♥♥♥ Perełka i Chomisie ♥♥♥ wydanie VI! Dużo fot str. 89 :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Śro kwi 09, 2014 18:44 Re: ♥♥♥ Perełka i Chomisie ♥♥♥ wydanie VI! Jaszczur str. 79

Hej Basiu :1luvu:

Spilett

Od: Śro wrz 25, 2013 14:57

Post » Śro kwi 09, 2014 18:58 Re: ♥♥♥ Perełka i Chomisie ♥♥♥ wydanie VI! Jaszczur str. 79

Madzia!
Tak cię czytam , czytam , czytam......i zastanawiam się jaki ty masz problem? Skoro Szczepańskie tak często przyłażą z wizytą i nie mają zahamowań - śmichy, hihy i takie tam czemu ty żyjesz jak mniszka?
Rozumiem że Rafał jest taki jaki jest ale ty nie masz koleżanek? Skoro nie ze studiów to zobacz ile dziewczyn na miau jest z Wrocławia. Rozmawiasz z tyloma z nich na miau a dlaczego nie możecie się spotkać w realu? Czemu nie zaprosisz ich do siebie? Może jak do ciebie zaczną schodzić się dziewczyny - pogadacie, pośmiejecie się, po kursujecie kuchnia - pokój, pokój - kibel to może Szczepańska zobaczy jak to jest być po tej drugiej stronie.Spróbować zawsze można.
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Śro kwi 09, 2014 19:02 Re: ♥♥♥ Perełka i Chomisie ♥♥♥ wydanie VI! Jaszczur str. 79

Ewuś, no właśnie ze szkoły nie mam koleżanek. Jedną mam z gimnazjum ale ona jest wiecznie zalatana i nigdy nie ma czasu. Co do innych to właśnie w weekend chciałam się spotkać z Madzią i Mileną, a AgaS od 3 tygodni nie ma czasu podjechać do mnie po zakładkę, którą dla niej zrobiłam. Rafał nie lubi przychodzić kiedy Kaśka jest w domu bo wstydzi się wtedy nawet odezwać głośniej, przez co samo przychodzenie mija się z celem w takim razie... Także raczej nie wyjdzie :?

Spilett

Post » Śro kwi 09, 2014 19:10 Re: ♥♥♥ Perełka i Chomisie ♥♥♥ wydanie VI! Jaszczur str. 79

Spilett pisze:Ewuś, no właśnie ze szkoły nie mam koleżanek. Jedną mam z gimnazjum ale ona jest wiecznie zalatana i nigdy nie ma czasu. Co do innych to właśnie w weekend chciałam się spotkać z Madzią i Mileną, a AgaS od 3 tygodni nie ma czasu podjechać do mnie po zakładkę, którą dla niej zrobiłam. Rafał nie lubi przychodzić kiedy Kaśka jest w domu bo wstydzi się wtedy nawet odezwać głośniej, przez co samo przychodzenie mija się z celem w takim razie... Także raczej nie wyjdzie :?

Mimo wszystko próbuj !
A i popracuj nad Rafałem. Razem gotujcie by jak najczęściej posiedzieć w kuchni a i ciasto też byście mogli upiec :mrgreen:
Obrazek

Ewa L.

Post » Śro kwi 09, 2014 19:12 Re: ♥♥♥ Perełka i Chomisie ♥♥♥ wydanie VI! Jaszczur str. 79

Ewa L. pisze:
Spilett pisze:Ewuś, no właśnie ze szkoły nie mam koleżanek. Jedną mam z gimnazjum ale ona jest wiecznie zalatana i nigdy nie ma czasu. Co do innych to właśnie w weekend chciałam się spotkać z Madzią i Mileną, a AgaS od 3 tygodni nie ma czasu podjechać do mnie po zakładkę, którą dla niej zrobiłam. Rafał nie lubi przychodzić kiedy Kaśka jest w domu bo wstydzi się wtedy nawet odezwać głośniej, przez co samo przychodzenie mija się z celem w takim razie... Także raczej nie wyjdzie :?

Mimo wszystko próbuj !
A i popracuj nad Rafałem. Razem gotujcie by jak najczęściej posiedzieć w kuchni a i ciasto też byście mogli upiec :mrgreen:

Rafał w kuchni w obecności Kaśki?
Zapadłby się chyba pod ziemię. Nie do wykonania.

Spilett

Post » Śro kwi 09, 2014 19:12 Re: ♥♥♥ Perełka i Chomisie ♥♥♥ wydanie VI! Jaszczur str. 79

Co te baby tak często pieką ciasta? Chyba chcą się roztyć.

Ja też dzisiaj byłam w sklepie. Zmokłam niesamowicie. I nie mogę się rozgrzać grzanym piwem, bo popłynęło wartkim strumieniem z pękniętego kufla! :crying: :placz:
wątek Księżniczki Ofelii i Małej Czarnej Carmen
viewtopic.php?f=46&t=213181 - cz. IX
Obrazek

MB&Ofelia

Od: Pt gru 09, 2011 9:20

Post » Śro kwi 09, 2014 19:14 Re: ♥♥♥ Perełka i Chomisie ♥♥♥ wydanie VI! Jaszczur str. 79

One już są roztyte, zwłaszcza "Kasiek" - ona tak na siebie mówi.
Ojej, szkoda piwa. Ja mam amaretto, ale nie mam z czym go wypić :(

Spilett

Post » Śro kwi 09, 2014 19:21 Re: ♥♥♥ Perełka i Chomisie ♥♥♥ wydanie VI! Jaszczur str. 79

Ja mam resztkę wina, ale czerwonego wytrawnego się nie grzeje. Mam też troszkę półsłodkiego, ale białego. Chyba też się na grzane nie nada?
wątek Księżniczki Ofelii i Małej Czarnej Carmen
viewtopic.php?f=46&t=213181 - cz. IX
Obrazek

MB&Ofelia

Od: Pt gru 09, 2011 9:20

Post » Śro kwi 09, 2014 19:23 Re: ♥♥♥ Perełka i Chomisie ♥♥♥ wydanie VI! Jaszczur str. 79

Nie próbowałam nigdy, ale raczej nie wydaje mi się żeby się nadawało.

