» Wto maja 27, 2014 10:57
Re: 12 Ryś, Gucio,Niunia i Gapa coraz zdrowsza :)
Ten niby remont to sie od jesieni robi jak brat ma chwile czasu.....w przedpokoju jest 5 warstw polozonych i juz tylko zostanie pomalowac jak wyschnie

.........natomiast wyskoczyla sciana na balkonie do roboty barankiem a wpierw musi byc impregnat.....wiec znow wszystko czeka......koty maja jak uprawiac slalom.....a ja sie potykam o pierdylion narzędzi. ....termin tego balkonu nie jest sprecyzowany wrrrrr.
Pomaluje sobie sama jak mi ktos nierownosci na sufitach wyrowna w wakacje......lub czerwcu......zależy kiedy mnie napadnie tzw.szal pracy.
Koty z psiskiem wylegiwaly sie na powietrzu....Gucio i Smakusia parapeting uprawialy, a ruda szajka spala w balkonie z opcja stand by.....czyli niby na czuwaniu. Na szczescie nikt ich nie chcial ukrasc.
Rudy jest obiektem milosci burej kotki.....gadala do niego spod balkonu. Rys byl zaciekawiony....nasluchiwal....ale nauczony zachowan balkonowych przez Gucia.....zszedl z murku i wystawial tylko głowę by ja sobie dokladniej poogladac.
Zauwazylam ze rude bardzo sie podoba kotkom

Psiara zreformowana od 2007 Smakusia, Gucio od 2008 oraz Rysia od 2009, Gapka odeszła w 2014, Gucio w 2017, Ryś i Jaga w 2020 . Nowi mieszkańcy Aki od 2018,a Bigos I Tekla od 2020 .
Smakusia odeszła 14.05.2024.