To może i do transporterka by weszła?

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
gosiaa pisze:O widzisz, to jak kozy na stałe nie będzie to przynajmniej tymczasowo
pisiokot pisze:Ja bym jednak przemyślała sprawę z kozą.
Pomyśl, koza, w odróżnieniu od psa:
- nie ziaje
- nie skacze
- nie chce na spacer,
- wpycha pycho tylko w trawę.
- kozie żarcie rośnie Ci przed odmem w nieprzebranych ilościach.
No luz.
I wymierne korzyści.
Prześpij się z tym jeszcze.
Georg-inia pisze:aha, zapomniałam się pochwalić, że zidentyfikowałam pypcia. Znaczy nie zidentyfikowałam, ale pies pypcia już nie ma. Omacałam cały pysk, od środka też, mymlałam tego fafla zacięcie, zaczepiłam paznokciem, a tam kawałek "narośli" odleciał! Jak zaczęłam skubać, to kawałkami odpadło wszystkoMało przez lupę nie oglądałam, szczerze żałując, że mikroskop wziął sobie kiedyś Pan Złodziej... Wyglądało to, jakby mu się przykleiła jakaś płaska grudka, bo ja wiem, błota? taka wielkości paznokcia. I przez to błoto normalnie sierść wychodziła, dlatego wyglądało jak jakaś narośl. Po zerwaniu było troszkę zaczerwienione, widać, że skóra w tym miejscu nie oddychała, ale dziś już jest ok. Dobry piesek, nie użarł pańci jak mu pchała palce w pysk i ciągnęła za wąsy
Georg-inia pisze:Georg-inia pisze:aha, zapomniałam się pochwalić, że zidentyfikowałam pypcia. Znaczy nie zidentyfikowałam, ale pies pypcia już nie ma. Omacałam cały pysk, od środka też, mymlałam tego fafla zacięcie, zaczepiłam paznokciem, a tam kawałek "narośli" odleciał! Jak zaczęłam skubać, to kawałkami odpadło wszystkoMało przez lupę nie oglądałam, szczerze żałując, że mikroskop wziął sobie kiedyś Pan Złodziej... Wyglądało to, jakby mu się przykleiła jakaś płaska grudka, bo ja wiem, błota? taka wielkości paznokcia. I przez to błoto normalnie sierść wychodziła, dlatego wyglądało jak jakaś narośl. Po zerwaniu było troszkę zaczerwienione, widać, że skóra w tym miejscu nie oddychała, ale dziś już jest ok. Dobry piesek, nie użarł pańci jak mu pchała palce w pysk i ciągnęła za wąsy
Pypeć odrasta
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1409 gości