Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
madrugada pisze:Aniu, Nolisia dziękuje. A jak Łateczka? Już po wieczornych miziankach?
madrugada pisze:Dziękujemy za kciuki i życzenia.
Jak zdejmiemy szwy, to będzie straszył łysą szyją.
Anna2016 pisze:madrugada pisze:Aniu, Nolisia dziękuje. A jak Łateczka? Już po wieczornych miziankach?
Wczoraj wieczorem było już trochę mniej mizianek...Łatka tak różnie, raz dobrze, raz mniej. Czuć jej kręgosłup jak się ją głaszcze po plecach, tłumaczę to sobie tak, że stary człowiek, nawet jeśli je dużo, to nie buduje już tak szybko ani mięśni ani tkanki tłuszczowej, jest taki 'zasuszony' i ma wystające kości...Nie wiem czy tak jest.
Dobrego dnia dla Nolinki
mir.ka pisze:madrugada pisze:Dziękujemy za kciuki i życzenia.
Już nie będzie chyba taka całkiem łysa bo futerko przecież cały czas odrasta.
Zreszta co za różnica, łysa czy nie i tak jest śliczna i kochana.
madrugada pisze:mir.ka pisze:madrugada pisze:Dziękujemy za kciuki i życzenia.
Już nie będzie chyba taka całkiem łysa bo futerko przecież cały czas odrasta.
Zreszta co za różnica, łysa czy nie i tak jest śliczna i kochana.
Sprawdziłam, rzeczywiście sporo już odrosło
madrugada pisze:Anna2016 pisze:madrugada pisze:Aniu, Nolisia dziękuje. A jak Łateczka? Już po wieczornych miziankach?
Wczoraj wieczorem było już trochę mniej mizianek...Łatka tak różnie, raz dobrze, raz mniej. Czuć jej kręgosłup jak się ją głaszcze po plecach, tłumaczę to sobie tak, że stary człowiek, nawet jeśli je dużo, to nie buduje już tak szybko ani mięśni ani tkanki tłuszczowej, jest taki 'zasuszony' i ma wystające kości...Nie wiem czy tak jest.
Dobrego dnia dla Nolinki
Wygląda na to, że apetyt Łaci już będzie się tak huśtał
zuza pisze:madrugada pisze:Anna2016 pisze:madrugada pisze:Aniu, Nolisia dziękuje. A jak Łateczka? Już po wieczornych miziankach?
Dobrego dnia dla Nolinki
Wygląda na to, że apetyt Łaci już będzie się tak huśtał
Swoim staruszkom dawałam Complivit, zestaw witamin i mikroelementow równiez poprawiający apetyt, niestety drogi... A moze mitrazepina jesli da sibie cos do pysia wlożyć?
jolabuk5 pisze:Jakie to szczęście, że kotka nie wie, jak wygląda - i nic jej to nie obchodzi.![]()
Zresztą Nolisia śliczna, nawet z gołą szyjką
MB&Ofelia pisze:jolabuk5 pisze:Jakie to szczęście, że kotka nie wie, jak wygląda - i nic jej to nie obchodzi.![]()
Ekhm... Nie mówcie tego Nolince, ale kot z łysą szyją wygląda... ładnie inaczejWiem co mówię, Ciorna w początkach pobytu u mnie wydrapała sobie sierść z połowy szyi. Dobrze że nie mam zdjęć.
Całe szczęście że futerko zwykle szybko odrasta
madrugada pisze:MB&Ofelia pisze:jolabuk5 pisze:Jakie to szczęście, że kotka nie wie, jak wygląda - i nic jej to nie obchodzi.![]()
Ekhm... Nie mówcie tego Nolince, ale kot z łysą szyją wygląda... ładnie inaczejWiem co mówię, Ciorna w początkach pobytu u mnie wydrapała sobie sierść z połowy szyi. Dobrze że nie mam zdjęć.
Całe szczęście że futerko zwykle szybko odrasta
Zapewniam, że Nolina z gołą szyją wygląda jakby miała wygryzioną część ciała, zwłaszcza jak się patrzy od tyłu.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości