kalair pisze:Paulaaa pisze:kalair pisze:Paulaaa pisze:kalair pisze:Paulaaa pisze:kalair pisze:Paulaaa pisze:kalair pisze:Nie wiem, czy dobrze zrozumiałam..
Ślad to tytuł?
tak

tytuł książki

A autor?
Patricia Cornewell
'Ślad'
Prószyński-s-ka

O dacie wydania zapomniałaś!

:lo l:
żartujesz?
moze jeszcze zdjęcie okładki chcesz-ładna z ręką

A dawaj!

prosze
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/d8f ... 911bf.html
A dziękuję!
Ciekawa? O czym tak mniej więcej?

ja jestem dopiero na samym początku więc skanowałam
Wykreowana przez pasarkę boha- terka serii książek, Iekarz sądowy; dr Kay Scarpetta, otrzymała na- grodę Sherlocka dła najlepszego detekt~wa stwoxzonego przez amerykańskiego pisarza. Powie- ~ci Cornwell przetłumaczono na kiłkanaście języków, a kolejne jej książki, osiągające milionowe na- kład}; nie schodzą z międzynaro- dowych list bestsellerów przez v~iele tvgodni.
www.pafr~ciacornwell.comPięć lat po wymuszony~m odejściu ze stanowiska głównego koronera Wirginii doktor Kay Scarpetta wraca do Richmond. Obecn~~ główny specjałista od medycyny sadowej stanu zwraca się do niej o pomoc w trudnej i dełinatnej sprawie śmierci czternastoietniej dziewczynki. Nic nie wskazuje na to, że Gilly Pulsson została zamordowana, ale Kay ma coraz więcej wątpliwości. Spędza długie godziny w prosektorium, badając zagadkowy mikroskopijny ślad, który znalazła w cieIe zmarłej nastolatki; taki sam odkryto w zwłokach ofiary wypadku na budowie. Jedynie martwi znają przerażającą prawdę i to oni będą musieli prze- mówić. Wśród żywych najwięceJ do Powiedzenia wtej sprawie będzie miał zapewne Edgar Allan Pogue, byty pracownik krematorium...