010 14:23 Re: Witamy-willkommen-welcome u Emila i Lilly- weeeeeekeeeend!

Do oporu :wink:

Erin

Post » Sob paź 16, 2010 17:50 Re: Witamy-willkommen-welcome u Emila i Lilly- weeeeeekeeeend!

Hey Wam. Dziekuje za pamiec. Leniuchowanie to inaczej wyglada. Dopiero co ostatnie pranie powiesilam. Czuje sie dziwnie ale nie wiem za bardzo jakie imie temu cos dac.
Zaslonilam kurczaka (pewnie serduszko mnie kierowalo) i gardlo jakies pelne. Te kichanie z przed dwuch dni cos wykluwa moze. Eh, jakos marnie ale spokojnie.

Niestety musze sie znowu martwic o Lilly. Dzis zauwazylam, ze sobie znowu druga lapke zaczela rozlizywac. Tamta sie ladnie zgoila i leciutki meszek zaczal narastac a ta brzydula za duga lapunie sie wziela. :-( Teraz mnie troche bezradnosc bierze, bo jedzenie zmienione, feromony non stop w kontakcie, stres z budowa juz nie ma, i co to ma byc? Przeciez moj baby nie moze reszte swojego mlodego zycie w kolnierzu spedzic! :crying:

SecretFire

Post » Sob paź 16, 2010 18:39 Re: Witamy-willkommen-welcome u Emila i Lill-znowu Lilly ma auka

Kciuki za Lilunie,żeby już przestała tą łapeczkę wylizywać :ok:

ewelina80

Od: Wto lut 23, 2010 15:40

Post » Sob paź 16, 2010 18:52 Re: Witamy-willkommen-welcome u Emila i Lill-znowu Lilly ma auka

Dziekuje Ewelina, tez mam taka nadzieje. Jak inaczej nie bedzie szlo, to bede jej obie lapki owijac w bandaze. Tego kolnierza chce unikac.

SecretFire

Post » Sob paź 16, 2010 20:47 Re: Witamy-willkommen-welcome u Emila i Lill-znowu Lilly ma auka

Też cały dzień walczyłam z porządkami i w zasadzie nie zrobiłam wszystkiego :roll: Jakiś leń mnie naszedł w połowie i później już mi nie szło najlepiej :wink:

Miałam nadzieję, że z łapkami Lilly już będzie dobrze :(

mmk

Od: Sob lis 28, 2009 22:42

Post » Sob paź 16, 2010 22:35 Re: Witamy-willkommen-welcome u Emila i Lill-znowu Lilly ma auka

Dorotko, nie martw się tak.
Może to jakaś alergia na jedzenie?

Erin

Post » Sob paź 16, 2010 22:40 Re: Witamy-willkommen-welcome u Emila i Lill-znowu Lilly ma auka

Tak się zastanawiam... czytałam kiedyś o "syndromie falującej skóry". Niektórzy weci nie traktują tego poważnie a inni twierdzą że to poważna "choroba psychiczna". Pierwszym objawem jest właśnie "falująca skóra" na grzbiecie - takie drganie na plecach, jakby skóra się marszczyła, drugim standardowym objawem jest wylizywanie do łysego przednich łapek. W skrajnych przypadkach koty dostają psychotropy ale to już jest baaardzo skrajny przypadek, kiedy kot się chowa, okalecza itp. Tak to się łagodzi jakimiś lekkimi "uspokajaczami". Szkoda że nie można przesyłać leków bo myślę że mogły by pomóc krople Bacha... Chyba żeby Ryska Ci dobrała i przesłała skład i mogłabyś w jakiejś aptece wyrobić... a myślałaś o podawaniu suchego RC Calm na uspokojenie?
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Sob paź 16, 2010 23:17 Re: Witamy-willkommen-welcome u Emila i Lill-znowu Lilly ma auka

O tym RC wiem, bo kupowalam juz dla inengo futerka, ale dla Lilly nie pomyslalam jeszcze. Musze koniecznie cos wymyslic, przeciez nie moge na to pozwolic, zeby sie tak kaleczyla. Wcale tez po niej nie widac, ze jest jakos zestresowana. Nawet bardzo duzo czasu spedza u mnie na rekach i musze ja obnosic wszedzie ze soba.
Karme juz zmienilam Iza, tak ze raczej nie to. Krople Bacha tez moge tu kupic, ale poszukam tej Ryski, moge jej przeciesz tez pieniadze tak wyslac i na przesylke tez. Mam w domu tylko te kuleczki Bacha na "wypadki".
Jak bym jej zaczela dzien w dzien jakies Medikamente podawac, znienawidzi mnie.

SecretFire

[poprzednia][następna]