Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mziel52 pisze:Babunia się odblokowała i zauważyła, że jej z tym dobrze. Ale to, poza wszystkim innym, chyba świadczy o poprawie jej samopoczucia - fizycznego.
Iwonami pisze:mziel52 pisze:Babunia się odblokowała i zauważyła, że jej z tym dobrze. Ale to, poza wszystkim innym, chyba świadczy o poprawie jej samopoczucia - fizycznego.
No właśnie, o tym myślę, bo były chwile kiedy byłam mocno zaniepokojona jej stanem zdrowia.
Teraz nawet kupy zaczęła robić dobre. Tfu, tfu, żeby nie zapeszyć.jeszcze popukam w niemalowane drewno
alab108 pisze:Iwonami pisze:mziel52 pisze:Babunia się odblokowała i zauważyła, że jej z tym dobrze. Ale to, poza wszystkim innym, chyba świadczy o poprawie jej samopoczucia - fizycznego.
No właśnie, o tym myślę, bo były chwile kiedy byłam mocno zaniepokojona jej stanem zdrowia.
Teraz nawet kupy zaczęła robić dobre. Tfu, tfu, żeby nie zapeszyć.jeszcze popukam w niemalowane drewno
Wykurzyłaś robale
mziel52 pisze:Stronghold wchłania się przez skórę, ale też i przez włosy da radę, jeżeli nie został zlizany. Babunia po uwolnieniu od pasożytów potrzebowała trochę czasu na regenerację, to nie dzieje się w jednej chwili.
meg11 pisze:To forum Iwonko to Ty. Jesteś jedną z bardzo niewielu, które bardzo sympatycznie i mądrze prowadzą swój watek. Zaglądam bardzo mało teraz na forum, brak czasu, ale jak wchodzę to czytam Twój wątek. Jakoś nie mogę wyobrażić sobie że Ciebie tu nie będzie.
Wątek Ogryni, to wątek nadzieii dla tych wszystkich, którym zaginęły koty. Nie odbieraj nam tego, nie odbieraj nam tych swoich optymistycznych słów. Twój wątek jest potrzebny, chociażby po to żeby przeczytać że Babuni się dobrze dziś spało, czy że Ogrynia z Babunią się bawiły, ot takie zwyczajne kocie sprawy. Babunia i Ogrynia są ikonami tego forum. Nie zabieraj nam ich. One są też nasze
kwinta pisze:meg11 pisze:To forum Iwonko to Ty. Jesteś jedną z bardzo niewielu, które bardzo sympatycznie i mądrze prowadzą swój watek. Zaglądam bardzo mało teraz na forum, brak czasu, ale jak wchodzę to czytam Twój wątek. Jakoś nie mogę wyobrażić sobie że Ciebie tu nie będzie.
Wątek Ogryni, to wątek nadzieii dla tych wszystkich, którym zaginęły koty. Nie odbieraj nam tego, nie odbieraj nam tych swoich optymistycznych słów. Twój wątek jest potrzebny, chociażby po to żeby przeczytać że Babuni się dobrze dziś spało, czy że Ogrynia z Babunią się bawiły, ot takie zwyczajne kocie sprawy. Babunia i Ogrynia są ikonami tego forum. Nie zabieraj nam ich. One są też nasze
Podpisuję się pod tymi słowami oburącz![]()
![]()
Pomyśl o nas Iwonko, o sympatykach Twoich kotów i CIEBIE![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Majestic-12 [Bot] i 51 gości