Chodziło mi o karmę ZiwiPeak, potwornie droga, saszetki po 7,70, a byłaby najlepsza. No cóż
Jak pisałam zamówiłam Orijena i czekam, karmię cały czas RC ( bo mam ).
Orijen też zawiera jakieś maliny czy coś tam, ale mam nadzieję, że to są ilości śladowe :
SKŁADNIKI:
Świeże mięso łososia (20%), mączka z łososia (17%), mączka ze śledzia (10%), świeże mięso śledzia (8%), świeże mięso sandacza (5%), świeże mięso siei(5%), olej z łososia (5%), ziemniaki russet, mączka z białorybów (4%), słodkie ziemniaki, groszek, suszona na słońcu lucerna, włókno grochu, świeże mięso storni (3%), świeże mięso szczupaka (3%), organiczne wodorosty, dynia, marchew, szpinak, liście rzepy, jabłka,
żurawina, czarne jagody, korzeń lukrecji, dzięgiel litwor, kozieradka, kwiat nagietka, słodki koper, liście miety pieprzowej, kwiat rumianku, mniszek, cząber, rozmaryn, Lactobacillus acidophilus, Enterococcus faecium. DODATKI Witamina A, witamina D3, witamina E, niacyna, tiaminy, ryboflawina, D-pantotenian wapnia, chlorowodorek pirydoksyny, kwas foliowy, biotyna, witamina B12, proteinian cynku, proteinian żelaza, proteinia
Gdybyście jeszcze mogły mi podpowiedzieć jakieś saszetki dla niej, spróbuję, ale jakieś małe ilości