MaryLux pisze:![]()
![]()
Myszolandia pisze:Ło ja to dużo później tutaj dotarłam,ale życze nastepnych siódemek ze sto![]()
![]()
![]()
i cóż ja mogę więcej rzec ?![]()
![]()
BARDZO WAM DZIĘKUJĘ! JAKO JEDYNE ODEZWAŁYŚCIE SIĘ NA TEN TEMAT I ZAREAGOWAŁYŚCIE NA TEGO POSTAhanelka pisze:Piękna Choco!![]()
Samych wspaniałych siódemek!

Jest dokładnie tak jak napisałam ostatnio – na Dogo od napisania tego posta było 60 zaglądnięć, tutaj – 35….

kussad pisze:Faktycznie coś średnio z moją spostrzegawczością - /…/ może trochę dlatego że od kilku dni pochłania mnie myślenie o innej "7"... i bardzo niedługo chcę napisać o tym coś więcej a czasu mam coraz mniej... Zresztą tamtej i tak jeśli o niej sama nie napiszę nie zauważy nikt...![]()
Dziś? – dzień jak co dzień….psie spacery, zakupy, kuchnia czyli gotowanie….Mąż wrócił z pracy znacznie wcześniej niż planował i…. nie zdążyłam ze sprzątaniem

Myślałam, że do Babci oprócz ryby po grecku zaniosę smażoną rybę – kupiłam kostki z dorsza i problem – tuż przed smażeniem okazało się, że w środku są ości – czyli to nie nadaje się ani dla mojego TZ ani dla starszej osoby więc będzie zmiana planów i powstanie inna potrawa ale nie w tym momencie bo mi zajmie więcej czasu niż planowałam……
Moje samopoczucie? – bardzo intensywnie się leczę i mam bardzo silny katar, z pozostałymi objawami spokój ale na noc spróbuję znowu coś zażyć i co chwilę piję herbatę malinową z cytryną .
Wiatr ucichł, spadło 7 cm śniegu dość wilgotnego, chodniki i jezdnie już odśnieżone ale mokre.
….
Pierwsza sowa cały czas z wysoka obserwuje co dzieje się w parku…
Klika dni temu podczas kolejnego podejścia kupiłam sobie buty zimowe – takie na rzep do szybkiego założenia gdy chcę wyskoczyć na chwilę wysadzić suczkę. Było śmiesznie – w jednym sklepie mierzyłam i nie dałam rady wcale założyć a noszę w różnych numeracjach 36,5 -37…. Pojechałam do innego sklepu tej samej sieci i na mnie była dobra 40

Straciłam połączenie z Internetem…. – mogę tylko podglądnąć forum z wi-fi ale niczego nie dam rady zrobić…
Wiesz Sylwia do którego programu ostatnio się przekonałam – do Photoscape i uczę się nim posługiwać…. Kilka opcji już odkryłam

…..
Minęła noc a śnieg sypie i sypie… Jest kolejny ranek, zasypało nas całkiem na biało. TZ zadowolony bo kolejny raz nad ranem był na nartach…
Ja lubię spać a suka mi w tym bardzo dzielnie towarzyszy

Nie kaszlę, mam silny katar i tylko jestem bardzo osłabiona…
Sowi strażnik czuwa na swoim posterunku!
Choco podczas spaceru dziś mnie śmieszyła – biegała i po śniegu ślizgała się dalej na brzuszku a dopiero potem turlala w świeżym śniegu…
Weeckend…. Typowy… jest jedna jedyna lepsza strona – w te dni idziemy razem do Babci ale jesteśmy tam dłużej. Nie wiem które z nas znosi to gorzej -… Potem są refleksje o przyszłości naszej…

Wiecie co jest bardzo ważne ? – Teraz prawie każdy ma kogoś kim się opiekuje – ktoś najbliższy, przyjaciel, sąsiad ale kiedyś role się odwrócą, kiedyś gdy zaistnieje taka potrzeba czy będzie obok nas ktoś bliski lub zaprzyjaźniony żeby to nami się zaopiekował i pomógł w potrzebie…
To największe bogactwo jeśli zawsze macie na kogo liczyć i polegać w razie potrzeby!
Czasem przechodzimy obok, nie zauważamy potrzeby pomocy nawet w najprostszych czynnościach bo nie każdy umie i potrafi poprosić o pomoc a czasem zwyczajnie nie ma kogo, czasem ktoś zbytnio zamyka się w sobie…
Po prostu żyjmy dniem dzisiejszym, tym co jest teraz a myśląc o tym co przyniesie nam przyszłość mam nadzieję, że się mylę…

….
Poszłam zobaczyć drzewa na skarpie i patrzyłam w dół w stronę stawków i alejki u podnóża – mogło być kilka drzew zgodnych z tym opisem… Moja głupiutka misia zamiast bawić się z psami pobiegła na drzewo…

Mała jest szczęśliwa - kocha zabawę w śniegu. Zobaczcie jak wygląda jej kaganiec… Szłam z drugiej strony smyczy i szkoda, że na zdjęciu nie widać jej całej…

Pytałam jaki wybrałaś model telefonu i którą umowę….
Dalej siedzę i myślę: oglądam stronę i instrukcje. Jeszcze nie wiem jakie byłyby warunki, nie znam ceny! Nie widzę dokładnej oferty dla siebie…. – strona się zawiesiła…
http://nds1.nokia.com/phones/files/guid ... _UG_pl.pdf Chciałabym zobaczyć to jak wygląda.
Kiedy przewidujesz nieobecność w pracy – we wtorek czy w czwartek?
Jak spędziliście weekend i jak się czujecie?
Pozdrawiamy!