Szylkretki są piękne .163:)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob maja 16, 2015 12:36 Re: Szylkretki są piękne .163:)

klaudiafj pisze:A tego to nie wiem jak jest z naprawą. Kiedyś chyba mi się zepsuł Samsung, ale to było lata wstecz i zaniosłam do salonu Play to oni wszystko załatwili. A osobiście to nie wiem jak to wygląda :/ Mam nadzieje, że się nie dowiem, bo tym razem nie kupiłam tel w sieci tylko w sklepie :)
HTC jest lubiane to fakt, ale dla mnie tam ciągle coś jest nie tak, np w aparacie braki. Ogólnie to każdy wybiera model pod swoje wymagania :) Moje spełniają samsungi za to mój m. bardzo chwiali HTC :)

Jak masz z sieci, to chyba sie tam zanosi w razie problemów,ale jak ze sklepu, to raczej do serwisu firmowego się idzie.
O, mądry tż! Mój ma htcpo mnie, i tylko htc bierze pod rozwagę przy wymianie. :lol:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Sob maja 16, 2015 12:38 Re: Szylkretki są piękne .163:)

Ja nie znalazłam od lat swojego HTC - mój kupił w sklepie 4 lata temu, wtedy zapłacił 3 tys zł gotówką, więc miał pancerny. Mnie się htc nie podobają w ogóle, próbowałam się przekonać, ale niestety nie, nie dla mnie.
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

klaudiafj pisze:HTC te drogie modele mają pancerne wykonanie, ale LG to tandeta z odpustu ;p Miałam jeden dzień i odesłałam ;p

A co miałaś? Tłukłaś nim orzechy? :ryk: Ja mam lg lata, i w życiu nie mazwałabym tamdetą :evil:
Obrazek
Obrazek

kalair

Ja sie uzaleznilam od htc i to byl blad ,ze wzielam tego Samsunga :oops: :oops: :oops:
Psiara zreformowana od 2007 Smakusia, Gucio od 2008 oraz Rysia od 2009, Gapka odeszła w 2014, Gucio w 2017, Ryś i Jaga w 2020 . Nowi mieszkańcy Aki od 2018,a Bigos I Tekla od 2020 .
Smakusia odeszła 14.05.2024.

anulka111

Od: Sob lip 14, 2007 16:39

Post » Sob maja 16, 2015 12:39 Re: Szylkretki są piękne .163:)

klaudiafj pisze:Ja nie znalazłam od lat swojego HTC - mój kupił w sklepie 4 lata temu, wtedy zapłacił 3 tys zł gotówką, więc miał pancerny. Mnie się htc nie podobają w ogóle, próbowałam się przekonać, ale niestety nie, nie dla mnie.

Mnie się nie podobają jeśli chodzi owygląd sony. Jakoś nie ten klimat.
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Sob maja 16, 2015 12:40 Re: Szylkretki są piękne .163:)

anulka111 pisze:Ja sie uzaleznilam od htc i to byl blad ,ze wzielam tego Samsunga :oops: :oops: :oops:

A wymieniasz fona? Czy chcesz kupić poza siecią?
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Sob maja 16, 2015 12:42 Re: Szylkretki są piękne .163:)

Orzechy - prawie ale ja nim nic nie tłukłam.
Też chciałam LG, albo cokolwiek innego, z ciekawości i kupiłam przez net i oddałam tego samego dnia - piksele widoczne, w rękach jak z odpustu i wypalone piksele, ale to ostatnie to była wada tego egzemplarza. Wiedziałam, że się nie przekonam. Teraz kupiłam Samsung A3 i to jest to :1luvu:
Z Htc nie czujemy mięty ze sobą ;p

klaudiafj

Post » Sob maja 16, 2015 12:43 Re: Szylkretki są piękne .163:)

kalair pisze:
klaudiafj pisze:Ja nie znalazłam od lat swojego HTC - mój kupił w sklepie 4 lata temu, wtedy zapłacił 3 tys zł gotówką, więc miał pancerny. Mnie się htc nie podobają w ogóle, próbowałam się przekonać, ale niestety nie, nie dla mnie.

A mnie się sony podoba, ma najlepszą jakość muzyki, ale najgorszy aparat :) Więc też nie :)

klaudiafj

Post » Sob maja 16, 2015 12:46 Re: Szylkretki są piękne .163:)

klaudiafj pisze:Orzechy - prawie ale ja nim nic nie tłukłam.
Też chciałam LG, albo cokolwiek innego, z ciekawości i kupiłam przez net i oddałam tego samego dnia - piksele widoczne, w rękach jak z odpustu i wypalone piksele, ale to ostatnie to była wada tego egzemplarza. Wiedziałam, że się nie przekonam. Teraz kupiłam Samsung A3 i to jest to :1luvu:
Z Htc nie czujemy mięty ze sobą ;p

