kiche_wilczyca pisze::1luvu:![]()
![]()

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kiche_wilczyca pisze::1luvu:![]()
![]()
zwierzak08 pisze:Witaj Ineczko pośpiesznie
Kociama pisze:Inuś ale se te nasze Duże pogadały co?
a ja zrobiłam awanturę mojej bo chciałam jeszcze Cioci zaśpiewac a Duża się rozłączyła
Ale dobrze że Ciocia Cię tak mocno wycałowała od nas że aż było słychać
MIA
MalgWroclaw pisze:Duże takie są. Nie dadzą kotu miauknąć do telefonu. Dziś jedna Ciocia słyszała, jak miauczę, bo duża wpychała mi tabletkę i rozmawiała przez telefon.
Fasolka
zwierzak08 pisze:Witaj Ineczko Piękna
kiche_wilczyca pisze:Doberek![]()
A Ty wiesz, że nazwali mnie FOKĄ!!!!!! I teraz nie wiem czy sie obrazić czy nie.....
Zatroskany Krzykacz
tosiula pisze:Cześć Ineczko! Jak się miewasz?
MaryLux pisze:kiche_wilczyca pisze:Doberek![]()
A Ty wiesz, że nazwali mnie FOKĄ!!!!!! I teraz nie wiem czy sie obrazić czy nie.....
Zatroskany Krzykacz
Ja bym się obraziła, bo foki są grube, mają krótkie nóżki i chodzą strasznie niezgrabnie!
Inka
kiche_wilczyca pisze:MaryLux pisze:kiche_wilczyca pisze:Doberek![]()
Zatroskany Krzykacz
Ja bym się obraziła, bo foki są grube, mają krótkie nóżki i chodzą strasznie niezgrabnie!
Inka
Próbowałem się obrazić. Za karę obcięli mi pazury![]()
MaryLux pisze:kiche_wilczyca pisze:MaryLux pisze:kiche_wilczyca pisze:Doberek![]()
Zatroskany Krzykacz
Inka
To się kwalifikuje do interwencji TOZ!
kiche_wilczyca pisze:MaryLux pisze:kiche_wilczyca pisze:MaryLux pisze:kiche_wilczyca pisze:Doberek![]()
Zatroskany Krzykacz
Inka
To się kwalifikuje do interwencji TOZ!
Jak tylko mi się uda, to się z nimi skontaktuję... tylko hmm......... czy potem będę mógł spać z moimi Dużymi w łóżku.....
![]()
kiche_wilczyca pisze::mrgreen:
Użytkownicy przeglądający ten dział: puszatek i 75 gości