A Haker wyczuł, że Duży jest już na klatce bo chwile wcześniej ( zanim usłyszałam klucz w drzwiach) wstał i podszedł do drzwi, Pysia tez się z fotela ruszyła. Tylko ja guła nie stałam przy drzwiach

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Hannah12 pisze:To nie on prowadził, ale powiedział że tempo jazdy było spokojne.
A Haker wyczuł, że Duży jest już na klatce bo chwile wcześniej ( zanim usłyszałam klucz w drzwiach) wstał i podszedł do drzwi, Pysia tez się z fotela ruszyła. Tylko ja guła nie stałam przy drzwiach![]()
![]()
![]()
MaryLux pisze:Hannah12 pisze:To nie on prowadził, ale powiedział że tempo jazdy było spokojne.
A Haker wyczuł, że Duży jest już na klatce bo chwile wcześniej ( zanim usłyszałam klucz w drzwiach) wstał i podszedł do drzwi, Pysia tez się z fotela ruszyła. Tylko ja guła nie stałam przy drzwiach![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Hannah12 pisze:ładnie to tak ze starszej pani się śmiać.
Już szron na głowie już nie to zdrowie - co by konkurować w słuchu i dobieganiu do drzwi z kociastymi
Hannah12 pisze:To starszej to było taki ogólne stwierdzenie.
Teraz zewsząd atakują informacje i reklamy typu konto dla seniora 50+, aktywność zawodowa seniorów 50+,
szkolenie internet dla seniora 50+![]()
![]()
to tak sobie napisałam, o starszej pani
![]()
![]()
.
Nelly pisze:Hannah12 pisze:To starszej to było taki ogólne stwierdzenie.
Teraz zewsząd atakują informacje i reklamy typu konto dla seniora 50+, aktywność zawodowa seniorów 50+,
szkolenie internet dla seniora 50+![]()
![]()
to tak sobie napisałam, o starszej pani
![]()
![]()
.
Jeszcze tabletki 50+ i kremy 50+![]()
Czy są rzeczy 60+ czy wtedy to już przestaje się być człowiekiem??
Hannah12 pisze:To nie on prowadził, ale powiedział że tempo jazdy było spokojne.
![]()
![]()
MaryLux pisze:60+? Ludzie tak długo nie żyją
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Google Adsense [Bot] i 1411 gości