anulka111 pisze:Dobrej nocki Kalair- padam spac ,moze rano wstane popracowac-dzis na nic juz nie mam sily
I jak, dałaś radę wstać i popracować?

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
anulka111 pisze:Dobrej nocki Kalair- padam spac ,moze rano wstane popracowac-dzis na nic juz nie mam sily
bulba pisze:Dobereczek Bożenko z Kretulkami![]()
![]()
![]()
Buziaczki i dużo słoneczka KochaneU nas na razie jest zimno, pochmurno i brzydko
Betaka pisze:Czołem Kretkowo!
Korzystajcie z pogody, bo znów straszą, że będzie buro i ponuro.
kocurzyca41 pisze:
Podeślemy do Kretkowa troszkę słonka....może się przyda.
vailet pisze:kalair pisze:A oto Safcia aportująca, udało się fragment nagrać. Ona tak może wiele razy..![]()
http://www.youtube.com/watch?v=GhM3yt-J ... e=youtu.be
Witaj Bożenka Kretki,a szczególnie witam bohaterkę filmu![]()
Cudnie nosi nakrętkę,a miałam kotkę co tylko sznurek rzuciłam ona mi odnosiła i tak jak Safolek chciała jeszcze.Fajna zabawa
vailet pisze:Doczytałam o pogodzieU nas brzydko,a miało być ładnie
Jak u Ciebie Bożena ze słoneczkiem?
lucka1 pisze:Witaj Bożenko i szylkretki, dawno mnie nie było ale potrzebuje porady, ostatnio wiele się zmieniło przybył nam nowy kotek Tinka, oraz dwa dachowce które dokarmiamy ale nie o tym chciałam porozmiawiać. Od kilku dni Milunia ma problemy z wylizywaniem, nie może obrócić głowy, dziwne ruchy głowy są przy tym jakby ból jej uniemożliwiał pełny skręt do pielęgnacji futerka. Proszę może ktoś miał taki przypadek, dodam że Milunia ma białaczkę na szczęście uśpioną.Dziś jadę do vetki ale się martwię.
Pozdrawiam Lucka
goodfriend pisze:Witamy się
kalair pisze:
Safciu moja chudzinko malutka![]()
![]()
![]()
Karolek(ona) pisze:goodfriend pisze:Witamy się
kalair pisze:
Safciu moja chudzinko malutka![]()
![]()
![]()
Safolek vel Szczypiorek