Bardzo dziękuję Jolu.

Tak od marca mają być dwie pracujące i dwie wolne niedziele w miesiącu.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Dyktatura pisze:
Wesołych Świąt spędzonych w gronie najbliższych życzą Nala i Lilo z Dużymi
Ewa L. pisze:Dzisiaj tak mnie dziewczyny wcześnie obudziły bo chciały śniadanko ,że teraz znów chce mi się spać. Chyba położę się jeszcze na trochę bo one smacznie sobie śpią.
mir.ka pisze:Ewa L. pisze:Dzisiaj tak mnie dziewczyny wcześnie obudziły bo chciały śniadanko ,że teraz znów chce mi się spać. Chyba położę się jeszcze na trochę bo one smacznie sobie śpią.
bierz z nich przykład i odpoczywaj
Ewa L. pisze:Powróciłam do domu . Zmęczona , najedzona z karpikiem i śledzikiem pod pierzynkom na wynos.
Wigilia się udała , wszystko było pyszne, rodzice zadowoleni z prezentów i ja też. Dostałam pościel 3D z kotem , spodnie i rękawiczki a wcześniej kurtkę , zaparzacz do herbaty z kotkiem i narzutkę.
Wróciłam do domu i jestem tak padnięta ,że idę zaraz spać bo ledwo na oczy widzę.
Jeszcze raz życzę wszystkim wesołych świąt i dobrej nocki.
mir.ka pisze:Ewa L. pisze:Dzisiaj tak mnie dziewczyny wcześnie obudziły bo chciały śniadanko ,że teraz znów chce mi się spać. Chyba położę się jeszcze na trochę bo one smacznie sobie śpią.
MaryLux pisze:mir.ka pisze:Ewa L. pisze:Dzisiaj tak mnie dziewczyny wcześnie obudziły bo chciały śniadanko ,że teraz znów chce mi się spać. Chyba położę się jeszcze na trochę bo one smacznie sobie śpią.
Pytanie, czy Ewa tak potrafi
Atta pisze:Ewa L. pisze:Powróciłam do domu . Zmęczona , najedzona z karpikiem i śledzikiem pod pierzynkom na wynos.
Wigilia się udała , wszystko było pyszne, rodzice zadowoleni z prezentów i ja też. Dostałam pościel 3D z kotem , spodnie i rękawiczki a wcześniej kurtkę , zaparzacz do herbaty z kotkiem i narzutkę.
Wróciłam do domu i jestem tak padnięta ,że idę zaraz spać bo ledwo na oczy widzę.
Jeszcze raz życzę wszystkim wesołych świąt i dobrej nocki.
łooo ile prezentówPodziel się
czyli poooka na zdjęciu. Jestem ciekawa,czy owa pościel jest taka,jaką ja widziałam.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue i 39 gości