Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
asiczek pisze:jakie piekne kotuchy, i wreszcie Zuza jest na zdjeciu![]()
i trzymam za zdrowko![]()
![]()
Gacusiowa Mama pisze:a nie prościej było w klopie zamknąć? dla ich własnego bezpieczeństwa?
ja wiem, że pańcia nie miałaby tyle radochy, ale malowanie trwałoby znacznie krócej
Aga1 pisze:Gacusiowa Mama pisze:a nie prościej było w klopie zamknąć? dla ich własnego bezpieczeństwa?
ja wiem, że pańcia nie miałaby tyle radochy, ale malowanie trwałoby znacznie krócej
Raz zamknęłam ...jak Panowie wynosili meble ....
Nie wiecie czym zamalować jasne rysy na ciemnym drewnie ....![]()
![]()
Gacusiowa Mama pisze:Aga1 pisze:Gacusiowa Mama pisze:a nie prościej było w klopie zamknąć? dla ich własnego bezpieczeństwa?
![]()
...w transporterze zamknąć![]()
just kidding...
Aga1 pisze:Gacusiowa Mama pisze:Aga1 pisze:Gacusiowa Mama pisze:a nie prościej było w klopie zamknąć? dla ich własnego bezpieczeństwa?
![]()
just kidding...
w piekarniku byloby im wygodniej
covu pisze:Aga1 pisze:Gacusiowa Mama pisze:Aga1 pisze:Gacusiowa Mama pisze:a nie prościej było w klopie zamknąć? dla ich własnego bezpieczeństwa?
![]()
just kidding...
w piekarniku byloby im wygodniej
i cieplej![]()
zamalowac - bejca
w kolorze drewna ktore bylo ciemne. bejca do kupienia w kazdym sklepie budowlanym
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue i 39 gości