Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kotkins pisze:Jutro usuwamy ząbki Leosia, żeby poprawić mu jakość życia z tą jego przewlekłą kalici.
Mam wątpliwości ,ale wyczytałam ,że tak trzeba. Leoś ma owrzodzenia w pyszczku i to musi boleć.
Potem interferon.
Choć czasem wystarczy zęby usunąć i się poprawia.
Żeli stomatologiczny też pomaga- podgoiło się, nie śmierdzi.
Aczkolwiek Leoś ma zakażone łuki podniebienne ,co zdaniem lekarza raczej będzie wymagało interferonu:(
Boję się o Leosiołka bardzo.
Martwię się jak on sobie bez tych ząbków poradzi.
On kocha jedzonko!
Leoś sypia na blacie kuchennym ,żeby trzymać ZAWSZE łapkę na pulsie jedzeniowym.
Jest u nas rok, kocham go nieprzytomnie, bo jest cudny.
Ech , biedny Leoś...
dalia pisze:kotkins pisze:Jutro usuwamy ząbki Leosia, żeby poprawić mu jakość życia z tą jego przewlekłą kalici.
Mam wątpliwości ,ale wyczytałam ,że tak trzeba. Leoś ma owrzodzenia w pyszczku i to musi boleć.
Potem interferon.
Choć czasem wystarczy zęby usunąć i się poprawia.
Żeli stomatologiczny też pomaga- podgoiło się, nie śmierdzi.
Aczkolwiek Leoś ma zakażone łuki podniebienne ,co zdaniem lekarza raczej będzie wymagało interferonu:(
Boję się o Leosiołka bardzo.
Martwię się jak on sobie bez tych ząbków poradzi.
On kocha jedzonko!
Leoś sypia na blacie kuchennym ,żeby trzymać ZAWSZE łapkę na pulsie jedzeniowym.
Ech , biedny Leoś...
Kotkins to Leoś ma przewlekłą kalici? nie plazmocytarne albo eozonofilowe? skąd taka diagnoza? były badane wycinki?
wyrwanie zębów nie pomoże na kalici przecież ewentualny stan zapalny dziąseł jest wtórnym nadkażeniem
w każdym razie powodzenia![]()
Kikusia jest od czwartku bezzębna radzi sobie znakomicie
kotkins pisze:
Oglądał go koci dentysta, zajrzał i zaraz wiedział. Podobno nie da się pomylić z niczym.
Jutro zabieg, bardzo się denerwujemy....
kotkins pisze:Jutro będę nieprzytomna z nerwów...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 169 gości