Miau. Duża przyszła, było dziewięć kotów na śniadaniu.. Fasolka
I nie padało wczoraj wieczorem, przecież byłam na spacerze. Rano też nie. Ale już pada Trochę się dziwiłam, że ogłoszenia o zaginionym pingwinku Mycusiu wiszą i nikt ich nie niszczy, wbrew temu, co wszyscy mówią. Dziś już podarte ogłoszenie, komuś przeszkadzało (a wiszą od czwartku). Co to za ludzie są, nie jestem w stanie pojąć
Duża zabrała Franię, Pralcię i Florkę do gabinetu. Za jednym zamachem bardzo się bałam, że też pojadę, paczyłam i paczyłam, ale mnie nie zabrała. Fasolka
Przyjechała Ciocia Ania samochodem i nas zawiozła. Bardzo jestem wdzięczna.
A ja od razu w domu się tuliłam, bo przecież jestem grzeczną kotką i nie trzeba mnie tam wozić Pralcia
Tez mi nowina- u nas leje,a juz ziemia nie chce przyjmowac wody- mam rozlewiska wszedzie
Ostatnio edytowano Nie cze 02, 2013 3:05 przez anulka111, łącznie edytowano 1 raz
Psiara zreformowana od 2007 Smakusia, Gucio od 2008 oraz Rysia od 2009, Gapka odeszła w 2014, Gucio w 2017, Ryś i Jaga w 2020 . Nowi mieszkańcy Aki od 2018,a Bigos I Tekla od 2020 . Smakusia odeszła 14.05.2024.
Mru, moja duża nam nigdy nie daje spać, ani odrobiny spokoju. Właśnie wróciła z podwórka. Nakarmiła osiem kotów i się martwi. Figusiu, widziałam. Też się cieszę, że Miziak ma taką kotkę w domu. Fasolka