♥♥♥ Marcel, Tosia i Luna ♥♥♥

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie lip 06, 2014 12:54 Re: ♥♥♥ Marcelek & Luna ♥♥♥

U nas też ukrop niesłychany.
Koty nie chcą jeść tylko smażą się na balkonie.
Ja też nie lubię ćwiczyć, a i zjadłam dzisiaj kawal tortu czekoladowego :mrgreen:
Obrazek Obrazek
Klarunia [*] 06.2004 - 10.02.2013 czekaj na mnie za TM BARF-ujemy od września 2013r.

ab.

Od: Pt kwi 12, 2013 21:10

Post » Nie lip 06, 2014 12:58 Re: ♥♥♥ Marcelek & Luna ♥♥♥

Madzia Marcello na wiszącą torebkę też czasem zapoluje :D

Mirka No, całkiem możliwe - mały pomagier :ryk: :ryk:

ab Ha, ja arbuza dzisiaj zjadłam, ale ... to woda :D Później truskawki będą. Niestety, ale Dukan chyba już nie dla mnie, bo mam dość jajek,twarogu i kurczaka :D Tym bardziej teraz gdy lato, chce się lodów, owoców ;)

Jestem zła, bo tydzień temu zamówiłam Lunie karmę - zawsze na Allegro zamawiam. No i po dwóch dniach dostałam od sprzedawcy wiadomość, że transakcja nie dojdzie do skutku, bo się pomylili i tej karmy na magazynie już nie mają. Masakra, na tej aukcji ponad 50 osób kupiło karmę. Zapytali czy chcę inną, którą mają w ofercie. Obejrzałam i napisałam, że nie, bo moja sunia tylko tego Brita dostaje i żadnej innej karmy, bo rewolucje później ma... No i szukałam innego sprzedawcy, który ma 'naszą' karmę. Znalazłam, spojrzałam oczywiście na to ile wynosi czas dostawy - 2 dni, no to kupiłam. I co?. Kupiłam 2 lipca, a karmy NIE MA. Napisałam @ z zapytaniem i CISZA. Radzimy sobie, bo Lunie mięsko kupiłam, do tego ryż i warzywka ma, ale tak się nie robi :roll:
Obrazek

aannee99

Od: Wto sie 28, 2012 8:35

Post » Nie lip 06, 2014 13:00 Re: ♥♥♥ Marcelek & Luna ♥♥♥

Jest też dieta lodowa :twisted:
Obrazek Obrazek
Klarunia [*] 06.2004 - 10.02.2013 czekaj na mnie za TM BARF-ujemy od września 2013r.

ab.

Post » Nie lip 06, 2014 13:05 Re: ♥♥♥ Marcelek & Luna ♥♥♥

Hahaha, opisz ją, proszę? :ryk:
Obrazek

aannee99

Post » Nie lip 06, 2014 13:07 Re: ♥♥♥ Marcelek & Luna ♥♥♥

Obrazek Obrazek

ab.

Post » Nie lip 06, 2014 13:10 Re: ♥♥♥ Marcelek & Luna ♥♥♥

No nie, nie wierzę w tą dietę :D Kocham lody i codziennie mogłabym je jeść, ale to raczej nie byłoby korzystne :D :D
Obrazek

aannee99

Post » Nie lip 06, 2014 13:35 Re: ♥♥♥ Marcelek & Luna ♥♥♥

Hej hej :1luvu:

U nas też ukrop, ale dzięki temu pranie cudnie schnie na balkonie ;)

Ania, Ty się chcesz odchudzać, czy źle doczytałam? 8O
Przecież Ty chucherko jesteś, szczuplusieńka :D

Buziaki dla Marcelka i Lunki :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek Obrazek Obrazek
Zapraszam na ubrankowo-butkowy bazarek <3 http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=164058
"Tyl­ko dwie rzeczy są nies­kończo­ne: wszechświat oraz ludzka głupo­ta, choć nie jes­tem pe­wien co do tej pierwszej" Albert Einstein

Rilla07

Od: Wto lip 30, 2013 17:49

Post » Nie lip 06, 2014 15:48 Re: ♥♥♥ Marcelek & Luna ♥♥♥

To ja dzisiaj w ramach diety lodowej pochłonęłam sorbet cytrynowy. Nie wiedziałam, że mogę od tego schudnąć :piwa: Czyli nieświadomie połączyłam przyjemne z pożytecznym :D Ach, ten kobiecy instynkt :)

Milena_MK

Od: Sob lip 21, 2012 17:20

Post » Nie lip 06, 2014 15:52 Re: ♥♥♥ Marcelek & Luna ♥♥♥

Rilla Kilka kg się zebrało nadprogramowych i trzeba z tym powalczyć :D Za buziaczki dziękujemy i również je przesyłamy :201461

