anulka111 pisze:Nie ma latwo z wetami. Nasza cos knuje.
Co?

Fasolka
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MalgWroclaw pisze:Dostałam sms, że psinka dostała leki, wymiotuje krwią, a poza tym zachowuje się, jak zdrowa.
Nie wiem, co to znaczy![]()
biedactwo psie
MalgWroclaw pisze:Miau. Duża przyszła. Mówi, że mało kotów znowu było, ale zostawione jedzenie zjedzone.
Zaraz jedziemy do Pana Doktora.
Fasolka
Rozmawiałam wczoraj z panią, która miała wziąć Melę - z tą, co nie chciała zabezpieczyć balkonu, okien, a byłam u Niej w zeszłą sobotę i powiedziała, że w takim razie biorą ze schroniska. Zapytałam, czy już mają kota. Nie, poczekają do maja i wezmą kociaka. I tak
Dorota pisze:
Twoja Duża to jest łowna, nie to co moja...
MalgWroclaw pisze:Sabciu, Ciociu Jolu
jakbym gupiej dużej nie przypomniała, to przecież ona nie pamięta, żeby Wam odpisać![]()
obiecała mi, że złoży drapak, ale w tym tygodniu nie, bo jak jest w domu, to pracuje, a jak jej nie ma, to też pracuje.
Fasolka
jolabuk5 pisze:Fasolko, my wiemy (ja i duża), że Twoja Duża jest zapracowana więc wcale nie chcemy jej poganiaćJa tylko sobie pomyślałam, że taki drapak może by ci poprawił humor choć na chwilę - trzeba mieć takie słoneczne chwile w życiu!
![]()
![]()
W drapaku jest fajna budka do chowania...
Jaciebie
![]()
Sabcia
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Lifter, Silverblue i 182 gości