Yogę też odchudziłam, waży 4,400 więc nie jest tak źle, za to futra ma dużo. Chciałabym ją odchudzić do 4000 ale za nic się nie daje mimo głodowych dawek karmy. Yoga ma 9,5 roku i może to ma wpływ.
Mieciaszek nadal nie w formie białko w moczu, niskie leukocyty... tak naprawdę nie wiemy co mu jest. Przechodzimy na niskobiałkową dietę, przez najbliższy tydzień codziennie będę mu robić kroplówki, dostał też fortekor i rubenal (na usprawnienie nerek), martwię się o mojego Miecia...
Koty są stworzeniami skończonymi, reszta świata jest wadliwa, taki jest obiektywny stan rzeczy.Jerzy Pilch wyprzedaż szafy, zapraszam
no właśnie sama czekolada, no i dużo tego zjadł:( ale już mi łazienkę zarzygał więc ok. tylko dlaczego ja śmierdzę wyrzyganą czekoladą? i jeszcze boli mnie palec bo się zakułam przy kroplówce Mietka..... rany.... mam dosyć dzisiejszego dnia
Koty są stworzeniami skończonymi, reszta świata jest wadliwa, taki jest obiektywny stan rzeczy.Jerzy Pilch wyprzedaż szafy, zapraszam
Psiara zreformowana od 2007 Smakusia, Gucio od 2008 oraz Rysia od 2009, Gapka odeszła w 2014, Gucio w 2017, Ryś i Jaga w 2020 . Nowi mieszkańcy Aki od 2018,a Bigos I Tekla od 2020 . Smakusia odeszła 14.05.2024.
zrobiłam pierniczki, polukrowałam, ozdobiłam i juz sie zabierałam za robienie bazarku a tu mi na fotosiku abonament wygasł.... i teraz czekam az przelew do nich dotrze. Wrzuciłam jedno zdjęcie jako niezalogowana. Kto ma smaka???
gosikbaum pisze:zrobiłam pierniczki, polukrowałam, ozdobiłam i juz sie zabierałam za robienie bazarku a tu mi na fotosiku abonament wygasł.... i teraz czekam az przelew do nich dotrze. Wrzuciłam jedno zdjęcie jako niezalogowana. Kto ma smaka???