Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
alab108 pisze:Byłąm w lecznicy na kontroli. Dr Marta obejrzała szyjkę i " ojej jaka ładna", a za chwilę " brzydka szyjka, brzydka szyjka, bardzo brzydka"
Powiedziała coś takiego Pani Alicjo ja Panią bardzo lubię i Gajkę lubię , ale proszę się tu dłuuuugo nie pokazywaćChyba, że na szczepienie
![]()
Mamy stosować to co stosujemy i oby tak dalej. Gaja przytyła 5 dkg. Czyli waży 2,5 kg. Jak wróciliśmy to zaraz wołała jeść
mamaGiny pisze:alab108 pisze:Byłąm w lecznicy na kontroli. Dr Marta obejrzała szyjkę i " ojej jaka ładna", a za chwilę " brzydka szyjka, brzydka szyjka, bardzo brzydka"
Powiedziała coś takiego Pani Alicjo ja Panią bardzo lubię i Gajkę lubię , ale proszę się tu dłuuuugo nie pokazywaćChyba, że na szczepienie
![]()
Mamy stosować to co stosujemy i oby tak dalej. Gaja przytyła 5 dkg. Czyli waży 2,5 kg. Jak wróciliśmy to zaraz wołała jeść
i oby tak dalej
alab108 pisze:Byłam w lecznicy na kontroli. Dr Marta obejrzała szyjkę i " ojej jaka ładna", a za chwilę " brzydka szyjka, brzydka szyjka, bardzo brzydka " i popukała w niemalowane
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 52 gości