Georg, Gadget, Gabryś i Rustie-pies. Po egzaminie...

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw mar 03, 2011 8:56 Re: Georg, Gadget, Gabryś i Rustie-Pies? foty s.80

Skoro pies może się zwinąć w kocim koszyczku, to może i kozę można nauczyć?
To może i do transporterka by weszła?
:mrgreen:

pozytywka

Od: Wto cze 22, 2010 10:45

Post » Czw mar 03, 2011 9:05 Re: Georg, Gadget, Gabryś i Rustie-Pies? foty s.80

O widzisz, to jak kozy na stałe nie będzie to przynajmniej tymczasowo :)

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Czw mar 03, 2011 11:03 Re: Georg, Gadget, Gabryś i Rustie-Pies? foty s.80

gosiaa pisze:O widzisz, to jak kozy na stałe nie będzie to przynajmniej tymczasowo :)

o to to to.
Inga weźmie kozę na tymczas, potem się do niej przyzwyczai, w kózce zakocha i niunia zostanie :D .
Obrazek

pisiokot

Od: Śro maja 03, 2006 15:37

Post » Czw mar 03, 2011 11:08 Re: Georg, Gadget, Gabryś i Rustie-Pies? foty s.80

Do strzyżenia trawnika to podobno najlepsze są owce :roll:
A koza to bardzo dobry wybór :) i jakie zdrowe mleko ma :wink:
Obrazek
Idź zawsze do przodu,nie oglądaj się wstecz,nie holuj smutku za sobą....,,Dżem"

Annaa

Od: Sob lis 28, 2009 20:25

Post » Czw mar 03, 2011 13:13 Re: Georg, Gadget, Gabryś i Rustie-Pies? foty s.80

Owcy nie polecam: :arrow: http://www.youtube.com/watch?v=829ZvtRKzAU
Tylko dla widzów o mocnych nerwach :mrgreen: :ryk: :ryk: :ryk:

MarciaMuuu

Od: Sob sie 25, 2007 19:36

Post » Czw mar 03, 2011 13:40 Re: Georg, Gadget, Gabryś i Rustie-Pies? foty s.80

aha, zapomniałam się pochwalić, że zidentyfikowałam pypcia. Znaczy nie zidentyfikowałam, ale pies pypcia już nie ma. Omacałam cały pysk, od środka też, mymlałam tego fafla zacięcie, zaczepiłam paznokciem, a tam kawałek "narośli" odleciał! Jak zaczęłam skubać, to kawałkami odpadło wszystko :oops: Mało przez lupę nie oglądałam, szczerze żałując, że mikroskop wziął sobie kiedyś Pan Złodziej... Wyglądało to, jakby mu się przykleiła jakaś płaska grudka, bo ja wiem, błota? taka wielkości paznokcia. I przez to błoto normalnie sierść wychodziła, dlatego wyglądało jak jakaś narośl. Po zerwaniu było troszkę zaczerwienione, widać, że skóra w tym miejscu nie oddychała, ale dziś już jest ok. Dobry piesek, nie użarł pańci jak mu pchała palce w pysk i ciągnęła za wąsy
Ostatnio edytowano Pt mar 04, 2011 11:30 przez Georg-inia, łącznie edytowano 2 razy
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

Post » Czw mar 03, 2011 14:28 Re: Georg, Gadget, Gabryś i Rustie-Pies? foty s.80

pisiokot pisze:Ja bym jednak przemyślała sprawę z kozą.
Pomyśl, koza, w odróżnieniu od psa:

- nie ziaje
- nie skacze
- nie chce na spacer,
- wpycha pycho tylko w trawę.
- kozie żarcie rośnie Ci przed odmem w nieprzebranych ilościach.

No luz.
I wymierne korzyści.
Prześpij się z tym jeszcze.

I jeszcze koza daje mleko. Kozie mleko... :mrgreen:
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Czw mar 03, 2011 14:58 Re: Georg, Gadget, Gabryś i Rustie-Pies? foty s.80

Georg-inia, dla Ciebie specjalnie link do kociego bloga rysunkowego :D
Bo dziewczyna napisała na nim tak:
My immediate family and relatives are actually quite pet friendly. We’ve had cats, dogs, fish, bunnies, turtles, hamsters, chickens and ducks. (…) And yeah, cats, we’ve had lots and lots.
nie ma nic o kozie, ale może na razie :lol:

