Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ninakiler pisze:hej dziewczyny...
Lilka juz po 4 zastrzyku czuje się lepiej. Wyniki wyszły w porządku. Wet stwierdził ze się ostro zatruła. Mysle ze to w sumie nasza wina, bo ostatnio rozne mokre dostawała puszkowe jak nie bylo czasu zrobic mieska z dodatkami. Bo zwyklei takie dostaje tyle ze sparzone z dodatkiem marchewki + suche + od czasu do czasu jakis serek. A ostatnio tak nie bylo czasu, ze kupowalismy gotowe puszki![]()
![]()
No i moze bylo jakies nieswieze, albo po prostu juz sie odzwyczaila od puszkowego (bo kiedys tez jadla) i organizm sie zbuntowal
![]()
![]()
Az mi wstyd ze przeze mnie musiala brac te zastrzyki i ze musiala sie stresowac wizytami u weta
kalair pisze:ninakiler pisze:hej dziewczyny...
Lilka juz po 4 zastrzyku czuje się lepiej. Wyniki wyszły w porządku. Wet stwierdził ze się ostro zatruła. Mysle ze to w sumie nasza wina, bo ostatnio rozne mokre dostawała puszkowe jak nie bylo czasu zrobic mieska z dodatkami. Bo zwyklei takie dostaje tyle ze sparzone z dodatkiem marchewki + suche + od czasu do czasu jakis serek. A ostatnio tak nie bylo czasu, ze kupowalismy gotowe puszki![]()
![]()
No i moze bylo jakies nieswieze, albo po prostu juz sie odzwyczaila od puszkowego (bo kiedys tez jadla) i organizm sie zbuntowal
![]()
![]()
Az mi wstyd ze przeze mnie musiala brac te zastrzyki i ze musiala sie stresowac wizytami u weta
Ale gdzie przez Ciebie.. Ninka no co Ty. Stało się, dobrze, że jest lepiej. Ucałuj Lileczkę
vailet pisze:Ninka nie przejmuj się tak bo ja głupia wczoraj z TV się dowiedziałam że karma mokra im dłużej stoi w ciepłym co 20 minut namnarzają się setki czy więcej bakterii i można się zatruć.Trzeba mokre chować do lodówki i podgrzać potem.Ze suchym tego problemu nie ma.
Myszolandia pisze:Ninuś,skąd mogłaś przewidzieć,ze tak sie stanie ?
Zupełnie tak samo mogło się trafić jakbys szykowała jedzenie w domu
Zatrucie albo jakas niestrawność też może była
Misiak jak była mała to często takie miała,ale jak jadła w takim tempie,ze 4 koty by padły na łopatki to co się dziwic
Najważniejsze,ze jest już dobrze
I bez obwiniania się,bo my kiedyś do tego Radomska na pewno dojedziemy![]()
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: MB&Ofelia i 470 gości