Ja bez końca mogę jeść chipsy jestem chipsowym potworem!
Myślicie, że kota można karmić cały czas skrzydełkami z kurczaka? Bo okazuje się, że Elisha od trzech dni tylko to jest w stanie zjeść do tego stopnia, że nic nie zostaje w miseczce. Kroję jej mięsko ze skórą, dolewam wody z felini. Do tego podjada suchym w ciągu dnia. Mogę póki co ją trzymać na takiej diecie?
Póki co chyba jej nie zaszkodzi, a w międzyczasie możesz szukać czegoś, co jej jeszcze może posmakować - w końcu dojada sobie suchym, więc dieta nie jest tak strasznie "jednoskładnikowa"
Próbowałam przemycić indyka - zawsze to lepszej jakości mięcho i poza tym więcej można ze skrzydełka wydobyć - ale francicha nie zje. No nic, będę próbować dalej. Ważne, że je
Niedługo kupię królika (niestety tylko mrożony wchodzi w grę, bo nie mam dojść do świeżego) i zobaczymy, czy zje. Jak nie, to zawsze jest Benio. On zjada wszystko i w każdych ilościach. Mój słodziaczek
Gdzie? w Biedro bywam bardzo często, a nigdy nie widziałam... Muszę dokładnie poszukać, bo ten królik na spróbowanie dla Luny tak za mną chodzi od dłuższego czasu