Zuzia i Pola po raz 18 ♥♥♥ Foty!

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Czw kwi 10, 2014 10:42 Re: Zuzia i Pola po raz 18 ♥♥♥

Ewa L. pisze:
Spilett pisze:To ja tak samo, mam takie ładne koszule i niestety nie dopinają mi się już na brzuchu :( Więc obowiązkowo muszę schuść. Chodź Ewcia razem dietujemy :D

Tylko u ciebie to kwestia kilku kilo a u mnie dużo więcej. :oops:

no to ja w ramach diety zjadłam dzisiaj dwa ciastka :piwa:
a tam co się będę katować :mrgreen:
Obrazek

agusialublin

Od: Nie lip 29, 2012 20:27

Post » Czw kwi 10, 2014 10:44 Re: Zuzia i Pola po raz 18 ♥♥♥

agusialublin pisze:
Ewa L. pisze:Trochę mi się gabaryty zmieniły i okazało się że w niektóre rzeczy nie wchodzę :oops: Poczekam aż znów wrócę i będą dobre a na ten czas trafią do piwnicy zapakowane w worach. :mrgreen:

Ewuś ja to myślę że to przez pranie. Bo jak się pierze to te ubrania się kurczą. Ty weź lepiej sprawdź proszek jaki używasz do prania, to na pewno jego wina 8O

Agusia!
Zdecydowanie masz rację. :mrgreen:
Teraz te wszystkie proszki są tak skącentrowane że nigdy nic nie wiadomo :ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Czw kwi 10, 2014 10:47 Re: Zuzia i Pola po raz 18 ♥♥♥

Ewa L. pisze:
agusialublin pisze:
Ewa L. pisze:Trochę mi się gabaryty zmieniły i okazało się że w niektóre rzeczy nie wchodzę :oops: Poczekam aż znów wrócę i będą dobre a na ten czas trafią do piwnicy zapakowane w worach. :mrgreen:

Ewuś ja to myślę że to przez pranie. Bo jak się pierze to te ubrania się kurczą. Ty weź lepiej sprawdź proszek jaki używasz do prania, to na pewno jego wina 8O

Agusia!
Teraz te wszystkie proszki są tak skącentrowane że nigdy nic nie wiadomo :ryk: :ryk: :ryk:

no właśnie, ja też miałam taką sytuację :evil: no mówię Ci jak się wkurzyłam na te proszki bo przez nie nie mogłam dopiąć spodni :evil: :evil:
Obrazek

agusialublin

Post » Czw kwi 10, 2014 10:49 Re: Zuzia i Pola po raz 18 ♥♥♥

Idę się zletka przyodziać i letę do piwnicy z worem. :mrgreen:
Po drodze skoczę do Jasia i Małgosi po jakieś pieczyste bo nie mam już ni okruszyny.Po powrocie dalej do roboty :mrgreen: a na 17 do dentysty i odbudodywujemy zębolka łamańca. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Obrazek

Ewa L.

Post » Czw kwi 10, 2014 10:51 Re: Zuzia i Pola po raz 18 ♥♥♥

agusialublin pisze:
Ewa L. pisze:
agusialublin pisze:

Agusia!

no właśnie, ja też miałam taką sytuację :evil: no mówię Ci jak się wkurzyłam na te proszki bo przez nie nie mogłam dopiąć spodni :evil: :evil:

A spodnie to już saniemowicie siem kurczom -i te materiały jakieś nie teges i proszki i wogóle ciuchy som do kitu. :evil:
Obrazek

Ewa L.

Post » Czw kwi 10, 2014 10:51 Re: Zuzia i Pola po raz 18 ♥♥♥

Ja też się zbieram, jak flaki z olejem :roll: kurcze ta pogoda mnie wykończy 8) zaraz będzie padać :evil: znowu
Obrazek

agusialublin

Post » Czw kwi 10, 2014 10:52 Re: Zuzia i Pola po raz 18 ♥♥♥

agusialublin pisze:Ja też się zbieram, jak flaki z olejem :roll: kurcze ta pogoda mnie wykończy 8) zaraz będzie padać :evil: znowu

A niech pada teraz a na święta będzie ładnie.
Ziemia bardzo sucha jest a po deszczu jak sie wszystko ślicznie zazieleniło. :D
Obrazek

Ewa L.

