Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
OKI pisze:dune pisze:kalair pisze:
a ja lubiętak jest bialo cudnie i czysciutko
no pewne minusy tez są...sól na butach, skrobanie szybek, odsniezanie drogi....
Same minusyU nas z 15 cm spadło - jutro znowu masakra na drogach będzie
![]()
Tragedia, co się dzieje
kalair pisze:Kociara82 pisze:niezupelnie nie to o czym myslisz, na szczescie
To powiedzmy, że to dobrze!![]()
![]()
Kociara82 pisze:kalair pisze:Kociara82 pisze:niezupelnie nie to o czym myslisz, na szczescie
To powiedzmy, że to dobrze!![]()
![]()
noale ma nieco powiazania ta sprawa z tamta sprawa... niestety... natomiast bezposrednio nie dotyczy tamtej sytuacji ani tamtej osoby
kalair pisze:Lafinka głodna , jak nie działa barankowanie itp., biegnie do safki, zrzuca szyszke, i siedzi wpatrując się, co ja zrobię..Następnym razem fotnę.![]()
![]()
Słodkie, patrzyliśmy się na nią dzisiaj, a ona takim wzrokiem pełnym npaięcia na mnie...I nie dasz jeść? dasz!
![]()
Kociara82 pisze:kalair pisze:Lafinka głodna , jak nie działa barankowanie itp., biegnie do safki, zrzuca szyszke, i siedzi wpatrując się, co ja zrobię..Następnym razem fotnę.![]()
![]()
Słodkie, patrzyliśmy się na nią dzisiaj, a ona takim wzrokiem pełnym npaięcia na mnie...I nie dasz jeść? dasz!
![]()
ale ma sposoby na ciebie, spryciara kochana
kalair pisze:Lafinka głodna , jak nie działa barankowanie itp., biegnie do safki, zrzuca szyszke, i siedzi wpatrując się, co ja zrobię..Następnym razem fotnę.![]()
![]()
![]()
OKI pisze:kalair pisze:Lafinka głodna , jak nie działa barankowanie itp., biegnie do safki, zrzuca szyszke, i siedzi wpatrując się, co ja zrobię..Następnym razem fotnę.![]()
![]()
![]()
Głodzisz Lafinkę?!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Franciszek1954, Google [Bot], MruczkiRządzą, muza_51, puszatek, Tygrysiątko i 38 gości