Bungo pisze:Chciałabym.
Ale ja nie mogę mieć czterech kotów- że zacytuję (lekko przerobionego) klasyka

To tak było ogólnie, w przestrzeń

Ale fajnie, że mam zdjęcie małego z klateczki. Dzięki Basiu

Moderator: Estraven
Bungo pisze:Chciałabym.
Ale ja nie mogę mieć czterech kotów- że zacytuję (lekko przerobionego) klasyka
ewan pisze:Oj, już mnie Bungo uprzedziła ze zdjęciemprzecież to cudo to nie może być to zuo o którym Ty casica piszesz.
A tak poważnie to ja my ślę, że Dżygit się po prostu nudzi. Czy ma kompana do zabawy i gonitw?
jozefina1970 pisze:Rozkłada mnie to zdjęcie na łopatki
No, nie do uwierzenia![]()
A IgnaśNiesamowite
AYO pisze:A poza wszystkim ja to półdiablę weneckie tuliłam w ramach zaznania kocięcej miłości, i było takie delikatniusie, malusie i cichuteńko świergolące![]()
Casica!
To niemożliwe!
Dzie dokumentacja?
skaskaNH pisze:Własnie, mialam już wcześniej napisać, jak tylko zobaczyłam zdjęcia: Ignaś prezentuje się wspaniale. No i oczywiście nie wygląda na swoje lata
casica pisze:Slonko_Łódź pisze:Jak mnie coś rano obudzi- już nie zasnę.... Gdyby mi ktoś drapał albo miauczał pod drzwiami i tak bym już wstała... Chociaż kałuża po furaginum (farbująca na żółto) na panelach np. dzisiaj mnie nie ucieszyła... No i wchodzi w grę opcja podwójna- i budzenie i lanie w jednymDoceniam swoje koty- mogło być gorzej
Zapomniałaś o kupskachRyszarda zaś nie zapomina o urozmaiceniu nam sprzątania po sobie. Może myśli, że sam mocz by nas znudził?
To jest jednak przebiegła kotka, wszystko posprzątane, jest ok, tracę czujność, ktoś idzie, idę otworzyć drzwi - jest!
ezzme pisze:casica pisze:Slonko_Łódź pisze:Jak mnie coś rano obudzi- już nie zasnę.... Gdyby mi ktoś drapał albo miauczał pod drzwiami i tak bym już wstała... Chociaż kałuża po furaginum (farbująca na żółto) na panelach np. dzisiaj mnie nie ucieszyła... No i wchodzi w grę opcja podwójna- i budzenie i lanie w jednymDoceniam swoje koty- mogło być gorzej
Zapomniałaś o kupskachRyszarda zaś nie zapomina o urozmaiceniu nam sprzątania po sobie. Może myśli, że sam mocz by nas znudził?
To jest jednak przebiegła kotka, wszystko posprzątane, jest ok, tracę czujność, ktoś idzie, idę otworzyć drzwi - jest!
czy pobije Miźkę, która ostatnio zrobiła kupę na łóżko, podczas snu niemęża?nas akurat nie było
ale to nic, bo wygląda na to, że nam się sytuacja międzykocia unormowała![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: muza_51, Sigrid i 1021 gości