Post » Czw kwi 10, 2014 10:54 Re: Zuzia i Pola po raz 18 ♥♥♥

Ewa L. pisze:
agusialublin pisze:Ja też się zbieram, jak flaki z olejem :roll: kurcze ta pogoda mnie wykończy 8) zaraz będzie padać :evil: znowu

Ty coś Ty dzisiaj brała że taka wesolutka jesteś 8O ja też chcę plissss :piwa: :mrgreen:
Obrazek

agusialublin

Post » Czw kwi 10, 2014 10:57 Re: Zuzia i Pola po raz 18 ♥♥♥

agusialublin pisze:
Ewa L. pisze:

Ty coś Ty dzisiaj brała że taka wesolutka jesteś 8O ja też chcę plissss :piwa: :mrgreen:

To taka magiczna mieszanka - szczypta Zuzi + szczypta Poli a wszystko w odpowiednich proporcjach i już masz zestaw rozweselający. :mrgreen:
Obrazek

Ewa L.

Post » Czw kwi 10, 2014 11:02 Re: Zuzia i Pola po raz 18 ♥♥♥

Mnie mój zestaw rozweselał już od czwartej rano :twisted:
no mówie Ci radość niesamowita :mrgreen:
Obrazek

agusialublin

Post » Czw kwi 10, 2014 11:22 Re: Zuzia i Pola po raz 18 ♥♥♥

agusialublin pisze:Mnie mój zestaw rozweselał już od czwartej rano :twisted:
no mówie Ci radość niesamowita :mrgreen:

A żebyś widziała jak w nocy przychodzi Pola i się zaczyna wtulać w człowieka, jak pycha pcha pod brodę, do szyji, pod rękę...... :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: tulak niesamowity.
Obrazek

Ewa L.

Post » Czw kwi 10, 2014 11:31 Re: Zuzia i Pola po raz 18 ♥♥♥

U mnie się tak wtula Ofelia. Tyle że kładzie się w ten sposób, że leży nie tylko obok mojej głowy, ale i przed. Po prostu wyciąga się na całą długość w poprzek poduszki. Przy tym jeszcze anektuje moją rękę jako poduszkę. No i gdzie ja mam wtedy położyć łepetynę? Na kocie? :twisted:
i tak sypiam, powyginana, w dodatku z Czarnidełkiem na nogach (więc tym bardziej nie mam pola do manewru).
wątek Księżniczki Ofelii i Małej Czarnej Carmen
viewtopic.php?f=46&t=213181 - cz. IX
Obrazek

MB&Ofelia

Od: Pt gru 09, 2011 9:20

Post » Czw kwi 10, 2014 11:40 Re: Zuzia i Pola po raz 18 ♥♥♥

Zuzi też najlepiej śpi się na moich nogach :D
Pola za to lubi w nocy sprawdzać czy śpię. Wącha mi oczy albo niucha dziurkę w nosie i wąsikami mnie mizia budząc. :mrgreen:
Obrazek

Ewa L.

Post » Czw kwi 10, 2014 11:48 Re: Zuzia i Pola po raz 18 ♥♥♥

Drugi woreczek pojechał do piwnicy, chlebek kupiony i zaraz zrobimy kanapeczkę. :mrgreen:
Obrazek

Ewa L.

Post » Czw kwi 10, 2014 11:49 Re: Zuzia i Pola po raz 18 ♥♥♥

agusialublin pisze:
Ewa L. pisze:
agusialublin pisze:

Agusia!

a wiecie ,że u mnie też tak jest :mrgreen: , ale ja szafę podejrzewam, bo jak po zimie coś cieńszego z niej wyjmuję to się okazuje, że się skurczyło :mrgreen:
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

[poprzednia][następna]