Boszzz..co Ty miałaś za lg?! Chyba jakiś zamierzchły egzemplarz! :ryk: Ja miałam sporo lg, prawdą jest, ze od niedawna się bardzo wywindowali z marka, i nie mam im nic do zarzucenia no, mnie odpowiadają pod każdym względem. A teraz mam swój wymarzony i nie oddam! :mrgreen:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Sob maja 16, 2015 12:47 Re: Szylkretki są piękne .163:)

Z naszej rozmowy wynika, że każda z nas chwali to co ma od lat:
Bożenka LG
Ania HTC
Ja Samsungi
Marta - nie wiadomo, wiadomo, że nie lubi Samsunga ;p

Więc wniosek z tego taki, że każda z nas znalazła firmę, która spełnia jej oczekiwania, a lata korzystania z jednej firmy przywiązały nas do niej i bardzo trudno nam się teraz przestawić na co innego :)

edit: miałam nowy LG ze sklepu gotówką 1200 zł, więc nie jakiś tandet, a tandetem się okazał, ale to było w zeszłym roku i już nie pamiętam nr., ale miał najlepsze recenzje ze wszystkich marek w tej cenie.

klaudiafj

Post » Sob maja 16, 2015 12:50 Re: Szylkretki są piękne .163:)

klaudiafj pisze:
kalair pisze:

A mnie się sony podoba, ma najlepszą jakość muzyki, ale najgorszy aparat :) Więc też nie :)

A w każdym się można do czegoś przyczepić, zależy na czym komu najbardziej zależy. Poza tym nie można mówić ogolnie, tylko o konkretnych modelach. O moim pisało w jakichś testach,, że podobno ma najlepszy aparat na świecie. E tam, nawet ja sceptycznie do tego zdania podeszlam. :ryk: Ja Ci powiem, że mnie siadają fony , którenie mają knciastyc rogów,a takie mają xperie.
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Sob maja 16, 2015 12:53 Re: Szylkretki są piękne .163:)

klaudiafj pisze:Z naszej rozmowy wynika, że każda z nas chwali to co ma od lat:
Bożenka LG
Ania HTC
Ja Samsungi
Marta - nie wiadomo, wiadomo, że nie lubi Samsunga ;p

Więc wniosek z tego taki, że każda z nas znalazła firmę, która spełnia jej oczekiwania, a lata korzystania z jednej firmy przywiązały nas do niej i bardzo trudno nam się teraz przestawić na co innego :)

edit: miałam nowy LG ze sklepu gotówką 1200 zł, więc nie jakiś tandet, a tandetem się okazał, ale to było w zeszłym roku i już nie pamiętam nr., ale miał najlepsze recenzje ze wszystkich marek w tej cenie.

Klaudus, i htc! JA :ryk: A swoją drogą,miałam i alcatela, dawno dawno, i samsunga, i sony, ale to stare modele, nie ma porównywać.
Marta ma chyba ajfona?
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Sob maja 16, 2015 13:14 Re: Szylkretki są piękne .163:)

Ajfon no jasne chle chłe chłe ;) Bez komentarza :D
Ale ten LG jak go wyczytałam i jak zobaczyłam, że taki super to nigdzie w sklepach go już nie było, bo już był dawno wyprzedany :/ I kupiłam w jakimś sklepie jednym z ostatnich, który miał ostatni model i fakt - wysłali mi walnięty (chociaż rozdzialczość to inna bajka! Na szczęście reklamacje przyjęli i nawet ich nie zdziwiła. Teraz kupiłam za gotówkę drugi raz, ale już w dużym sklepie cyfrowe.pl i od razu wszystko pasi. To też jest nowy model, więc nie ma, że są ostatnie sztuki w sklepach, raczej pierwsze.
Ale ja wymieniam tel co roku i zawsze chce coś innego jak Samsung, bo lubię odmiany i zawsze ląduję na samsungu znowu i mało tego - te samsungi mają ten sam dizajn ;p Więc zmiany prawie nie widać.

klaudiafj

Post » Sob maja 16, 2015 13:31 Re: Szylkretki są piękne .163:)

Hejka :)
Nie dostałam powiadomień od Was i myślała, że dziś też na wycieczce jesteście :)
Ja zaraz na koniki zmykam :)

Sihaja

Od: Pon sty 03, 2005 22:17

Post » Sob maja 16, 2015 13:36 Re: Szylkretki są piękne .163:)

Dlatego ja co roku nie wymieniam. Teraz poczekam na jakiegoś nowego lg bardziej niż g4, potem pomyślę. Żeby widzieć różnicę. :lol: . Bo jak wymieniasz samsungi np s3,s4,s5, s6..to bez sensu. Ale z s3 na s6 to ju'z z pewnoscią widać. :mrgreen:
Obrazek
Obrazek

kalair

[poprzednia][następna]