Milena Lubię sorbety :D Cytrynowy jest na pewno orzeźwiający, prawda? :)

Marcello zajął łóżko Wiki, śpi tam już dobre 5 godzin :D
Obrazek

aannee99

Post » Nie lip 06, 2014 16:06 Re: ♥♥♥ Marcelek & Luna ♥♥♥

aannee99 pisze:Rilla Kilka kg się zebrało nadprogramowych i trzeba z tym powalczyć :D Za buziaczki dziękujemy i również je przesyłamy :201461

Milena Lubię sorbety :D Cytrynowy jest na pewno orzeźwiający, prawda? :)

Marcello zajął łóżko Wiki, śpi tam już dobre 5 godzin :D

zmęczona kocina :mrgreen:
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Nie lip 06, 2014 16:14 Re: ♥♥♥ Marcelek & Luna ♥♥♥

U nas też Antoninka zmęczona, szuka sobie tylko co jakiś czas nowego miejsca, żeby się kimnąć :)
♥ Tosia ♥ razem od 24.11.12
klik -> http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46&t=165788

Obrazek Obrazek

vanesia1

Od: Sob gru 08, 2012 12:38

Post » Nie lip 06, 2014 16:21 Re: ♥♥♥ Marcelek & Luna ♥♥♥

ab. pisze:http://szybkiediety.pl/dieta-lodowa idę czytać mniam

pyszna :D
Obrazek

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Post » Pon lip 07, 2014 12:46 Re: ♥♥♥ Marcelek & Luna ♥♥♥

Dzień dobry

Okropnie słonko dzisiaj dokucza, jestem dosłownie ugotowana :oops: Rano pojechałam na tą rozmowę w sprawie pracy, mam dostać odpowiedź pod koniec tygodnia. Godzinowo praca by mi odpowiadała, miałabym jak dojeżdżać i wracać ( około 35 km ), to co miałabym tam robić - też ok. Generalnie, to firma ta jest na polskim rynku 10 lat, ale nastąpił jakiś tam podział i ruszają na nowo, dlatego muszą zebrać zespół ludzi do pracy, do produkcji alko testów. Dojechałam do domu i zadzwonili do mnie z tej Agencji Pracy, w której byłam na rozmowie jakiś tydzień temu. Pan mówił, że ma pracę od zaraz, praca stała. Z tym, że tam są trzy zmiany. Niby to tylko około 20 km ode mnie, autobusy jeżdżą, ale musiałabym się zorientować w rozkładzie. No i ta praca fizycznie niby nie jest bardzo ciężka, ale warunki są ciężkie i nie każdy tam wytrzymuje, bo praca w bardzo wysokiej temperaturze, w powietrzu w którym unosi się mnóstwo drobinek wełny mineralnej... Mówiłam Panu, że byłam dzisiaj rano na rozmowie w sprawie pracy i pod koniec tygodnia mam dostać odpowiedź. Pan powiedział, że można zrobić tak, że umowa zlecenie na tydzień czasu i jeżeli praca nie będzie dla mnie, a zadzwonią z tamtej firmy, to przecież będę mogła tam pracować. I jestem w kropce. Co robić?. Pracy potrzebuję, to pewne!. Kilkakrotnie słyszałam opinie znajomych, że tam naprawdę warunki są straszne, bardzo wysokie temperatury i nie każdy tam wytrzymuje, ale z drugiej strony, może bym dała radę?. A tamta praca pewna nie jest .... Jutro rano mam dzwonić do Agencji Pracy i dać odpowiedź...

Troszkę Marcelka i Lunki :)

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Obrazek

aannee99

Post » Pon lip 07, 2014 13:19 Re: ♥♥♥ Marcelek & Luna ♥♥♥

Cześć :D
Jakie biedne umęczone upałem padnięte zwierzaczki :1luvu:
Cudnie wyglądają obok siebie.

Co do pracy..jeśli warunki tam są naprawdę takie ciężkie, to i tak długo nie wytrzymasz.
W końcu przecież praca poza zarobkiem powinna przynajmniej nie być zniechęcająca.
Te fruwające drobinki :roll: zdrowie też jest ważne :ok:
Ja bym chyba nie dała rady.
Znajdziesz pracę na pewno i trzymam za to :ok:
Obrazek
Idź zawsze do przodu,nie oglądaj się wstecz,nie holuj smutku za sobą....,,Dżem"

Annaa

Od: Sob lis 28, 2009 20:25

Post » Pon lip 07, 2014 16:12 Re: ♥♥♥ Marcelek & Luna ♥♥♥

może spróbuj na tę umowę zlecenie, przynajmniej przekonasz się jakie są warunki
Obrazek

mir.ka

[poprzednia][następna]