Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Sihaja pisze:HejDziękujemy za życzenia
I również życzymy wszystkiego najlepszego i spokojnych, miłych Świąt!
Ja i Kotki Trzy
Ewa L. pisze:Dziś oczywiście obudziłam się pierwszy raz o 3.40 ale stwierdziwszy że jeszcze na głowę aż tak bardzo nie upadłam poszłam spać dalej.Drugi raz obudziłam się o 7.15. Wciąż zastanawiałam się kiedy zadzwonią z pracy że Lilka nie przyszła spełniając swoją groźbę.![]()
Ogarnęłam się trochę, dałam kiciom papu bo ostatnio przywykły do śniadanek o 5 rano, sama zjadłam, upiekłam boczusia. I tak minął ranek. Koło 13 weszłam jeszcze do sklepu aby kupić obiecane lody dla tatusia. Poszłam do rodziców. Zjedliśmy obiadek a po obiadku zapodałyśmy z mamusią kawusię. Oglądamy medium z Long Island i tu nagle jak nie zagrzmi, jak nie łupnie.......Zaczęłyśmy się śmiać że mamy wiosenną burzę a ja mam okno na balkon otwarte i muszę lecieć do domu. Gdy wyjrzałam przez okno prawie zamarłam. Zamiast deszczu zacinał ostro śnieg. W ciągu kilku minut zrobiło się na dworze biało. Przyleciałam do domu niczym bałwan cała biała w śniegu i oczywiście okno okazało sie zamknięte.
mir.ka pisze:Ewa L. pisze:Dziś oczywiście obudziłam się pierwszy raz o 3.40 ale stwierdziwszy że jeszcze na głowę aż tak bardzo nie upadłam poszłam spać dalej.Drugi raz obudziłam się o 7.15. Wciąż zastanawiałam się kiedy zadzwonią z pracy że Lilka nie przyszła spełniając swoją groźbę.![]()
Ogarnęłam się trochę, dałam kiciom papu bo ostatnio przywykły do śniadanek o 5 rano, sama zjadłam, upiekłam boczusia. I tak minął ranek. Koło 13 weszłam jeszcze do sklepu aby kupić obiecane lody dla tatusia. Poszłam do rodziców. Zjedliśmy obiadek a po obiadku zapodałyśmy z mamusią kawusię. Oglądamy medium z Long Island i tu nagle jak nie zagrzmi, jak nie łupnie.......Zaczęłyśmy się śmiać że mamy wiosenną burzę a ja mam okno na balkon otwarte i muszę lecieć do domu. Gdy wyjrzałam przez okno prawie zamarłam. Zamiast deszczu zacinał ostro śnieg. W ciągu kilku minut zrobiło się na dworze biało. Przyleciałam do domu niczym bałwan cała biała w śniegu i oczywiście okno okazało sie zamknięte.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
dziewczyny zmarzły i zamknęły?
barbarados pisze:Cześć Ewuniu![]()
Dla Ciebie , Rodziców i kociczek spokojnych i zdrowych świat
muza_51 pisze:Zdrowych i spokojnych Świąt dla Ciebie i futerek życzą Marta,TŻ ,Betti i Bułka.
Bułka właśnie padła/wreszcie/ po szaleństwach z nową myszą.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 41 gości