Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 44 !

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon mar 05, 2018 10:59 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz

Moli25 pisze:Pościeli mam 2 sztuki. Jak się zuzyje to kupuje nowa. Ikea wg mnie ma bardzo dobrej jakości pościel. Daleko jej do home and You jednak, ale ma duże rozmiary

Miłego dnia Ewcia

Oj tak,mam 4 zestawy pościeli z Ikei, materiał super,mam już je 6 lat :)
Obrazek

aannee99

Od: Wto sie 28, 2012 8:35

Post » Pon mar 05, 2018 11:03 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz

aannee99 pisze:
Moli25 pisze:Pościeli mam 2 sztuki. Jak się zuzyje to kupuje nowa. Ikea wg mnie ma bardzo dobrej jakości pościel. Daleko jej do home and You jednak, ale ma duże rozmiary

Miłego dnia Ewcia

A wzorów i kolorów ma tyle że można oczopląsu dostać :mrgreen:
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

Post » Pon mar 05, 2018 11:13 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz

Siedem nowych flanelowych , cztery nowe bawełniane i z cztery które używam.
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Pon mar 05, 2018 11:15 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz

Ewa L. pisze:Siedem nowych flanelowych , cztery nowe bawełniane i z cztery które używam.

:strach:
W życiu tyle pościeli nie widziałam u nikogo, jesteś rekordzistka :mrgreen:
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

Post » Pon mar 05, 2018 11:16 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz

Moli25 pisze:
Ewa L. pisze:Siedem nowych flanelowych , cztery nowe bawełniane i z cztery które używam.

To ci nie pokarzę mojej mamy :ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek

Ewa L.

Post » Pon mar 05, 2018 11:49 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz

Ewa L. pisze:
Moli25 pisze:

Ja też mam za dużo i już nie mam gdzie tego chować :mrgreen:

Gosiagosia

Od: Wto kwi 23, 2013 11:47

Post » Pon mar 05, 2018 12:11 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz

Moli25 pisze:
aannee99 pisze:

Miłego dnia Ewcia

A wzorów i kolorów ma tyle że można oczopląsu dostać :mrgreen:

Dokładnie,jest w czym wybierać :)
Obrazek

aannee99

Od: Wto sie 28, 2012 8:35

Post » Pon mar 05, 2018 12:27 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz

Gosiagosia pisze:
Ewa L. pisze:
Moli25 pisze:

Ale ty masz Gosiu więcej pościeli do powleczenia bo więcej łóżek a ja tylko jedno.
Obrazek

Ewa L.

Post » Pon mar 05, 2018 15:44 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz

Ewa L. pisze:
Gosiagosia pisze:
Ewa L. pisze:
Moli25 pisze:

Ale ty masz Gosiu więcej pościeli do powleczenia bo więcej łóżek a ja tylko jedno.

No fakt trzy łóżka :mrgreen:

Gosiagosia

Od: Wto kwi 23, 2013 11:47

Post » Pon mar 05, 2018 22:00 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz

Ja mam flanelkę z Biedronki.
Ma już ze 3 lata i nic jej nie bierze.
Kocie pazurki, pranie na 90 st.
Do tego jest milutka i cieplutka.

W tym roku kupiłam też w Lidlu taką ciepłą pościel z polarku, jak znalazł na te mrozy co teraz były.
Ona również nie traci koloru na 90 st, ale czepiają się do niej kudły kocie bardzo.

Z Ikei mam 2 komplety, a z H&Y tylko 1.
Mąż na więcej się nie zgadza, bo mówi, że już mamy za dużo. No i w sumie ma rację. :roll:

Generalnie to ja wszystkie pościele, pidżamy i ręczniki na 90 st. piorę. Taki żywot alergika. Przechlapane.

Dyktatura

Od: Pon paź 12, 2009 8:40

Post » Wto mar 06, 2018 0:51 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz

Dyktatura pisze:Ja mam flanelkę z Biedronki.
Ma już ze 3 lata i nic jej nie bierze.
Kocie pazurki, pranie na 90 st.
Do tego jest milutka i cieplutka.

