DO ZAMKNIĘCIA>Tanie Dranie Reaktywacja. Nastała Obamka :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lip 03, 2009 13:01

Kochanie, jaka pełnia szczęścia...?
Jedno dziecko niedorozwinięte, drugie niezrównoważone umysłowo i szczające po kątach, jeden bury złośliwiec, jedna notoryczna samobójczyni, jedna kaleka i jeden szkielet...

Kobieta, która jest dobrą matką, żyje chyba w dużej mierze sukcesami swoich dzieci, a te moje tzw. dzieci... jak wyżej :roll: :?
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Pt lip 03, 2009 13:20

Bo to trzeba po prostu dawkować sobie marzenia odnośnie sukcesów 8)
Ja na przykład bardzo się ucieszyłam, kiedy po czterech latach istnienia na świecie Pasożyt zrozumiał, że lepiej otwierać drzwi poprzez ciągnięcie łapą drzwi, a nie futryny :twisted:
W przypadku niedorozwiniętego, aż obdarzonego ślicznymi paluszkami dziecka sukcesem jest już chyba to, że jeszcze nie przypalił się "na dobre" na kuchence, nie udławił którymś ze skradzionych produktów spożywczych etc.
Na niezrównoważone niestety nie poradzem :roll:, o szczających się nie wypowiadam (Gburek, jeden z łazienkowych tymczasów, czasem Kiara, czasem Paskudztwo, które chyba znaczy teren :evil:), bo bana dostanę :wink:

Ale przyznasz chyba, że pozbycie się futra to zawsze powód do radości :mrgreen:
Chlory, Potwory & Psy
ObrazekObrazek Obrazek

"A house is not a home without a cat"

behemotka

Od: Sob maja 10, 2008 20:58

Post » Pt lip 03, 2009 13:30

Ad ostatniego zdania: racja. A mając tego badziewia tyle, ile obie mamy: mogłybyśmy fundować sobie od czasu do czasu przynajmniej takie radości :roll: Na długo nam starczy :twisted:

Paluszki niedawno niemalże osiągnął jeden ze swoich życiowych celów. Spiesząc się BARDZO przed wyjściem z domu (na pogrzeb KT, byłam umówiona na podwózkę samochodem na cmentarz), prawie przycięłam mu - wetkniętą (as usual kiedy się spieszę) między framugę a drzwi - łapkę... Po nieumyślnym dokonaniu tego bestialskiego czynu wpadłam rzecz jasna w panikę, zaczęłam oglądać i obmacywać tę nieszczęsną głupią łapkę ze wszystkich stron... I oczywiście się spóźniłam :twisted: Głupia łapka na szczęście nie ucierpiała.
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Post » Pt lip 03, 2009 14:24

Ha! Przytrzaśnięcie dźwierzami kociej części ciała zdarza się,oj zdarza..
Zwlaszcza małych.Safi już też zaliczyła. :twisted:
Też potem panikuję pół dnia.. :oops:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Pt lip 03, 2009 14:27

Oby Saphirka wyrosła jednak na coś mądrzejszego niż Piopluś :strach: Zresztą nie może być inaczej, baby chyba nie bywają AŻ TAK głupie :roll:

Wielbłądzio

Post » Pt lip 03, 2009 14:31

Wielbłądzio pisze:Oby Saphirka wyrosła jednak na coś mądrzejszego niż Piopluś :strach: Zresztą nie może być inaczej, baby chyba nie bywają AŻ TAK głupie :roll:

No, jakem baba,muszę potwierdzić!
A myślisz, że czemu u mnie same baby? :twisted:
A że wygrać z nimi nie idzie, to insza inszość.. :twisted:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Pt lip 03, 2009 14:31

kalair pisze:Ha! Przytrzaśnięcie dźwierzami kociej części ciała zdarza się,oj zdarza..

I deptanie :oops:. Właśnie wczoraj udało mi się nastąpić na łapsko rozwalonego w progu Pasożyta :roll:
Oczywiście musiał zajmować całą szerokość między przedpokojem a pokojem.
Chlory, Potwory & Psy
ObrazekObrazek Obrazek

behemotka

Post » Pt lip 03, 2009 14:37

Wielbłądzio pisze:Oby Saphirka wyrosła jednak na coś mądrzejszego niż Piopluś :strach: Zresztą nie może być inaczej, baby chyba nie bywają AŻ TAK głupie :roll:

Z jednej strony może nie bywają...
Przykład u mnie: Paskudztwo (jednak w miarę kumate, niezależnie od zapędów dyktatorsko-terrorystyczno-dresiarskich :?) kontra Bulwa, Błysk & Pasożyt (średnia IQ coś kole 17 :twisted:)
Gburek też rozsądkiem nie grzeszy. Ciągle często zapomina, że czarne kotki NAPRAWDĘ nie chcą się bawić :roll:

Z drugiej strony rudy durny sweter obala Twoją teorię :wink:
No naprawdę tak tępego psa to jeszcze nie widziałam. Ani mój kumpel, który przez rok pracował w Ciapkowie, jeździł na interwencje i poznał bez mała parę tysięcy psów :smokin:
Chlory, Potwory & Psy
ObrazekObrazek Obrazek

behemotka

Post » Pt lip 03, 2009 14:41

Pollyanna by się i z tego ucieszyła Behemotko... :wink: Masz jak widać białego kruka (w osobie rudej sweterki :wink: ) :mrgreen:

Wielbłądzio

Post » Pt lip 03, 2009 14:41

behemotka pisze:
kalair pisze:Ha! Przytrzaśnięcie dźwierzami kociej części ciała zdarza się,oj zdarza..

I deptanie :oops:. Właśnie wczoraj udało mi się nastąpić na łapsko rozwalonego w progu Pasożyta :roll:
Oczywiście musiał zajmować całą szerokość między przedpokojem a pokojem.

O to to! Deptanie jest normą.Trzeba by pełzać. :twisted:
Behemotka,widziałaś moją Saphirkę? :D
W szylkretkowym wątku. :D
Ostatnio edytowano Pt lip 03, 2009 15:02 przez kalair, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Pt lip 03, 2009 14:53

No właśnie przy czterotygodniowych szczylach muszę się znowu nauczyć chodzić bez odrywania nóg od podłoża :roll:
Zwłaszcza że czarny chudzielec wyraźnie marzy o zakończeniu żywota jako placek pod butem :?

Młodą widzę w podpisie, ale tak bliżej to nie... :oops: Gdzie masz fotki?
Chlory, Potwory & Psy
ObrazekObrazek Obrazek

behemotka

Post » Pt lip 03, 2009 15:02

behemotka pisze:No właśnie przy czterotygodniowych szczylach muszę się znowu nauczyć chodzić bez odrywania nóg od podłoża :roll:
Zwłaszcza że czarny chudzielec wyraźnie marzy o zakończeniu żywota jako placek pod butem :?

Młodą widzę w podpisie, ale tak bliżej to nie... :oops: Gdzie masz fotki?

W szykretkowym wątku..Jest na górze gdzieś.. :lol: :lol:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Pt lip 03, 2009 15:48

Znalazłam, obejrzałam, zakochałam się :lol:
Piękna :1luvu:. Nie doczytałam co prawda, czy jest mądra, ale z taką urodą inteligencja już jej niepotrzebna :twisted:
Chlory, Potwory & Psy
ObrazekObrazek Obrazek

behemotka

Post » Pt lip 03, 2009 16:12

behemotka pisze:Znalazłam, obejrzałam, zakochałam się :lol:
Piękna :1luvu:. Nie doczytałam co prawda, czy jest mądra, ale z taką urodą inteligencja już jej niepotrzebna :twisted:

Trza się było odezwać. :lol: :lol:
No, urodą nadrabia...wszystko. :lol: :lol: :lol:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Pt lip 03, 2009 16:38

behemotka pisze:Znalazłam, obejrzałam, zakochałam się :lol:

Zupełnie jak Pluńkowi... Hmm, a może by tak ich ożenić, kiedy dziecinka dorośnie :idea: :wink: ?

Wielbłądzio

[poprzednia][następna]