Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.14-Maxio [*] za TM

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie gru 13, 2015 7:18 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.14-Maxio [*] za TM

klaudiafj pisze:Biedna Kajusia :( ciekawe czy jej głodówka pomoże... :1luvu:

Martus mój Maciuś robił tak samo - może chłopcy tak mają :) u mnie Tosia wymiata z cudzych misek ale ona jest mała i rośnie :)
Moja siostrzenica jak ja zobaczyła to powiedziała - jaki mały kotek :)
Jej hobby to zrzucanie rzeczy - potrafi godzinę kombinować aż zrzuci to co chce ;)

mała rozrabiaka :lol:
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Nie gru 13, 2015 7:29 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.14-Maxio [*] za TM

mam za sobą prawie nie przespaną noc z powodu Kai :(
biedulka bardzo źle się czuła :(
na wieczornym spacerze miała biegunkę i w nocy ok 1-szej też się obudziła z powodu brzuszka, nawet nie zdarzyłam wstać tak szybko ją przeczyściło :placz:
godzinę później zaczęła się kręcić, ubrałam się i wyniosłam ja przed dom na trawkę, ale tylko sikała, po powrocie napiła się wody, którą w krótkim czasie zwróciła :placz:
na szczęście do rana juz był spokój, choc ja i tak co chwilę się budziłam i sprawdzałam co się z nią dzieje, spała bardzo blisko, prawie na wyciągniecie ręki
rano zjadła troszeczkę kociego, które zostawiła Elenka, widać było ,ze ma ochotę cos zjeść, nie to co wczoraj, dostała też jedną tabletkę i odpukać nic jak na razie się nie dzieje
w nocy się zastanawiałam czy to nie ten nowotwór daje o sobie znać, oby nie :(
Obrazek

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Post » Nie gru 13, 2015 7:32 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.14-Maxio [*] za TM

Tofik zadowolony ,ze dzisiaj wcześniej wstałam i podałam mu śniadanie :) , jak wracałam z Kają z porannego spaceru to łobuz miał zamiar wyskoczyć przed dom, ale jak zobaczył , że jest jeszcze ciemno i leje to zrezygnował :)
Obrazek

mir.ka

Post » Nie gru 13, 2015 11:44 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.14-Maxio [*] za TM

A może Kaja sie czymś zatrula? A może stres po Maxiu?
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Nie gru 13, 2015 12:11 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.14-Maxio [*] za TM

klaudiafj pisze:A może Kaja sie czymś zatrula? A może stres po Maxiu?

też mi przyszedł na myśl stres, bo w ubiegłym tygodniu były dwie syttuacje, które mogły na nią wpłynąć, o jednej pisałam- zostawiłam ją na kilka godzin, na więcej niż zwykle, bo byłam na kiermaszu dla zwierzaków, a w piątek siostra zostawiła mi na dwie godziny swojego psa i moze to też wpłynęło na Kaję :( , bo pojawił się pies (a znają sie przecież) i zniknął :(

jest z nia trochę lepiej niz było wczoraj, bo zaczęła jeść, daję jej malutkie porcje co 1,5 - 2 godziny i zjada ile chce, nie wmuszam w nią, żadnych sensacji typu wymioty, biegunka odpukać już na szczęście nie było :)
Obrazek

mir.ka

Post » Nie gru 13, 2015 12:13 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.14-Maxio [*] za TM

No to dobrze ze juz je to jej się w brzuszku poukłada :)

klaudiafj

Post » Nie gru 13, 2015 12:16 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.14-Maxio [*] za TM

Jak ostatnio Fuks zjadł za dużo i mu się w brzuchu przewalało NAKAZALAM mu puszczać bąki :lol:

Kajuniu wracać proszę do zdrowia szybko :201461
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

Post » Nie gru 13, 2015 12:16 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.14-Maxio [*] za TM

klaudiafj pisze:No to dobrze ze juz je to jej się w brzuszku poukłada :)

jak podchodzę do niej i ją głaskam to mi się wykłada ,zeby ją po brzuszku głaskać :D
Obrazek

mir.ka

Post » Nie gru 13, 2015 12:18 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.14-Maxio [*] za TM

Moli25 pisze:Jak ostatnio Fuks zjadł za dużo i mu się w brzuchu przewalało NAKAZALAM mu puszczać bąki :lol:

i puszczał więcej niz zwykle? :mrgreen:
powiedziałam jej od Ciebie , ze ma zdrowieć to podniosła łepek :D
Obrazek

mir.ka

Post » Nie gru 13, 2015 12:19 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.14-Maxio [*] za TM

No to dobrze ze Kaja daje brzuszek do głaskania :)

klaudiafj

Post » Nie gru 13, 2015 12:20 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.14-Maxio [*] za TM

mir.ka pisze:
Moli25 pisze:Jak ostatnio Fuks zjadł za dużo i mu się w brzuchu przewalało NAKAZALAM mu puszczać bąki :lol:

On ładuje zawodowo jak stary :ryk:
Kajuniu masz moje pozwolenie na bąki, lepiej Ci będzie. ..ciotka ci mówi
gdyby nie ten"dech" to by "czlowiek".... :mrgreen: na zdrowie
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

Post » Nie gru 13, 2015 12:23 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.14-Maxio [*] za TM

klaudiafj pisze:No to dobrze ze Kaja daje brzuszek do głaskania :)

też się ciesze, bo to świadczy, ze lepiej się czuje :)
już kilka razy tak miała, ze gorzej się czuła ,ale daliśmy radę :ok:
Obrazek

mir.ka

Post » Nie gru 13, 2015 12:24 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.14-Maxio [*] za TM

Moli25 pisze:
mir.ka pisze:

On ładuje zawodowo jak stary :ryk:
Kajuniu masz moje pozwolenie na bąki, lepiej Ci będzie. ..ciotka ci mówi
gdyby nie ten"dech" to by "czlowiek".... :mrgreen: na zdrowie

:ryk: :ok:
Obrazek

mir.ka

Post » Nie gru 13, 2015 12:44 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.14-Maxio [*] za TM

Tosia juz przestała baki puszczać - wie ze kobietom to nie wypada :D

klaudiafj

[poprzednia][następna]