W tym roku kupiłam też w Lidlu taką ciepłą pościel z polarku, jak znalazł na te mrozy co teraz były.
Ona również nie traci koloru na 90 st, ale czepiają się do niej kudły kocie bardzo.

Z Ikei mam 2 komplety, a z H&Y tylko 1.
Mąż na więcej się nie zgadza, bo mówi, że już mamy za dużo. No i w sumie ma rację. :roll:

Generalnie to ja wszystkie pościele, pidżamy i ręczniki na 90 st. piorę. Taki żywot alergika. Przechlapane.

Ja lubię nową pościel .
Obrazek

Ewa L.

Post » Wto mar 06, 2018 6:42 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz

Ewcia, a może zrób bazarek pościelowy. :D

Dyktatura

Od: Pon paź 12, 2009 8:40

Post » Wto mar 06, 2018 10:17 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz

Dyktatura pisze:Ewcia, a może zrób bazarek pościelowy. :D

W życiu - to moje najmojsze :mrgreen:
Obrazek

Ewa L.

Post » Wto mar 06, 2018 11:29 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz

Mam kłopot. Pisałam jakiś czas temu ,że rodzice mi się rozłożyli. Mama bardziej z bólem gardła i gigantycznym kaszlem nie dającym jej spać. Tata też kaszlał ale on ciągle kaszle bo to astmatyk z bardzo niską wydolnością płuc. Tata w sobotę czuł się w miarę za to w niedzielę bardzo opadł z sił. Ciężko mu się oddychało i nie miał siły na nic. Wczoraj poszli do lekarza - mama kontrolnie po tym przeziębieniu a tata bo dusiło go i kończyły mu się leki. Wczoraj czuł się źle i do przychodni kilkaset metrów od domu samochodem zawiozła ich znajomych . Tata ledwo doszedł od samochodu do przychodni a to tylko kilka metrów. Lekarka go zbadała i stwierdziła ,że jest w złym stanie. Ma rozchwiany cukier , za wysokie ciśnienie a to wszystko można wyregulować tylko w szpitalu i dała mu skierowanie. Dzisiaj pojechali do szpitala ze znajomą która ich zawiozła. Tatę przyjęli na oddział bo dzwoniła już mama. Porobili mu badania i mam nadzieję ,że go podreperują.
Obrazek

Ewa L.

Post » Wto mar 06, 2018 11:43 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz

Ewa L. pisze:Mam kłopot. Pisałam jakiś czas temu ,że rodzice mi się rozłożyli. Mama bardziej z bólem gardła i gigantycznym kaszlem nie dającym jej spać. Tata też kaszlał ale on ciągle kaszle bo to astmatyk z bardzo niską wydolnością płuc. Tata w sobotę czuł się w miarę za to w niedzielę bardzo opadł z sił. Ciężko mu się oddychało i nie miał siły na nic. Wczoraj poszli do lekarza - mama kontrolnie po tym przeziębieniu a tata bo dusiło go i kończyły mu się leki. Wczoraj czuł się źle i do przychodni kilkaset metrów od domu samochodem zawiozła ich znajomych . Tata ledwo doszedł od samochodu do przychodni a to tylko kilka metrów. Lekarka go zbadała i stwierdziła ,że jest w złym stanie. Ma rozchwiany cukier , za wysokie ciśnienie a to wszystko można wyregulować tylko w szpitalu i dała mu skierowanie. Dzisiaj pojechali do szpitala ze znajomą która ich zawiozła. Tatę przyjęli na oddział bo dzwoniła już mama. Porobili mu badania i mam nadzieję ,że go podreperują.

W szpitalu prędzej go wyleczą niz w domu. Mają możliwośc robienia badań na bieżąco i dostosowania leków. Będzie dobrze :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

[poprzednia][następna]