Sasza['], Georg i Klemcio - zapraszamy do części II :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob sty 03, 2009 19:56

casica pisze:Mam nadzieję, że się Inga nie obrazi :oops:

no co Ty, Kasia? jesteś kopalnią wiedzy. Wiem, że ta kreatynina mogła skoczyć sama z siebie, Ania mówi, żeby jeszcze nie panikować, zobaczymy, co będzie po lespewecie...

przepraszam, że dziś tak krótko, ale Sasza mnie załamał, idę sobie poryczeć :(
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

Post » Sob sty 03, 2009 20:04

Inguś....przytulam......
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Nie sty 04, 2009 19:49

Ponieważ wątek naszego tymczasowego Saszy przekroczył już sto stron, a Saszka jest bardzo chory, więc na razie będziemy prowadzić tylko ten jeden wąteczek, dla wszystkich kotów, które u nas są. :)

Georg-inia

Post » Nie sty 04, 2009 19:54

A co u Saszki Inga??
Obrazek

magdaradek

Post » Nie sty 04, 2009 20:07

przekopiuję ze starego wątku Saszki :)

przepraszam, że nie pisałam cały dzień, ale to była niedziela dla Saszy Embarassed jak spał, to siedziałam przy nim, jak się budził, to szłam za nim i tak w kółko.

Ogólnie jest dużo, dużo lepiej. Te zastrzyki chyba bardzo pomogły, oddech się wyrównał, ataków nie było. Najgorzej było rano, po długiej przerwie w zastrzykach. dr Alka dziś nie było, jesteśmy umówieni na usg na jutro, na 11-stą, TŻ pojedzie z Saszeńką, bo ja niestety muszę być w pracy. Już napisałam kartkę dla dr Alka, czego ma mniej więcej szukać Wink Nie pojechałam w nocy do Asa, bo Sasza był tak wykończony, że lał się przez ręce, zasypiał na leżąco, siedząco i stojąco. Nie powiem, że my nie, ale to mało ważne. Tak więc podjęliśmy decyzję, że zaczekamy, bo nam kot kolejnej wycieczki nie wytrzyma po prostu...

Tak więc leki działają ewidentnie, ale im dłużej od zastrzyku, tym oddech jest coraz mniej równy. Nie wiem, co będzie jutro, skoro na usg dopiero na 11-tą jedziemy... potem pewnie od razu do CoolCaty.

Wątek już strasznie długi, więc na razie będę pisać o Saszce w wątku Georga i Klemensa. Proszę o nie sugerowanie się tym faktem, nie mówię przez to, że Sasza, jeśli wyzdrowieje, zostanie u nas na zawsze... nic nie jest przesądzone.

aha, dopiszę jeszcze, że właśnie przed chwilą TŻ jechał na sygnale do marketu po żwirek. Dwa lejki - Klemens i Sasza - po tych moczopędnych lekach, zasikajały świeżutki żwirek w trzech kuwetach w ciągu dwóch dni :roll: Klemens sika mniej więcej 4-5 razy dziennie, Sasza około 8 razy.

Georg-inia

Post » Nie sty 04, 2009 20:10

Matko, no dobrze, że mu poświęciliście tę niedzielę. Dobrze, że lepiej jest po lekach, ale czy nie dostałaś na zapas? Żeby się nie denerwować co będzie do 11?
Och, biedny nasz Misio. Trzymam niezmiennie kciuki :ok:
Obrazek

magdaradek

Post » Nie sty 04, 2009 20:11

Inga, ja z doskoku, ale kciuki jak stąd do nieba.
Saszka jakoś bliski mi jest :oops: :roll:
Nie wiadomo dlaczego wszyscy mówią do kotów "ty", choć jako żywo żaden kot nigdy z nikim nie pił bruderszaftu. [M. Bułhakow]

Myszeńk@

Od: Pon lis 13, 2006 10:19

Post » Nie sty 04, 2009 20:11

Inguś dziękujemy za wieści. Kciuków nie przestajemy trzymać. Będzie dobrze, musi być.

A ja teraz mam okazję na przeczytanie całego wątku bo wcześniej mnie tu nie było :oops: . Będę miała jutro w pracy zajęcie.

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Nie sty 04, 2009 20:12

gosiaa pisze:Inguś dziękujemy za wieści. Kciuków nie przestajemy trzymać. Będzie dobrze, musi być.

A ja teraz mam okazję na przeczytanie całego wątku bo wcześniej mnie tu nie było :oops: . Będę miała jutro w pracy zajęcie.

No pięknie...... :twisted: :twisted: :twisted: już kiedyś Inga powiedziała:"Ludzie - gdzie my pracujemy??" :twisted: :twisted: :twisted:
Obrazek

magdaradek

Post » Nie sty 04, 2009 20:13

Kciuki za Saszę... :ok:
Obrazek Bis, Ami i Księżniczka ['] Obrazek

Siean

Od: Pon paź 25, 2004 21:11

Post » Nie sty 04, 2009 22:10

Witaj Ingo :1luvu:
Przybywam tu za kochanym Sasza, jutro przeczytam caly watek.
Cholera, nie wiem co napisac... Sasza musi byc zdrowy :!: I o to blagam los!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Trzymajcie sie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Nie sty 04, 2009 22:20

Asia nie wiem czy jutro dasz radę. Czytam i czytam, dotarłam dopiero do 10 strony. Tak dziwnie sie czyta, Inga, teraz taka kociara, taka wiedza, dla mnie jeden z kocich autorytetów, a w pierwszych postach taka zagubiona, pytająca, jak bym siebie widziała, tylko ja mam to do tej pory :oops: Szkoda tylko że fotek w początkowych postach nie ma :(

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Nie sty 04, 2009 22:23

Saszka musi być zdrowy i już
i my tu murem kciuki trzymamy
:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Obrazek

ruru

Od: Sob gru 29, 2007 20:10

Post » Nie sty 04, 2009 22:28

gosiaa pisze:Asia nie wiem czy jutro dasz radę. Czytam i czytam, dotarłam dopiero do 10 strony. Tak dziwnie sie czyta, Inga, teraz taka kociara, taka wiedza, dla mnie jeden z kocich autorytetów, a w pierwszych postach taka zagubiona, pytająca, jak bym siebie widziała, tylko ja mam to do tej pory :oops: Szkoda tylko że fotek w początkowych postach nie ma :(

Zadanie nie bedzie proste, ale na pewno przyjemne :wink: Zwlaszcza, ze czuje sie jakbym koty Ingi znala osobiscie, dzieki innym watkom :D
Zycze Tobie i sobie przyjemnej lektury, a Indze sil!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Pon sty 05, 2009 0:00

Śledziłam losy Saszki, to i tu się melduję ;)

skaskaNH

Od: Pt lut 03, 2006 0:21

[poprzednia][następna]