Spilett

Post » Czw kwi 10, 2014 8:45 Re: ♥♥♥ Perełka i Chomisie ♥♥♥ wydanie VI! Jaszczur str. 79

Hej!

Ja dziś dostałam okres i boli mnie brzuch :( Niestety muszę iść do szkoły, bo 1) jak nie pójdę na wykładzinę to stracę opcję pisania egzaminu zerowego; 2) jak nie pójdę na ćwiczenia to nic z nich nie zrozumiem, 3) jak nie pójdę na drugie ćwiczenia to stracę jedną ocenę za pracę w grupach... MASAKRA!

Zmieniłam kotu kuwety, ten silikonowy żwirek był nieco ponad 2 tygodnie i na wierzchu były granulki białe i żółte, ale pod spodem taka breja z sików i rozpuszczonego w nich żwirku, fuj! Zastanawiam się nad powrotem do drewnianego, co prawda nosił się na łapkach ale tak nie śmierdział... Za to Pereł nie mogła się do niego długo przyzwyczaić, bo nie chrzęścił jej pod łapkami jak silikon. No i jestem rozdarta :(

Spilett

Post » Czw kwi 10, 2014 8:49 Re: ♥♥♥ Perełka i Chomisie ♥♥♥ wydanie VI! Jaszczur str. 79

Spilett pisze:Hej!

Ja dziś dostałam okres i boli mnie brzuch :( Niestety muszę iść do szkoły, bo 1) jak nie pójdę na wykładzinę to stracę opcję pisania egzaminu zerowego; 2) jak nie pójdę na ćwiczenia to nic z nich nie zrozumiem, 3) jak nie pójdę na drugie ćwiczenia to stracę jedną ocenę za pracę w grupach... MASAKRA!

Zmieniłam kotu kuwety, ten silikonowy żwirek był nieco ponad 2 tygodnie i na wierzchu były granulki białe i żółte, ale pod spodem taka breja z sików i rozpuszczonego w nich żwirku, fuj! Zastanawiam się nad powrotem do drewnianego, co prawda nosił się na łapkach ale tak nie śmierdział... Za to Pereł nie mogła się do niego długo przyzwyczaić, bo nie chrzęścił jej pod łapkami jak silikon. No i jestem rozdarta :(

A spróbuj z bentonitowym tym grubszym. Chrzęści pod łapkami i wiąże zapach a do tego łatwo go usunąć tylko nie do toalety.I nawet tak bardzo się nie nosi.
Obrazek

Ewa L.

Post » Czw kwi 10, 2014 8:58 Re: ♥♥♥ Perełka i Chomisie ♥♥♥ wydanie VI! Jaszczur str. 79

A miałam bentonitowy, na samym początku jak przygarnęłam Perełeczkę. Nieporęczny był i pylił bardzo :roll: A że do toalety nie wolno to wiem, przecież by się scementowała 8O Nie wiem ile wytrzyma ta ostatnia porcja silikonowego, spróbuję jeszcze zobaczyć czy są jakieś sposoby, żeby drewniany się nie nosił (ostatnio czarna małpa się czepiała, że pełno tego w przedpokoju na dywanie :roll: a Perełeczka nie raczyła używać wycieraczki położonej przed kuwetą).

Spilett

Post » Czw kwi 10, 2014 9:17 Re: ♥♥♥ Perełka i Chomisie ♥♥♥ wydanie VI! Jaszczur str. 79

Spilett pisze:A miałam bentonitowy, na samym początku jak przygarnęłam Perełeczkę. Nieporęczny był i pylił bardzo :roll: A że do toalety nie wolno to wiem, przecież by się scementowała 8O Nie wiem ile wytrzyma ta ostatnia porcja silikonowego, spróbuję jeszcze zobaczyć czy są jakieś sposoby, żeby drewniany się nie nosił (ostatnio czarna małpa się czepiała, że pełno tego w przedpokoju na dywanie :roll: a Perełeczka nie raczyła używać wycieraczki położonej przed kuwetą).

Tak naprawdę to chyba każdy się nosi. My mamy drewniany i kilka razy dziennie zamiatam trocinki w przedpokoju.A bentonit gruby miałaś?
Obrazek

Ewa L.

Post » Czw kwi 10, 2014 10:43 Re: ♥♥♥ Perełka i Chomisie ♥♥♥ wydanie VI! Jaszczur str. 79

my tez mamy drewniany i mając wczesniej betonitowy widze kolosalną różnicę,raz,że wywalam do kibello ,dwa ,jest o wiele bardziej wydajny
Zaraz będzie rok jak pierwszy raz wsypałam Miśce ten żwirek,a zostało nam mniej niż połowa worka 40-litrowego,cały czas tego worka co rok temu kupiliśmy

Hejka Perełs'onowa Familijo :1luvu:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

[poprzednia][następna]