http://catversushuman.blogspot.com/

pozytywka

Post » Pt mar 04, 2011 11:30 Re: Georg, Gadget, Gabryś i Rustie-Pies? foty s.80

Georg-inia pisze:aha, zapomniałam się pochwalić, że zidentyfikowałam pypcia. Znaczy nie zidentyfikowałam, ale pies pypcia już nie ma. Omacałam cały pysk, od środka też, mymlałam tego fafla zacięcie, zaczepiłam paznokciem, a tam kawałek "narośli" odleciał! Jak zaczęłam skubać, to kawałkami odpadło wszystko :oops: Mało przez lupę nie oglądałam, szczerze żałując, że mikroskop wziął sobie kiedyś Pan Złodziej... Wyglądało to, jakby mu się przykleiła jakaś płaska grudka, bo ja wiem, błota? taka wielkości paznokcia. I przez to błoto normalnie sierść wychodziła, dlatego wyglądało jak jakaś narośl. Po zerwaniu było troszkę zaczerwienione, widać, że skóra w tym miejscu nie oddychała, ale dziś już jest ok. Dobry piesek, nie użarł pańci jak mu pchała palce w pysk i ciągnęła za wąsy

Pypeć odrasta :crying:

Georg-inia

Post » Pt mar 04, 2011 11:32 Re: Georg, Gadget, Gabryś i Rustie-Pies? foty s.80

Ale jak to? 8O Znowu się ubrudził czy jednak to coś "mięsnego"?

sunshine

Od: Wto paź 05, 2010 8:13

Post » Pt mar 04, 2011 11:35 Re: Georg, Gadget, Gabryś i Rustie-Pies? foty s.80

Georg-inia pisze:
Georg-inia pisze:aha, zapomniałam się pochwalić, że zidentyfikowałam pypcia. Znaczy nie zidentyfikowałam, ale pies pypcia już nie ma. Omacałam cały pysk, od środka też, mymlałam tego fafla zacięcie, zaczepiłam paznokciem, a tam kawałek "narośli" odleciał! Jak zaczęłam skubać, to kawałkami odpadło wszystko :oops: Mało przez lupę nie oglądałam, szczerze żałując, że mikroskop wziął sobie kiedyś Pan Złodziej... Wyglądało to, jakby mu się przykleiła jakaś płaska grudka, bo ja wiem, błota? taka wielkości paznokcia. I przez to błoto normalnie sierść wychodziła, dlatego wyglądało jak jakaś narośl. Po zerwaniu było troszkę zaczerwienione, widać, że skóra w tym miejscu nie oddychała, ale dziś już jest ok. Dobry piesek, nie użarł pańci jak mu pchała palce w pysk i ciągnęła za wąsy

Pypeć odrasta :crying:

Chyba będzie musiał zosatć dokładnie obejrzany ten pypeć.
Może już go nie zdrapuj?
ObrazekObrazek
Obrazek

kasiakom

Od: Śro maja 03, 2006 20:55

Post » Nie mar 06, 2011 20:16 Re: Georg, Gadget, Gabryś i Rustie-Pies? foty s.80

Inguś! co z pypciem?
****** Atan ['] 21.02.2001 - 21.10.2013 ****** Lideczka ['] 2006 - 21.04.2015 ****** Ares ['] 02.12.2013 - 03.06.2016 ****** SaBunia 2006 - 31.10.2017 pękło mi serce

atla

Od: Wto wrz 29, 2009 8:20

Post » Wto mar 08, 2011 9:55 Re: Georg, Gadget, Gabryś i Rustie-Pies? foty s.80

Pypeć się rozdwoił i pojawił jeszcze na prawej kostce. W związku z powyższym pozostawiłam pypcia nr 2 w stanie pierwotnym i zawlekliśmy piesa do Cioci Ani Zmienniczki, która przyjrzwaszy się i POWYCISKAWSZY PYPCIE!!! (a na mnie to wrzeszczy, jak koty skubię :evil: ) diagnozę postawiła straszliwą.
Otóż pies będzie żył prawdopodobnie aż do śmierci. Jest także szansa, że nogi ani fafla obciąć nie będzie trzeba.

Ale ja głupia jestem to normalnie :roll: nawet mi przeszło przez myśl, nawet oglądałam psiowe palce, ale nic nie znalazłam i dlatego mnie zmyliło.
Mamy obcych. Po prostu. Znaczy akurat tych obcych to mamy zazwyczaj - i my i psy, ale teraz pies ma w nadmiarze :roll:

Oto nasz obcy
Obrazek

Georg-inia

Post » Wto mar 08, 2011 10:05 Re: Georg, Gadget, Gabryś i Rustie-Pies? OBCY!!!

Nie znam :roll: :mrgreen:

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Wto mar 08, 2011 10:09 Re: Georg, Gadget, Gabryś i Rustie-Pies? OBCY!!!

ale to przez obcego te pypcie, czy pypcie sobie a muzom, a obcy jako bonus?

pozytywka

[poprzednia][następna]