Danusia pisze:hej koteczki![]()
na rybkach się nie znam
I o to chodzi, by na kotkach się znać

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Danusia pisze:hej koteczki![]()
na rybkach się nie znam
tosiula pisze:Kocham Rateuszka mocno. Leżałam rana z kocurkiem i głaskałam go po łebku. Jak przestawałam to Ratek głaskał mnie po policzku. Błogo i sielsko, mówię wam. Cudowne chwile z kocurkiem na dobry początek dnia.
Kociama pisze:tosiula pisze:Kocham Rateuszka mocno. Leżałam rana z kocurkiem i głaskałam go po łebku. Jak przestawałam to Ratek głaskał mnie po policzku. Błogo i sielsko, mówię wam. Cudowne chwile z kocurkiem na dobry początek dnia.
Fajnie tak sie przytulać i miziać![]()
Rateuszek Kochany
ucałuj Kociaki mocno od ciotki z gór
powiem Wam że wiosna juz w powietrzu tak ja mocno czuć a że może sniegiem sypnąc to nic już tylko postraszy
tosiula pisze:Kociama pisze:tosiula pisze:Kocham Rateuszka mocno. Leżałam rana z kocurkiem i głaskałam go po łebku. Jak przestawałam to Ratek głaskał mnie po policzku. Błogo i sielsko, mówię wam. Cudowne chwile z kocurkiem na dobry początek dnia.
Rateuszek Kochany
powiem Wam że wiosna juz w powietrzu tak ja mocno czuć a że może sniegiem sypnąc to nic już tylko postraszy
Też dzisiaj czuję wiosnę, pomimo chłodnego wiatru zmianę pogody. Jeszcze trochę i bociany zaklekocą, a TZ pojedzie na ryby![]()
Witaj ciotko z gór
Kociama pisze:tosiula pisze:Kociama pisze:tosiula pisze:Kocham Rateuszka mocno. Leżałam rana z kocurkiem i głaskałam go po łebku. Jak przestawałam to Ratek głaskał mnie po policzku. Błogo i sielsko, mówię wam. Cudowne chwile z kocurkiem na dobry początek dnia.
Rateuszek Kochany
Też dzisiaj czuję wiosnę, pomimo chłodnego wiatru zmianę pogody. Jeszcze trochę i bociany zaklekocą, a TZ pojedzie na ryby![]()
Witaj ciotko z gór
Pogoda u nas deszczowa i ponura ,ale dzisiaj patrzyłam jak zieleń sie budzi,trawa juz mocno wybija,liliowate już wyszły a i pietruszka naciowa mi wyłazi i juz mozna uskubac do zupy a jaki zapach![]()
Szkoda tylko ze tak wszystko boli strasznie i spac mi się chce ale walczę a może nie powinnam walczyć no nie wiem
dowiedziałam sie o leku który podobno pomaga to przetrwać
Kociama pisze:Gdybym mieszkała w Czechach to nie musiało by nic boleć![]()
ale tu na takie cuda nikt nie da recepty
tosiula pisze:Kociama pisze:Gdybym mieszkała w Czechach to nie musiało by nic boleć![]()
Czytałam blog Chustki, dziewczyny która zmarła na raka. Dowiedziałam się że u nas jest najniższe w Europie zużycie leków p/b. My twardzieleWg przepisy jeśli jesteś na coś leczona, to nie możesz być leczona z bólu. NFZ nie obejmuje dwóch terapii jednocześnie.
Kociama pisze:tosiula pisze:Kociama pisze:Gdybym mieszkała w Czechach to nie musiało by nic boleć![]()
Czytałam blog Chustki, dziewczyny która zmarła na raka. Dowiedziałam się że u nas jest najniższe w Europie zużycie leków p/b. My twardzieleWg przepisy jeśli jesteś na coś leczona, to nie możesz być leczona z bólu. NFZ nie obejmuje dwóch terapii jednocześnie.
U mnie efekt dała mezoterapia ale NFZ zamknał poradnie leczenia bólu mimo że tam takie kolejki chorych się ustawiały ,za duży koszt to był pewnie lepiej paracetamol niech schodzi w aptekach ,szlag by to trafił
Avian pisze:Słuchajcie, a plastry przeciwbólowe by się nie nadały? Podobno lekarze niechętne je przepisują, a sa skuteczne. Ja np dowiedziałam się o nich tu na forum przy okazji leczenia mojej Agatki ...
Nie wiem, jak duże musi nakleić człowiek, zeby działały, dla Agatki najmniejszy jeszcze dzieliłam. A cena mnie zaskoczyła na plus - choć płaciłam 100%.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Lifter, Silverblue i 53 gości